Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان عباسپور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت:  یک هزار و ۲۰۱ تن انواع میوه شامل ۸۹۷ تن انگور سفید  و ۳۰۴ تن سیب در سال ۱۳۹۷ پس از فرآوری در واحد کنستانتره میوه شاهرود از استان سمنان به خارج از کشور صادر و موجب ارزآوری برای کشور شد.

وی ادامه داد: انگور سفید، سیب درختی، انگور سیاه و کیوی از جمله میوه‌های کنستانتره صادراتی استان سمنان به‌شمار می‌روند که در این سال‌ها به کشور روسیه صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ۶۶۴ تن میوه شامل  ۴۱۷ تن انگور سفید، ۱۷۵ تن سیب و ۷۲ تن انگور سیاه  پس از تبدیل در واحد فرآوری شاهرود در سال ۱۳۹۶ صادر شد.

مدیر تعاون روستایی استان سمنان تصریح کرد: ۱۴۰ تن کیوی، ۵۰ تن سیب و ۱۸۵ تن انگور سفید پس از فرآوری در واحد تولیدی کنسانتره میوه شاهرود، در سال ۱۳۹۵ از استان سمنان به کشورهای دیگر صادر شد.

عباسپور یادآور شد: امسال کنسانتره یک هزار و ۵۰۰ تن محصولات کشاورزی مانند سیب و انگور، پس از تبدیل در واحد فرآوری شاهرود، برای صادرات به روسیه در برنامه قرا ردارد.

وی اظهار داشت: از مرداد تا اواسط شهریور امسال ۵۰۰ تن سیب و یک هزارتن انگور استان سمنان برای تبدیل به کنسانتره به کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در شاهرود منتقل شده که منجر به تولید ۲۷۰ تن کنسانتره شده است.

وی اضافه کرد: صادرات کنستانتره میوه توسط اتحادیه‌های  فعال در زمینه صادرات انجام می‌شود و تعاون روستایی آمار دقیق از میزان ارزآوری صادرات ندارد.

عباسپور بیان کرد: یک اتحادیه فعال در زمینه صادرات در استان سمنان در حال شکل‌گیری است و در مراحل ثبت قرار دارد.

مدیر تعاون روستایی استان سمنان گفت: ظرفیت کارخانه کنسانتره برای خرید محصولات روزانه ۱۰۰ تن است که اکنون این ظرفیت تکمیل است.

کارخانه کنسانتره توحید شاهرود در آغاز فعالیت از سال ۱۳۸۶ پنج هزار تن انگور و سه هزار تن سیب درجه سه فرآوری کرد، اما در سال ۸۷ به خاطر سرمازدگی مزارع و باغ‌ها، کنسانتره انگور تولید نشد و فقط سه هزار و ۵۰۰ تن سیب فرآوری شد، طی سال های ۸۶ تا ۹۲ به طور میانگین سالانه سه هزار تن آبمیوه در واحد کنسانتره شاهرود تولید شد و به مصرف داخلی رسید.
در استان سمنان ۴۵ هزار بهره بردار و ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد.
۱۰۸ تعاونی و اتحادیه در چهار گروه تولیدی، روستایی، زنان و کشاورزی در استان سمنان فعال است که بیش از ۶۶ هزار نفر عضو تعاونی های روستایی استان هستند.

۷۳۴۲/۶۱۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صادرات تعاون روستایی سمنان کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان

ایسنا/سمنان سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کاهش پرشدگی سد دامغان در مقایسه با سال قبل، گفت: میزان پرشدگی این منبع مهم آبی ۶۱ درصد است.

حمید احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان پرشدگی این سد در سال آبی گذشته ۷۱ درصد بود و اکنون ۱۰ درصد با آن میزان فاصله دارد. 

وی با اشاره به بارش‌های چند هفته اخیر در استان، بیان کرد: این بارندگی‌ها منجر به افزایش سه درصدی شاخص پرشدگی سد شهید شاهچراغی دامغان شد. میزان پرشدگی سد دامغان تا هفته اول فروردین ماه ۵۸ درصد بود که با بارش‌های خوب اخیر، این میزان از مرز ۶۱ درصد عبور کرده است. 

احسانی با اشاره به کاهش درصد پر شدن این سد، ادامه داد: سال گذشته میزان پر شدن مخزن این سد از ۱۱.۶۸ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به حدودا ۱۰.۲میلیون مترمکعب در ۱۰ اردیبهشت ماه امسال رسید.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان افزود: تراز نرمال سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان ۱۶.۵ میلیون مترمکعب است. 

وی از سد دامغان به‌عنوان مهمترین منبع آبی در شهرستان دامغان نام برد و بیان کرد: امید می‌رود با بارش‌های بهاری شاهد افزایش حجم آب پشت سد باشیم. 

او یادآوری کرد: میزان ورودی لحظه‌ای ناشی از سیلاب‌های اخیر به این سد براساس آخرین آمارها ۶۹۵ لیتر بر ثانیه و خروجی لحظه‌ای آن نیز ۳۸۲ لیتر بر ثانیه بوده است. میزان ورودی لحظه‌ای سد در سال آبی گذشته ۳۴۷ و خروجی آن در سال آبی قبل ۵۶۷ لیتر برثانیه بوده است. 

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی‌های ناشی از گرم شدن زمین خواستار مدیریت و مصرف بهینه‌تر آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعتی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • هشدار نارنجی در استان سمنان صادر شد/ وقوع تندباد در برخی مناطق
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • اعتراف سارق به ۲۷ فقره سرقت سیم و کابل در شاهرود
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان