Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن غلامی صبح سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: با اجرای طرح های بخش آب و خاک به ویژه سیستم های نوین آبیاری در استان سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون متر مکعب آب در بخش کشاورزی صرفه جویی می شود.

وی با بیان اینکه به دلیل دو دهه خشکسالی فرهنگ کم آبیاری در کشاورزان استان وجود دارد، بیان کرد: اجرای سیستم های نوین آبیاری در واقع جایگزین کم آبیاری شده و توانسته ایم سیکل آبیاری را استاندارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه با اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار به ازای هر هکتار چهار هزار و ۴۰۰ متر مکعب در مصرف آب صرفه جویی می شود، افزود: این رقم در سیستم های کم فشار دو هزار و ۵۰۰ متر مکعب است.

غلامی با بیان اینکه طبق قانون برای اجرای سیستم های نوین آبیاری ۸۵ درصد سهم دولت و ۱۵ درصد سهم بهره بردار است، عنوان داشت: سازمان برنامه و بودجه این قانون را در برخی از موارد اجرایی نمی کند و در واقع یک نرم برای آن تعریف کرده است.

وی اضافه کرد: بر اساس این نرم به ازای هر هکتار آبیاری تحت فشار ۱۳ میلیون تومان و به ازای هر هکتار آبیاری کم فشار پنج میلیون و ۸۰۰ تومان تسهیلات داده می شود.

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه سهم تامین برق بر نیز عهده خود بهره بردار بوده و  شامل مشارکت دولت نمی شود، بیان داشت: علاوه بر این خرده مالکی در بخش کشاورزی یکی دیگر از موانع اجرای سیستم های نوین آبیاری است.

غلامی با بیان اینکه تا جایی که امکان دارد در بحث فنی و هزینه ها به کشاورزان کمک می کنیم، افزود: سیستم های نوین آبیاری تکنولوژی جدید بوده و لازم است شرکت های فنی و تخصصی وارد این حوزه شوند.

کد خبر 4734079

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خراسان جنوبی حسن غلامی بیرجند هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر اربعین حسینی قزوین شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان شهرکرد بیرجند خطبه های نماز جمعه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گردشگری آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریتهای دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

براساس گزارش فرادید، این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودروهای زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکردهای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل به ۱۹۰ میلیون متر مکعب رسید
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت