Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صدر اعظم سابق اتریش از حزب آزادی این کشور به دلیل نتیجه بدی که حزبش در انتخابات اخیر پارلمانی به دست آورده از عرصه سیاسی کناره گیری کرد. ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۱ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، "هانس کریستین اشتراخه"، رئیس سابق حزب افراطی آزادی اتریش و معاون سابق صدر اعظم این کشور از عضویت این حزب کناره گیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که می خواهد تا زمان شفاف سازی درباره اتهاماتی که به وی وارد شده است از سیاست کناره گیری کند.

وی تاکید کرد که او می خواهد با این اقدام خود از آسیب های بیشتر احتمالی که به حزب آزادی وارد می شود جلوگیری کند و از جدایی و شکاف بیشتر حزبش جلوگیری کند.

اشتراخه همچنین گفت که این مهم است که حزب آزادی اتریش یک فاکتور مهم در سیاست اتریش باقی بماند.

حزب آزادی اتریش در انتخابات پارلمانی پیش از موعد این کشور نتیجه بدی را به دست آورده و با 9 درصد سقوط نسبت به دور قبل 17.3 درصد آراء شهروندان را به دست آورد.

بسیاری از طرفداران و هم حزبی های اشتراخه رسوایی به بار آمده توسط او را عامل این نتیجه بد ارزیابی کردند.

پیشنهاد کمیسیون اروپایی به پیروز انتخابات اتریشانتخابات پارلمانی زودتر از موعد در اتریش/ شانس بالای "کورس" برای صدر اعظمی مجددپیروزی حزب صدر اعظم اتریش در انتخاباتهشدار صدراعظم سابق اتریش درباره موج جدید هجوم پناهندگان به اروپا

دولت ائتلافی قبلی اتریش متشکل از حزب راست پوپولیستی آزادی و حزب خلق اتریش در بهار گذشته بعد از اینکه تنها یک سال و نیم از روی کار آمدن آن می گذشت به دلیل رسوایی "هاینس کریستین اشتراخه"، رئیس حزب آزادی اتریش از هم فرو پاشید.

«هاینتس کریستین اشتراخه»، معاون صدر اعظم وقت اتریش از حزب آزادی، در پی انتشار یک فیلم ویدئویی و رسوایی بر سر دریافت کمک‌های مالی غیرقانونی برای حزب متبوعش، استعفا کرد. اشتراخه همچنین از سمت رهبری حزب راست‌گرای افراطی «آزادی» اتریش نیز کناره‌گیری کرد.

این ویدئو مربوط به ماه جولای سال 2017 میلادی و قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی همان سال اتریش بوده است. این انتخابات در نهایت به روی کار آمدن دولت ائتلافی متشکل از حزب آزادی و حزب خلق اتریش در وین انجامید. انتشار این ویدئو به استعفای این سیاستمدار و صدر اعظم وقت اتریش و اعلام برگزاری انتخابات پیش از موعد منجر شد.

دولت سباستین کورس بعد از رسوایی حزب آزادی اتریش در اواخر ماه می با رای عدم اعتماد پارلمان سقوط کرد.

حزب خلق اتریش به نامزدی سر لیست "سباستین کورس" در انتخابات پارلمانی زودهنگام روز یکشنبه توانست 38.4 درصد آراء شهروندان را به دست آورده و نسبت به انتخابات پارلمانی دور قبل هم 6.9 درصد صعود داشت. به این ترتیب سباستین کورس مجددا می رود تا سکان صدر اعظمی این کشور را در دست گیرد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است
  • ادای احترام معاون پارلمانی رئیس جمهور به شهدای گمنام سمنان
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد