Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@15:05:58 GMT

اما و اگرهای طرح «ائتلاف امید و صلح هرمز»

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۱۶۳۰۴

اما و اگرهای طرح «ائتلاف امید و صلح هرمز»

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به طرح «ائتلاف امید و صلح هرمز»، گفت: دو نفر از مقامات کشور‌های عربی در همان نشست مجمع عمومی اعلام موضع کردند که اصلاً حاضر نیستند به این طرح فکر کنند لذا تا این طرح و ایده به سرانجام برسد، خیلی زمان بر است. تاریخ انتشار: 10:04 - 10 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۴۸۴۷ محسن جلیلوند در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به حضور رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد بیان کرد: طرح «ائتلاف امید و صلح هرمز»، را می‌توان گفت به نوعی اعلام موضع از طرف آقای روحانی در این نشست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان مواضعی که در تهران گفته می‌شد را در سازمان ملل مطرح کردند.

وی ادامه داد: جزئیاتی از این طرح گفته نشده است و فقط عنوان می‌شود که کشور‌های حاشیه خلیج فارس دور هم جمع شوند و احتمال می‌دهم کشور‌های عضو شورای امنیت را هم دور هم جمع کنند اما سرانجام گرفتن این طرح با اما و اگر‌هایی روبروست، زیرا کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس درگیری‌های زیادی با هم دارند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: قطر و عربستان روابط تیره و تاری با هم دارند، عمان به رژیم صهیونیستی نزدیک است، امارات و عربستان در یمن درگیر نبرد هستند یا درباره کشور‌های عضو شورای امنیت می‌توان گفت چین معمولاً فقط حرف می‌زند و، چون این طرح برایش هزینه دارد، اقدام عملی نخواهد کرد تکلیف آمریکا و انگلیس هم که روشن است و روسیه هم تنها یک ناو هواپیمابر دارد که آن را تا سال ۲۰۲۰ برای تعمیر فرستاده است.

دو نفر از مقامات کشور‌های عربی در همان نشست مجمع عمومی اعلام موضع کردند که اصلاً حاضر نیستند به این طرح فکر کنند لذا تا این طرح و ایده به سرانجام برسد، خیلی زمان بر است جلیلوند خاطرنشان کرد: دو نفر از مقامات کشور‌های عربی در همان نشست مجمع عمومی اعلام موضع کردند که اصلاً حاضر نیستند به این طرح فکر کنند لذا تا این طرح و ایده به سرانجام برسد، خیلی زمان بر است.

کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: آمریکا می‌خواهد فشار به ایران را بیشتر کند و مرتب هم غلظت آن را بیشتر می‌کند تا بالاخره ایران را وادار به مذاکره و تسلیم و هم اینکه جامعه جهانی را نسبت به ایران حساس کنند و یک اجماع جهانی بر علیه ایران به دست آورند؛ تا حدودی هم در این باره موفق بوده‌اند و نظر اروپا نسبت به چند هفته پیش تغییر کرده است.

جلیلوند درباره نتایج تحقیقات از ترامپ در موضوع اوکراین نیز گفت: بعید است نتایج این تحقیقات به استیضاح ترامپ بینجامد و در نظام ریاستی آمریکا، استیضاح رئیس جمهور کار بسیار دشواری است و پارلمان این کشور آنچنان قدرت ندارد که این اقدام را صورت دهد؛ و تنها در رقابت‌های درونی این کشور می‌خواهند فشار‌هایی به ترامپ بیاورند تا امتیازاتی بگیرند و با فشار به ترامپ ممکن است او دست به اقداماتی بزند که مطلوب ایران نباشد.   بیشتر بخوانید| «ابتکار صلح هرمز»؛ طرحی در تقابل با توطئه‌های آمریکا   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استاد دانشگاه استیضاح ترامپ استراتژی ایران و آمریکا سازمان ملل متحد قطر و عربستان نظام ریاستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چندهیچ» نمایشنامه خوانی می‌شود/ سرانجام وقایع جنگ در پنج گویش

به گزارش خبرنگار مهر، «چندهیچ» به نویسندگی مریم یاسین‌زاده و کارگردانی رومینا مهدوی که نگاهی متفاوت به جنگ دارد و روایتی از سرانجام وقایع جنگ با پنج گویش مختلف است، در پردیس تئاتر شهرزاد نمایشنامه خوانی می شود.

رومینا مهدوی کارگردان این نمایشنامه‌خوانی در این باره توضیح داد: در این وضعیت که دل نگرانی‌های زیادی برای جنگ وجود دارد خواستم با اجراخوانی این نمایشنامه از همه جوانب تاثیرات جنگ در زندگی مردم آگاه شویم. به امید روزی که صلح در تمام جهان برقرار باشد.

این اجراخوانی به صورت محدود و در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود. تارا قبادی، پویا رجبی، حسین ملکی، سروشا فاضلی، غزل کوچک‌بیگ و مهیار کشاورز نقش‌خوان‌های این اجرا هستند.

دیگر عوامل این نمایشنامه‌خوانی عبارتند از دستیار کارگردان: مهسا کرم وندی، روابط‌عمومی: هما اعرابی، آهنگساز: ارشیا مستوفی، پوستر و تبلیغات: سهیل فلاح و عکاس: پرنیا خوشرو.

کد خبر 6090085 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • «چندهیچ» نمایشنامه خوانی می‌شود/ سرانجام وقایع جنگ در پنج گویش
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • تیم «کشاورز قم» به مرحله دوم لیگ بسکتبال امید‌های کشور راه یافت
  • فیلم/ استقلال و پرسپولیس چقدر دارایی دارند؟
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • افزایش سرعت بادجنوب غربی/ تنگه هرمز متلاطم است
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • ازبکستان امید سه کشور را ناامید نکرد!