Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:22:44 GMT

خام‌فروشی بیتومین در ایلام پایان می‌یابد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۵۰۰۷

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: درصدد هستیم تا با جذب سرمایه گذاری که رغبت به فراوری مواد معدنی بویژه سنگ معدن بیتومین دارند، از خام فروشی این مواد جلوگیری کنیم تا منجر با ایجاد ارزش افزوده شود.

به گزارش  ایسنا، «حیدر نعمتی» در نشست با سرمایه گذار طرح بیتومین در ایلام اظهار کرد:خام فروشی مواد معدنی به ضرر استان است زیرا سود و اشتغال حاصل از آن نصیب استان هایی است که مواد در آنها فرآوری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به مطالعات  اکتشافاتی که صورت گرفته ذخایر بیتومین استان بیش از ۳۰۰ هزار تن است و اکنون ۶ معدن بیتومین در استان فعالیت می کنند.

معاون استاندار ایلام تصریح کرد: بر اساس آمار موجود میزان استخراج سالیانه بیتومین در استان ۲۰ هزار تن است که در صورت راه اندازی واحد فرآوری می توان از این ظرفیت در راستای اشتغال و توسعه استان بهره گرفت.

نعمتی تاکید کرد: وجود معادن غنی بیتومین از ظرفیت های استان برای تولید و اشتغال و درآمد زایی هستند که باید مورد توجه باشند.

وی گفت: خوشبختانه برای تسریع در امر سرمایه گذاری اکنون مجوز بی نام برای ۱۷۳ طرح در استان صادر شده که سرمایه گذاران می توانند با کمترین زمان و فرآیند اداری در استان سرمایه گذاری انجام دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از سرمایه گذار جدید خواست با تکمیل زنجیره ارزش افزوده فرآوری بیتومین در استان از ظرفیت این ماده معدنی در ایلام استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۵۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسین حسینی بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرا شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهرها با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده که نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

وی شهرهای مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهرهای مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

حسینی یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریاپایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانوارها دارد که در اجرایی‌شدن شهرهای مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، گفت: شهرهای مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوارها می‌شود.

در این آئین قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

کد خبر 6090286

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری