Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه آبنبات ریزان بجنورد گفت: راه اندازی بازارچه سوغات راه حل برون رفت از مشکلات این صنف است.

رضا فدایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه آبنبات یکی از سوغاتی های مهم خراسان شمالی است، افزود: اما این محصول در سال های اخیر با کاهش شدید تولید مواجه بوده است.

وی ادامه داد: یکی از علل کاهش تولید این محصول طی امسال، شکر بوده است که آبنبات ریزان به شدت با مشکل تامین شکر مواجه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدایی اظهار کرد: میزان تولید آبنبات در تابستان امسال به دلیل اوج تردد مسافران از خراسان شمالی باید افزایش می یافت اما کمبود شکر مانع این امر شد.

وی تصریح کرد: اکنون شکر یارانه ای به هیچ عنوان در بازار موجود نیست، در تامین شکر آزاد نیز با مشکل مواجه هستیم.

رئیس اتحادیه آبنبات ریزان بجنورد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر کارخانجات نیز بعد از اعطای شکر فاکتورهای لازم را به آبنبات ریزها ارائه نمی کنند.

وی با بیان اینکه تعهد آبنبات ریزها برای قیمت تا تاریخ 25 شهریور ماه بوده و باید قیمت ها تغییر باید، گفت: اما کارخانجات شکر فاکتورهای لازم را ارئه نمی دهد تا این اتحادیه فاکتورها را برای آنالیز جهت اعلام قیمت های جدید به سازمان صمت ارائه دهد.

فدایی با تصریح بر اینکه وقتی اعضای این اتحادیه فروش داشته باشند تولید نیز افزایش خواهد یافت، افزود: راه اندازی بازارچه سوغات فقط برای آبنبات ریزان یکی از راه های افزایش تولید است که اگر این امر تحقق یابد حتی کارگاه های آبنبات ریزی در آن محل راه اندازی می شوند.

گفتنی در بجنورد حدود 80 کارگاه آبنبات ریزی دارای پروانه وجود دارد که این تعداد فقط حدود 40 واحد فعال هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آبنبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۸۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر حسینی محراب ظهر امروز چهارشنبه در آئین گرامیداشت روز کارگر که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کارگران، همواره بزرگترین تأثیر را در صحنه‌های مختلف انقلاب داشته‌اند. موتور محرک و پیش‌برنده انقلاب و تولید، جامعه کارگری است. البته جامعه کارگری تنها نیست بلکه جامعه کارفرمایی نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت کارگران در ایران و جهان، گفت: وقتی دیدگاه مکتب اسلام را درباره کار و کارگر با دیگر مکاتب مقایسه می‌کنیم متوجه تفاوت زمین تا آسمان می‌شویم. چه به‌عنوان کارفرما چه دولتی و چه عمومی، باید نگاه ارزشی دین را نسبت به کارگر دنبال کنیم.

وی ادامه داد: مترقی‌ترین قانون کار در دنیا را داریم. قانون کاری که بزرگان نوشته‌اند در نگاه تطبیقی با تمام قوانین کشورها، قانون کار جمهوری اسلامی نسبت به همه کشورها مترقی‌تر است.

حسینی محراب افزود: بنای فکری امام (ره) و مقام معظم رهبری نسبت به کارگر از دین خدا و قرآن گرفته شده است. این‌ها امیدواری ما نسبت به صحنه کار و کارگری است. جمهوری اسلامی مواردی را میان کارفرما، دولت و کارگر مشخص کرده است. این مثلث تشکیل شده تا مسائل جامعه کارگری و کارفرمایی که وجود دارند، حل شوند. برقراری ارتباط بین این دو یکی از کارهای ظریف است. نباید چیزی لاینحل باقی بماند. این جریان باید محقق شود که حتی بازنشسته در این قالب با ظرفیت قانونی و حقوقی، صحبت کند و مشکل را حل کند. نه اینکه کنار خیابان بایستند یا در تهران تجمع کنند. ظرفیت‌ها وجود دارد این‌ها را فعال کنید.

وی ادامه داد: در گروه ملی فولاد ۳۰۰۰ نفر مشغولند و ۳۵۰ هزار تن تولید دارد. در حالی که باید دو میلیون تن تولید داشته باشد. معلوم است وقتی کار انجام نشود، حق و حقوق نیز عقب می‌افتد و پاداش نیز پرداخت نمی‌شود.

استاندار خوزستان افزود: تمام کارگران ماهر در دنیا صاحب شغل هستند. ظرفیت استان در تربیت کارگر ماهر، دانش‌آموزان و دانشجویان ماهر باید افزایش یابد. قوی‌ترین نیرو و مدیران نفتی کسانی هستند که در هنرستان نفت درس خوانده‌اند. باید هنرستان‌های مسکن، کشاورزی، فولاد و پتروشیمی نیز راه‌اندازی شود. یکی از برنامه‌های قوی استان راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی است.

وی گفت: برخی دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی، تازه به فنی حرفه‌ای می‌روند و مهارت می‌آموزند، معلوم است که عمر و جوانی و … عقب می‌افتد. استاندار خوزستان اضافه کرد: تمام توان استان را بسیج کردیم و بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم خریده شده و برای مقابله با توده بارشی که رگباری و شدید است، آمادگی داریم تا مشکلی برای گندم‌ها ایجاد نشود. درباره آب‌گرفتگی احتمالی نیز تقسیم کار شده است.

کد خبر 6094635

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود