Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مرتضی سلیمی گفت: طرح امداد و نجات تابستانه با هدف امدادرسانی به مسافران در ایام تابستان از ۳۱ خردادماه سال جاری آغاز و تا پایان شهریورماه ادامه داشت.

وی با بیان اینکه در اجرای طرح امداد و نجات تابستانه یک هزار و ۲۹۰ پایگاه و پست ثابت، موقت و سیار فعال بود، افزود: از این تعداد ۵۵۹ پایگاه ثابت، ۷۳۱ پست موقت و سیار بوده است و ۵ هزار و ۲۸۳ نفر روز نیروی عملیاتی برای اجرای این طرح فعالیت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره به کارگیری خودروهای عملیاتی برای اجرای طرح ۹۴ روزه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، گفت: یک هزار و ۴۳ دستگاه آمبولانس، ۴۵۶ دستگاه خودروی نجات، ۵۰ دستگاه خودروی عملیاتی، ۴۸۰ دستگاه موتور سیکلت، یک هزار و ۲۱۸ دستگاه سایر خودروهای عملیاتی، و ۲۴ فروند بالگرد برای اجرای طرح به کارگیری شد.

انجام بیش از ۱۴ هزار مورد عملیات و خدمات در ایام تابستان

سلیمی با تاکید بر اینکه در این مدت ۱۴ هزار و ۶۹۴ مورد عملیات و خدمات از سوی نیروهای امدادی هلال احمر انجام شده است، بیان کرد: در این حوادث به ۵۹ هزار و ۳۴۲ نفر امدادرسانی شد که منجر به اعزام۸ هزار و ۱۸۹ مصدوم به مراکز درمانی و رهاسازی یک هزار و ۵۲۶ مصدوم در سوانح ترافیکی در محور های برون شهری شد.

وی ادامه داد: حوادث ترافیکی ۴۹ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را به خود اختصاص داد، پس از آن عملیات های ساحلی، کوهستان و حوادث جوی ۲۳ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را شامل شد و مراجعات حضوری و برنامه های مناسبتی هم ۲۸ درصد از کل ماموریت های امداد و نجات را در بر گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به رشد ۱۶ درصدی در عملیات های امداد و نجات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: تعداد عملیات امداد و نجات در طرح امداد و نجات تابستانه ۹۸، ۱۰ هزار و ۶۱۹ مورد بوده است که این آمار در مقایسه با سال گذشته ۱۶ درصد، رشد داشته است.

۱۱۰ روز اجرای طرح امداد و نجات ساحلی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه طرح امداد و نجات ساحلی از تاریخ ۱۵ خردادماه آغاز و به مدت ۱۱۰ روز ادامه داشت، گفت: برای اجرای طرح امداد و نجات ساحلی در سواحل دریای کاسپین(استان های گلستان، مازندران و گیلان) ۲۹ پایگاه و پست فعال بود که ۶۴۳ منطقه ممنوعه شنا( خطر آفرین) را با حضور ۲۱۷ نفر  در هر روز پوشش می داد.

به گفته وی، ۹۰۸ ناجی در طرح ممنوعه در سواحل استان مازندران به هموطنان خدمت کردند و در این مدت ۲۰ دستگاه آمبولانس، ۵۵ دستگاه موتورلانس، ۶ فروند قایق، ۶ فروند جت اسکی و ۱۶ دستگاه سایر خودرو های عملیاتی به کار گیری شد.

مازندران رکورددار بیشترین انجام عملیات

سلیمی با اشاره به اینکه بیشترین عملیات ترافیکی،کوهستان،ساحلی،سیل و آبگرفتگی و... در استان های مازندران، اصفهان، گلستان و آذربایجان غربی انجام شده است، گفت: مازندران با یک هزار و ۴۷۷ مورد عملیات ۱۴ درصد از کل عملیات های انجام شده در کشور را به خود اختصاص داده است، پس از آن اصفهان با ۹۵۳ مورد عملیات، گلستان با ۶۲۰ مورد عملیات و آذربایجان غربی با ۵۲۱ مورد عملیات، رکوردداران انجام عملیات امدادی در سراسر کشور در قالب اجرای طرح امداد و نجات تابستانه بوده اند.

رشد ۳ درصدی ماموریت های ترافیکی  نسبت به سال گذشته 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در ۹۴ روز اجرای طرح ملی امداد و نجات تابستانه ۹۸ در محورهای برون شهری کشور ۷هزار و ۱۹۷ مورد ماموریت ترافیکی توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام شده است، گفت: این تعداد ماموریت ترافیکی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳ درصدی را نشان می دهد. همچنین در این مدت در ماموریت های ترافیکی ۵ هزار و ۵۵۱ مصدوم توسط آمبولانس های هلال احمر به مراکز درمانی انتقال و یک هزار و  ۴۷۷نفر در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شده اند.

وی یادآور شد: بیشترین عملیات ترافیکی در استان های مازندران، اصفهان و گلستان به وقوع پیوسته است.

رشد یک درصدی انجام عملیات نجات فنی در محورهای پرتردد کشور

سلیمی با اشاره به رشد یک درصدی انجام عملیات نجات فنی در سوانح ترافیکی در محورهای برون شهری کشور، افزود: یک هزار و ۵۲۶ نفر با انجام یک هزار و ۲۴۳ عملیات نجات فنی در محورهای برون شهری کشور توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر نجات داده شدند که بیشترین عملیات نجات فنی در محورهای استان قم (آزادراه قم -  تهران)، استان قزوین ( آزادراه قزوین– کرج) و استان کرمان (سیرجان – بندرعباس) انجام شده است.

امداد رسانی به بیش از ۸ هزار نفر در حوادث جوی 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در طرح ملی امداد و نجات تابستانه ۱۳۹۸ به خصوص در استان های جنوبی کشور به دلیل وقوع پدیده مانسون به۸ هزار و ۲۷۹ تن از هموطنان آسیب دیده ناشی از سیل، طوفان و ..... امدادرسانی شد، عنوان کرد: به علاوه یک هزار و ۱۰ نفر نیز نیز اسکان اضطراری یافتند همچنین طی این مدت یک هزار و ۶۹۸ بسته غذایی و سایر اقلام غذایی و زیستی مورد نیاز، میان آسیب دیدگان توزیع شد.

رشد ۵۱ درصدی  ماموریت های کوهستان 

سلیمی با اشاره به انجام ۷۸۴ مورد ماموریت کوهستان در ۹۴ روز اجرای طرح ملی امداد و نجات تابستان ۹۸ در ۳۱ استان کشور، گفت: این تعداد ماموریت نسب به مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۱ درصدی را در ماموریت های امداد و نجات کوهستان، نشان می دهد و در این مدت یک هزار و ۸۲ نفر نجات، ۲۷۴ نفر به مراکز درمانی انتقال و ۱۲۹ نفر در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شدند.

به گفته وی، بیشترین ماموریت های کوهستان در استان های مازندران، تهران، البرز و فارس بوده و بیشترین ماموریت کوهستان در ارتفاعات دربند – تهران، عون ابن علی – تبریز، کلکچال- شمیرانات، دشت میشان – همدان، عظیمیه – کرج انجام شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر مفقودی را بیشترین علت انجام ماموریت کوهستان در طرح ملی امداد و نجات تابستانه دانست و تاکید کرد: در طرح ملی امداد و نجات تابستان ۱۳۹۸ در ارتفاعات کشور ۳۱۸ مورد ماموریت به دلیل مفقودی کوهنوردان و کوهپیمایان توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر انجام شد.

کاهش ۳۷ درصدی ماموریت های امداد و نجات در سواحل دریا 

براساس گزارش  روابط عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، سلیمی درباره انجام عملیات نجات در سواحل دریا، گفت: در طرح ملی امداد و نجات تابستان ۱۳۹۸ در محیط های آبی کشور ۶۷۹ ماموریت امداد و نجات به ثبت رسیده است که منجر به نجات یک هزار و ۳۱۰ نفر، اعزام ۱۰۶ نفر به مراکز درمانی و درمان یک هزار و ۲۲۷ نفر در محل حادثه شده است که از نظر انجام ماموریت در محل وقوع حادثه رودخانه های و دریاچه های پشت سد نسبت به مدت مشابه رشد ۵۳ درصدی و کاهش ۳۷ درصدی ماموریت در سواحل دریای کاسپین، دریای عمان و خلیج فارس نشان می دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کوهستان مازندران امدادرسانی مرتضی سلیمی ماموریت های امداد و نجات سواحل دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، گفت : افزایش حوادث کوهستان ناشی از گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیر‌های پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استان‌ها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گا‌ها در برخی از استان‌ها در مسیر‌های کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند. 

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگرد‌هایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • امدادرسانی به خودروی گرفتار شده در رودخانه زمکان با ۶ سرنشین (فیلم)