Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: در اسفند ماه سال ۹۷ در پی شکایت تعدادی از کسبه و عمده فروشان مواد غذایی پرونده‌ای در شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای ناحیه ۶ تهران تشکیل و برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در گام نخست، کارآگاهان متوجه شدند متهمان تحت تعقیب، در نقاط مختلفی از شهر تهران با هویت‌های ساختگی دفاتری را اجاره و اقدام به کلاهبرداری از عمده فروشان مواد غذایی می‌کردند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: با توجه به گستردگی جرم و قربانی شدن تعداد کثیری از شهروندان و سوء استفاده از هویت و لباس نیروی انتظامی موضوع با جدیت مورد پیگیری قرار گرفت و در نهایت پس از چند ماه اقدامات پلیسی مشخص شد یکی از متهمان با هویت جعلی، دفتری در حوالی میدان فاطمی اجاره کرده است.

سرهنگ تقی پور با اشاره به اینکه اکیپی از کارآگاهان اداره سیزدهم به محل دفتر متهمان مراجعه و با ۲ مرد میانسال حدودا ۴۰ ساله مواجهه شدند، گفت: یکی از متهمان خود را مالک کارخانه ظروف یکبار مصرف و دیگری نیز که با لباس فرم نیروی انتظامی و درجه سرهنگی حضور داشت خود را سرهنگ ناجا معرفی کرد. پس از شنیدن اظهارات کذب متهمان کارآگاهان بلافاصله هر ۲ متهم را دستگیر به اداره سیزدهم منتقل کردند.

بیشتر بخوانید: دوستی با تاجر چینی بهانه‌ای برای سرقت جواهرات گران قیمت

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت اضافه کرد: متهمان که با دلایل کافی کارآگاهان روبرو شدند، لب به اعتراف گشوده و یکی از آنان اظهار داشت: از سال ۱۳۹۵ با هویت‌های جعلی دفاتری را در شهر تهران اجاره کرده و دسته چک‌هایی نیز به همین شیوه دریافت کرده ایم و برای جلب اعتماد شهروندان همدستم لباس نیروی انتظامی به تن می‌کرده و با مراجعه به بازار و عمده فروشی‌های مواد غذایی کسبه را فریب داده و اجناس مال باختگان را به صورت چکی خریداری می‌کردیم و از آن‌ها دعوت می‌کردیم برای عقد قرار داد به دفتری که به همین منظور از قبل اجاره کرده بودیم مراجعه کنند.

متهم در ادامه اظهار داشت:. وقتی که این فرد به دفتر مراجعه می‌کرد با جلب اعتماد، اجناس را خریداری و در عوض چکی به عنوان ثمن معامله پرداخت می‌کردیم که نهایتا با مراجعه فروشندگان به بانک متوجه چک بلامحل و جعلی بودن آن می‌شدند و قبل از مراجعه مجدد مال باختگان دفتر را تخلیه می‌کردیم.

سرهنگ تقی پور ابراز داشت: ارزش ریالی کلاهبرداری صورت گرفته در مجموع اینسه سال ۳۰ میلیارد ریال بوده که متهمان این مبالغ را صرف خوش گذرانی و مسافرت خارج از کشور و ... خود کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: در بررسی سوابق متهم اصلی پرونده مشخص شد وی یکی از مجرمان سابقه دار و حرفه‌ای در زمینه جعل و کلاهبرداری است و متهم دوم پرونده نیز در طی این چند سال با هویت‌های جعلی متعدد اقدام به کلاهبرداری کرده است.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت در پایان گفت: متهمان با دستور بازپرس شعبه ۱۲ دادسرای ناحیه ۶ تهران برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره ۱۳ این پلیس قرار دارند و شهروندانی که به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند می‌توانند به اداره سیزدهم پلیس آگاهی مراجعه کنند.

سرهنگ تقی پور به بنکداران و عمده فروشان مواد غذایی و لوازم خانگی توصیه کرد: در صورتی که فردی با ادعای انتصاب به یکی از سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی به آن‌ها مراجعه کرد قبل از عقد قرارداد و انجام معامله با استعلام از سازمان مربوط نسبت به احراز هویت خریدار اقدام کنند و در معاملاتی که با دریافت چک انجام می‌پذیرد قبل از تحویل کالا از اعتبار و موجودی حساب صاحب چک مطمئن شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان

سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی سمنان  در همایش تجلیل از مشاوران و مددکاران پلیس  گفت: ثبت ۶ هزار مراجعه به مشاوران مراکز مشاوره پلیس در استان نشانه اعتماد عمومی است.

سرهنگ علی بصیری افزود: یکی از درگاه‌های ارتباطی فراجا با مردم، مراکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری‌ها است.

وی با اشاره به ماهیت کاری مشاوران و مددکاران پلیس و ضرورت اصل اعتماد در این حوزه، خاطرنشان کرد: مراجعه بیش از ۶ هزار نفر به مشاوران پلیس نشان از اعتماد مردم به این نهاد است.

وی افزود: نظرهای تخصصی مشاوران پلیس در استان سمنان و در بسیاری از ساختارها و موقعیت‌ها و پرونده‌ها تعیین‌کننده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • ربودن دختر نوجوان؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کلاهبردار حرفه‌ای درکنگان دستگیر شد
  • ربودن دختر نوجوان در این شهر؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر نوجوان در تهران / متهم دستگیر شد
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد