Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) کفت در اثر اقدامات این ستاد روزانه حداقل ۱۰۰ طرح تولیدی کوچک و خانگی با مدیریت و دارایی مردم ایجاد و حداقل ۳۰۰ شغل روزانه در کشور تولید می شود که این طرح ها تحت نظارت و بازرسی است. ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم تفاهم‌نامه همکاری فناورانه در راستای حمایت از تولید داخلی در حوزه‌های انرژی، دامداری و کشاورزی صبح امروز بین ستاد اجرایی فرمان امام و جهاد دانشگاهی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که در محل ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد ،محمد مخبر با اشاره به جایگاه تولید گفت: در راهبردهای اقتصادی بحث‌های متعددی وجود دارد و برخی معتقدند اشتغال زایی باید محور باشد، برخی ایجاد ثبات اقتصادی و کنترل تورم را محور میدانند اما حقیقتا آنچه همه این موارد را پوشش می‌دهد و در شرایط فعلی تنها نسخه نجات کشور است تولید است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی در این ستاد افزود: بهره وری ما ازطریق بهره مندی از نیروهای جهادی و دلسوز و متدین و با اعتماد به نفس ، بسیار بالاست.

مخبر افزود: در اثر اقدامات ناشی از ستاد اجرایی فرمان امام روزانه حداقل 100طرح تولیدی کوچک و خانگی با مدیریت و دارایی مردم ایجاد و حداقل 300 شغل روزانه در کشور تولید می شود که این طرح ها تحت نظارت و بازرسی این ستاد است.

تهران| بیش از 3600 فرصت شغلی جدید در رباط کریم ثبت شده است

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام  با اشاره به امضای تفاهم‌نامه جدید گفت: امروز تفاهم‌نامه ای با جهاد دانشگاهی به ارزش حدودی یک هزارو یکصدو پنجاه میلیارد ریال امضا میکنیم  که البته این شروع تولید یک محصولی است که بعدها وقتی به تولید انبوه و بازار می‌رسد قطعا عدد و رقم‌هایش تفاوت خواهد کرد.

وی افزود:طراحی یک مجموعه پمپ درون چاه نفت که نزدیک 162هزار دلار قیمت دارد و ساخت یک دستگاه دکل تعمیراتی هزار اسب بخاری  که با سرمایه‌گزاری 9میلیون دلاری انجام می‌شود،ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

 مخبر اضافه کرد: عمده چاه‌های نفت ما به نیمه دوم عمرشان نزدیک می شوند و لذا به این پمپ‌ها و دکل تعمیراتی نیازمندند و لازمه حفظ یا افزایش تولید است.

مخبر با اشاره به سرمایه گذاری 2میلیاردی برای انتخاب 5هزار جنین گاو ممتاز براساس این تفاهم‌نامه افزود: ریسک همه این سرمایه‌گذاری‌ها برای ایجاد رونق تولید درکشور را پذیرفته‌ایم و اگر دوستانمان در جهاد دانشگاهی موفق شدند موفقیت‌‌اش برای آنهاست و اگر ضرر کردند ضررش برای ماست.

احداث گلخانه های هوشمند

در ادامه این نشست حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه به دنبال تجاری‌سازی‌ فناوری‌های هایتک هستیم و به این منظور تصمیم گرفتیم همکاری‌مان با ستاد اجرایی فرمان امام توسعه پیدا کند گفت: ما در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در حوزه‌های بالادستی، میان‌دستی و پایین دستی پروژه‌هایی را خواهیم داشت و در حوزه انرژی و نیروگاهی و مخابرات و فناوری اطلاعات همکاری خواهیم داشت.

وی افزود: در حوزه پزشکی هم بحث سلامت و هم درمان است و در حوزه کشاورزی در حوزه تکنولوژی‌های هوشمندسازی کشاورزی باید به سمت گلخانه‌ها و هوشمندسازی کشاورزی که برای کشور ما مهم است برویم.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به بخش دام و  اصلاح نژاد دام وطیور در تفاهم‌نامه با ستاد اجرایی فرمان امام گفت: در تفاهم‌نامه دیده شده که با اجرای این مجموعه‌پروژه ها بتوانیم دو شرکت بزرگ را پایه گذاری کنیم که در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی فعالیت کنند و هم خودشان تحقیقات کنند و هم خود محصول داشته باشند.


انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۱۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم

«مجتبی زارعی» نماینده راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر فلسفه انقلاب اسلامی، اولویت خود در مجلس آینده را مردمی‌تر کردن ساختار اداره کشور دانست و اظهار کرد: در حال حاضر ساختار اداره کشور به نحوی است که گروه‌های مدنی اعم از سیاسی، صنفی یا تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، انجمن‌های علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای مرتبط به کشاورزان در تمام حوزه‌های کسب و کار و دیگر حوزه‌های صنعتی و اقتصادی، چندان در متن قرار ندارند و مثمرثمر نیستند؛ این‌ها باید جزو ذی‌نفعان حاکمیت باشند.

وی افزود: مقصود من از حاکمیت، قوای سه‌گانه حاکم بر کشور است که به درستی ایفای نقش نمی‌کنند. به عنوان مثال در هنگام تصمیم‌گیری نهایی، شورایعالی کار جانب کارگر را نمی‌گیرد؛ این در حالی است که طبق قانون باید سه‌جانبه‌گرایی رعایت شود اما به نظر می‌رسد، قوای سه گانه دست برتر را دارند؛ البته حاکمیت در تضاد با کارگران نیست اما انصاف حکم می‌کند که به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت بدهیم.

زارعی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی، شورای قیمت‌گذاری نماینده کشاورزان، مجلس و همین‌طور حاکمیت است گفت: در قیمت‌گذاری گندم، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعمال فشار می‌کند؛ این موضوع ارتباطی با فلسفه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ندارد بلکه به مهارت حکمرانی ما مربوط است.

زارعی در ادامه بر گزینش‌گری مردم در بین فهرست‌های انتخاباتی تاکید کرد و گفت: مردم مشی خود را بر کاندیداها و برخی گروه‌های سیاسی غلبه دادند. نتیجه تحلیل رفتار سیاسی مردم این است که مردم دنبال یک ناجی نمی‌گردند، یعنی این‌طور نیست یک نفر را ناجی بدانند یا یک فهرست را ناجی بدانند و بگویند اگر اعضای این لیست بیایند مشکل کشور را حل می‌کنند؛ مردم رشید شده‌اند و بنا دارند با اجتهاد خود عمل کنند.

وی افزود: من وابسته به هر لیستی که باشم، به این سخن رهبر انقلاب فکر می‌کنم که فرمود: «بدون مردم برنامه هفتم پیشرفت ضمانت اجرایی و تحقق پیدا نمی‌کند». از این رو اولویت من بعد از قوام معیشت کشور، اقتصاد و ارزش پول ملی کشور و تقویت تولید است که بتوانیم مردم و شرکت‌های دانش‌بنیان را وارد کارزار اداره اقتصادی کشور کنیم.

زارعی گفت: در این صورت قطعاً به نتایج خوبی می‌رسیم ولی ما باید جامعه مدنی ایرانی-اسلامی را جلوی ساختارهای رسمی کشور تقویت کنیم. اگر مردم حذف شوند، برخی گروه‌های سیاسی جایگزین مردم می‌شوند.

وی مسائل اقتصادی و اجتماعی را نسبت به مسائل سیاسی دارای اولویت دانست و تاکید کرد: اگر حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی را قوی کنیم، نتیجه عمل خود را در سیاست می‌بینیم؛ من به این حرف‌ها اعتقاد دارم و اگر خداوند مقدر کرد آن را عملی می‌کنم.

زارعی در پایان پویش «با مهر انتخاب کنیم» را در ایجاد فضایی برای گزینش بهتر مردم مؤثر دانست و اظهار کرد: هر چقدر ما نظام تبلیغاتی و معرفی کاندیداها را از یک الگوهای خاصی جدا کنیم و آن را تبدیل به پویش‌های مردمی کنیم، بهتر است.

کد خبر 6080006

دیگر خبرها

  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • نخستین آیین نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش پس از ۱۲ سال تصویب شد
  • امام جمعه قم: با اجرای طرح نور انصافاً تغییر ایجاد شده
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود