Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویا محمودیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت راه و شهرسازی قرار شد تا نام تمامی شهرهای ثبت شده صنایع دستی ایران در سطح ملی و جهانی بر روی تابلوهای راهنمای مسافران جاده‌های کشور درج شود.

وی افزود: این اقدام در راستای هدایت مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به تمامی شهرهای ملی و جهانی ایران و رونق اقتصادی این شهرها در حوزه صنایع دستی و گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودیان تصریح کرد: یکی از این شهرها، شهرکرد شهر ملی نمد است که می‌تواند میزبان مسافران داخلی و خارجی و ارائه انواع تولیدات نمدی به گردشگران باشد.

وی همچنین از بیمه ۸۱۲ هنرمند صنایع دستی در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر  ۴ هزار نیز در روستاهای کشور بیمه شدند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: این در حالی است که بیمه هنرمندان صنایع دستی از ۵ سال قبل قطع شده بود.

وی گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و پیش‌بینی های انجام شده امسال سهم بیمه هنرمندان صنایع‌دستی کشور افزایش می‌یابد و نتیجه این پیگیری تا یک ماه دیگر مشخص می‌شود.

محمودیان تاکید کرد: امید است، بودجه مورد نیاز برای بیمه تمامی هنرمندان و فعالان صنایع دستی کشور تامین شود.

به گزارش ایرنا، ایران به لحاظ تولید صنایع دستی سومین کشور دنیا و به سبب ثبت شهرها و روستاهای صنایع دستی نخستین کشور جهان است.

اکنون بیش از دو میلیون نفر به صورت غیررسمی و ۴۵۰ هزار نفر به صورت رسمی در ۲۹۵ رشته صنایع دستی ایران فعالیت دارند.

۷۵ درصد حوزه صنایع دستی ایران در سه بخش تولید، آموزش و بازرگانی در اختیار بانوان قرار دارد.

چهارمحال و بختیاری ۱۲ هزار هنرمند در ۵۲ رشته صنایع دستی دارد که از این تعداد سه هزار نفر فعالند.

۷۳۶۲/۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری صنایع دستی چهارمحال وبختیاری وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

 معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.


نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.


معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.


به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.


استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.


۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.


رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی