Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@13:40:43 GMT

دزدی که در عرض 30 ثانیه، موتور سرقت می‌کند +عکس

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۹۰۷۱

دزدی که در عرض 30 ثانیه، موتور سرقت می‌کند +عکس

"من دزد نیستم" جمله ایست که بارها از زبان هر کدام از سارقانی که در طرح رعد ۲۹ دستگیر شده اند، شنیده می‌شود، اما شواهد و مدارک موجود در پرونده شان نشان می‌دهد پلیس بی علت پای آن‌ها را به کلانتری باز نکرده است.

به گزارش مشرق، صبح امروز درهای آهنی سبز رنگ پلیس پیشگیری واقع در خیابان کارگر جنوبی، به روی خبرنگاران باز شد تا بار دیگر شاهد موفقیت‌های پلیس در طرح رعد باشند؛ در سرتاسر حیاط بزرگ پلیس پیشگیری، میزهایی پر از مواد مخدر و اموال مسروقه مانند تلفن همراه، ضبط ماشین و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دیده می‌شد. کامیون‌هایی که از کالاهای قاچاق مانند پارچه ولاستیک خودرو پر بودند نیز در کوچه‌ای از محوطه قدعلم کرده بودند.

ببینید: عکس/ دستگیری دکتر و مامور اوژانس قلابی عکس/ کشف اشیاء عتیقه با قدمت ۳۵۰۰ ساله از سارقان عکس/ سارق کت شلواری!





مجرمان که بیشترشان سارق و معتاد بودند با دست و پاهای بسته در هر گوشه حیاط دیده می‌شدند. میانگین سنی آن‌ها بالا نبود، اما پرونده هایشان بیشتر از سنشان به چشم می‌آمد؛ مراسم بازدید هنوز شروع نشده است. به سراغ سارقین می‌رویم و از آن‌ها علت دستگیری شان را می‌پرسیم.



محمد سی ساله، یکی از متهمانی است که با دستانی بسته در حیاط نشسته است. او ادعا می‌کند که سارق تلفن همراه نیست و تنها آن‌ها را تعمیر می‌کرده است. تعداد تلفن‌های همراه ضبط شده از منزلش به بیش از سی تلفن همراه می‌رسد. با این حال علت دستگیری اش شاکی خصوصی برای سرقت دینام کولر است.

او سابقه دار است و پنج سال به جرم قتل در یک نزاع خیابانی که خودِ او علت را دعوای ناموسی می‌داند، زندانی بوده، اما با رضایت خانواده مقتول آزاد شده است.



ستوان آقاجانی مسئول تجسس کلانتری دولت آباد درباره سرنوشت تلفن‌های همراه دزدیده شده به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، می‌گوید: سارقان با دستگاه‌های مخصوص که امروز از آن‌ها کشف شده است؛ اقدام به جداسازی ال‌ای دی‌ها و سایر قطعات ارزشمند تلفن همراه کرده و سپس به فروش می‌رسانند.

او ادامه می‌دهد: پس از حذف سریال موبایل‌ها و جداسازی قطعات امکان ردیابی آن‌ها وجود ندارد و در حال حاضر ۳۰۰ تلفن همراه بدون سریال کشف شده که صاحبانشان از پیدا کردن آن‌ها قطع امید کرده اند.


متهم بعدی، حسن، ۵۰ ساله جزء مسن‌ترین متهمانی است که در قسمت ۲۹ طرح رعد دستگیر شده است. او مدعی است که تنها برای مصرف شخصی اش سه کیلوگرم تریاک در منزلش نگهداری می‌کرده و شغلش  روسری فروشی در بازار است.

رفت و آمد به محوطه بیشتر می‌شود. پلیس پیشگیری این بار در بیست و نهمین نمایشگاه طرح رعد مهمان ویژه‌ای داشت. علی القاصی مهر دادستان تهران امروز به سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران پیوسته بود تا از نزدیک شاهد عملکرد پلیس و دادستانی باشد.



به گفته سردار رحیمی "در این طرح ۶۷۸ نفر از سارقین، زورگیران، کیف قاپان دستگیر و تاکنون ۱۰۹۵ پرونده تشکیل شده است. همچنین ۴۰۹ حکم قضایی با کار اطلاعاتی یک ماهه و ارائه پرونده به قضات به مرحله اجرا درآمده است. "

سردار رحیمی در حال بازدید از اموال کشف شده است. این بار دستگاه‌های ماینر برای خروج بیت کوین و مقداری عتیقه نیز در بین اموال وجود دارد.



ستوان آیین افروز افسر تجسس کلانتری ۲۱۱ قلعه نو، از کشف ۶۳ دستگاه ماینر برای استخراج ارز دیجیتالی در محدوده جاده قرچک خبر می‌دهد. او در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، شکایت نمایندگان حقوقی اداره برق مناطق را علت اصلی کشف این جرم می‌داند، زیرا مصرف برق یک ساعت از هر کدام از این دستگاه‌ها با مصرف چهار سال یک خانواده برابری می‌کند.

سرهنگ حسوند سر کلانتر ۱۰۹ بهارستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، از کشف مقداری عتیقه که به هزاره اول و دوم قبل از میلاد مسیح تعلق دارند از یک مغازه خبر می‌دهد.

محمد ۲۸ ساله متهمی است که بر خلاف سایر متهمین، به مصاحبه علاقه‌مند است. او علت دستگیری اش را تنها سرقت یک گوشی تلفن همراه از یک پیرمرد در یکی از پیاده روی‌های شهر تهران عنوان می‌کند.


ایمان و محمد ۲۳ و ۳۰ ساله به جرم سرقت یک دستگاه موتور سیکلت در ۴۸ ساعت گذشته دستگیر شده اند. طبق فیلم‌های دوربین‌های مداربسته محمد تنها در عرض ۳۰ ثانیه یک موتور سیکلت را روشن و به همراه همدستش از محل فرار می‌کند. هر دو متهم به هروئین اعتیاد دارند و خرجشان را از طریق دزدی تامین می‌کردند.

دادستان تهران در پایان بازدید از نمایشگاه در جمع خبرنگاران، حفظ امنیت عمومی مردم را خط قرمز دستگاه قضا اعلام کرد و ادامه داد که با مجرمان قاطع و سریع برخورد می‌کنند. همچنین می‌گوید محرومیت از تخفیفات قانونی نیز در انتطار مجرمان سابقه داری است که برای چندمین بار به هر عنوانی دستگیر شده اند.

همچنین امیدوار است با اقدامات پیشگیرانه‌ای که در دستور کار است به همت پلیس شاهد امنیت هر چه بیشتر مردم در جامعه باشیم.

طرح رعد با هدف ارتقاء امنیت، آرامش و آسایش در تمام نقاط تهران اجرا شده  و با تمام مخلین نظم و امنیت و آرامش از جمله سارقان، مالخران، زورگیران، توزیع‌کنندگان و فروشندگان مواد مخدر و مشروبات الکلی برخورد می شود.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو کنفرانس افق نو تحولات یمن پلیس دزد دادستان تهران رئیس پلیس تهران اخبار حوادث سرقت عملیات رعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی اوروس SE