Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید بهشتی صبح سه شنبه در جلسه هماهنگی جهت حضور در دومین نمایشگاه بین‌المللی محصولات مصرفی پاکستان با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: پاکستان با جمعیتی بالغ بر ۲۲۰ میلیون نفر و با تکیه بر واردات جهت تأمین نیازها بازار هدف مناسبی جهت توسعه صادرات است.

رئیس اداره بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: طبق طراز تجاری کشور پاکستان، این کشور ۲۰ میلیارد دلار صادرات و ۵۰ میلیارد دلار واردات دارد که نشان از طراز منفی صادرات آن کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکستان جایگزین مناسب کشورهایی که مبادلات با ایران را کاهش داده‌اند

بهشتی ادامه داد: کشور پاکستان با توجه به این پتانسیل‌ها می‌تواند جایگزین مناسب کشورهایی باشد که به واسطه تحریم مبادلات خود را با ما کاهش داده‌اند و از این جهت باید از فرصت حضور نمایشگاه بین‌المللی محصولات مصرفی پاکستان استفاده کرد.

بهشتی گفت: غیر از ایران چند کشور دیگر در این نمایشگاه حضور خواهد داشت وعمده محصولات ارائه شده در نمایشگاه نیز مصولات مصرفی است.

وی با اشاره به اینکه از نظر هزینه‌ای شرایطی که برای شرکت‌های استان در این نمایشگاه در نظر گرفته شده بسیار مطلوب است، بیان کرد: از هر شرکت دو نفر اقامت رایگان خواهند داشت.

نمایشگاه اول تا سوم آذر در کراچی برگزار می‌شود

رئیس اداره بازرگانی خارجی صنعت، معدن و تجارت خراسان‌جنوبی با تبیین اینکه نمایشگاه از اول تا سوم آذرماه در شهر کراچی پاکستان برگزار می‌شود، بیان کرد: سعی بر این است که در صورت استقبال از این نمایشگاه توسط شرکت‌های خراسان‌جنوبی یک جایگاه ویژه برای استان در نظر بگیریم.

بهشتی با تأکید بر اینکه در حوزه صادرات نباید فقط به بازار افغانستان بسنده کنیم، ادامه داد:کشورهای پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و سایر همسایگان شرقی نیز بازارهای هدف مناسبی برای صادرات محسوب می‌شوند.

وی گفت: در نمایشگاه محصولات مصرفی پاکستان محصولاتی چون کالاهای بهداشتی، آرایشی، کالاهای کودک و اسباب‌بازی، لوازم خانگی، محصولات ورزشی، زیورآلات و سایر کالاهای مرتبط می‌تواند در این نمایشگاه ارائه شود.

علیرضا خامه زر، رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند نیز در این جلسه اظهارکرد: خراسان‌جنوبی برای بحث صادرات پتانسیل‌های خوبی در حوزه محصولات کشاورزی دارد.

اشاره‌ای به ظرفیت‌های خراسان‌جنوبی برای توسعه صادرات

وی بیان‌کرد: خراسان‌جنوبی در زرشک مقام اول، زعفران مقام دوم و در مورد محصول استراتژیک عناب نیز مقام اول را دارد که از این ظرفیت‌ها می‌توان برای توسعه بیشتر صادرات با کشورهای همسایه استفاده کرد.

رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه در حوزه صنعت نیز کارخانه مهم تولید لاستیک و همچنین تولید کاشی، چینی بهداشتی و سیمان را داریم، گفت: خراسان‌جنوبی در حوزه تولید مرغ و تخم مرغ نیز پتانسیل‌های بسیار خوبی دارد که از این جهت نیز می‌توان برای توسعه صادرات استفاده کرد.

خامه زر اظهار کرد: در حوزه نمایشگاه خارجی تاکنون در دو- سه نمایشگاه شرکت کردیم و برای توسعه معرفی کالاهای خراسان‌جنوبی در عرصه بین‌المللی نیز فعالیت‌های بسیار خوبی در چند سال گذشته انجام داده است.

وی با اشاره به اینکه پاکستان به واسطه دسترسی راحتر و جمعیت بالا بازار مناسبی جهت تجارت برای خراسان‌جنوبی است، یادآور شد: حجم تجارت ما با پاکستان در سال ۹۷ کمتر از ۱.۵ میلیارد دلار بود که با توجه به هدف‌گذاری‌ها باید بیش از این باشد.

کد خبر 4733877

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بیرجند بیرجند هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر اربعین حسینی قزوین شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان شهرکرد بیرجند خطبه های نماز جمعه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گردشگری آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد