Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس درباره اینکه چرا بعضی دستگاه‌ها در ارائه اطلاعات حقوقی شفاف عمل نمی‌کنند، گفت: حقوق مدیران بعضی از ارگان‌ها قانونی اما بالاتر از حد انتظار جامعه است و ممکن است بعضی از این نهادها از متعادل کردن حقوق‌ها امتناع کنند.

نورمحمد تربتی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد ضرورت شفاف سازی حقوق مدیران دستگاه های مختلف گفت: مسلما حقوق و مزایایی که مدیران دریافت می‌کنند، باید در چارچوب قانونی یا آیین‌نامه‌های همان ارگان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از وظایف نظارتی دستگاه‌ها این است که مردم را نسبت به حقوق مدیران آگاه کنند. اگر این اتفاق به صورت کامل بیفتد می‌توانیم قانونی بودن یا نبودن حقوق مدیران را بررسی کنیم.

وی شفاف سازی حقوق‌ مدیران را مانعی برای فساد دانست و در پاسخ به این پرسش که چرا بعضی از دستگاه‌ها در اعمال شفافیت تعلل می‌کنند، گفت: یکی از دلایل، سهل‌انگاری مدیران مختلف ارگان‌هاست. یکی از دلایل دیگر این است که حقوق مدیران بعضی از ارگان‌ها به دلیل ماهیت و شرایط کاری که دارند، زیاد است. این حقوق‌ها قانونی اما بالاتر از حد جامعه است.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس در مورد ضرورت مطابقت این قوانین با عرف گفت: این قوانین در طول سالیان متمادی وضع شده است. نظر من این است که خوب است که این حقوق‌ها به حد متعادلی بازگردد و به نوعی با عرف هماهنگ باشد اما این تعادل نیازمند بررسی‌ها و زمان بیشتر است چون ممکن است بعضی از ارگان‌ها و نهادها از این موضوع امتناع کنند.

به گزارش ایسنا، از زمانی که سامانه ثبت حقوق و مزایا از سوی سازمان اداری و استخدامی راه‌اندازی شد تاکنون برخی دستگاه‌های اجرایی برای بارگذاری اطلاعات در سامانه ورود نکرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شفافیت حقوق مدیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز

«مصطفی رجبی مشهدی» از قوانین جدید و سختگیرانه برای مقابله با استفاده کنندگان غیرمجاز برق برای استخراج رمز ارز خبر داد و گفت: این قوانین به منظور حفظ حقوق مشترکان سراسر کشور و پایداری شبکه برق تدوین شده است.

وی افزود: تاکنون بیش از ٨ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از ٣٠٠ هزار دستگاه ماینر گردآوری و به مراکز قضایی واگذار شده است.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه برای تأمین برق این دستگاه‌های غیرمجاز باید نیروگاهی به بزرگی ١١٠٠ مگاوات احداث می‌شد، تصریح کرد: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینر‌های غیرمجاز به صورت پیوسته در حال انجام است.

رجبی مشهدی با بیان اینکه براساس قوانین جدید ماینر‌های کشف شده، امحا خواهد شد، تاکید کرد: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه‌های برق مشمول جریمه می‌شوند.

 مدیرعامل شرکت توانیر با توصیه به علاقه‌مندان این کسب و کار برای دریافت مجوز‌های لازم گفت: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ١٢ شب تا ٧ صبح بدون محدودیت به استخراج اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • برخورد خشن با دانشجویان بیانگر رویکرد دوگانه مدعیان حقوق بشر است
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود