Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرشید یزدانی، مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق کودکان در این مراسم گفت: انتظاراتی از نهادهای مدنی وجود دارد که اول از همه شناخت و تبیین حوزه است. سپس بحث مطالبه‌گری و سخنگوی جمعیت هدف بودن و سپس اثرگذاری است. ارتباطات انجمن با قوه قضاییه و یونیسف نشان دهنده اثرگذاری آن است.

او افزود: در سال ٧٩ خیلی‌ها می‌گفتند کودک کار نداریم، اما امروزه به مباحث کودکان کار پرداخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث جلوگیری از ازدواج کودکان، گفتمان‌سازی در حوزه کودکان و اثرگذاری در زمینه زباله‌گردی کودکان نیز در انجمن مطرح است. رویکرد ما این است که باید شناخت خود نسبت به حقوق کودکان را تعمیم بدهیم و عمق ببخشیم. البته انجمن نیازمند مشارکت و نظارت بیشتر است. حتما خطاهایی وجود دارد و در نتیجه به نظارت نیاز است.

همچنین مهدخت صنعتی، از بنیان‌گذاران انجمن حمایت از حقوق کودکان، در پیامی تصویری توضیح داد: ٢٥ سال قبل دوستان زیادی به کمک آمدند تا این بنیاد غیرسیاسی راه اندازی شود. دولت‌ها مسئول شدند که پیمان حقوق کودک را اجرایی کنند، اما دولت آمریکا هنوز این پیمان را اجرا نکرده است. جوانان ما خیلی خوب فکر کرده و متعهدانه رفتار می‌کنند. اگر قبلا با کمک دوستان ما این انجمن پا گرفت، چشم ما به نسل جوان ایران است تا کارهای مفید انجام دهد و کودکان را به کسب دانش و حق طلبی راهنمایی کند. باید قوانین به نفع کودکان باشد و بدنشان را بشناسند و از اینکه مورد تجاوز قرار بگیرند، پیشگیری کنند.

شیوا دولت آبادی، از بنیان‌گذاران انجمن حمایت از حقوق کودکان، هم در این مراسم گفت: قدم‌هایی در انجمن طی شد که برخی به سختی اتفاق افتاد. وقتی کلاس‌های روز جمعه را برای کودکان کار آغاز کردیم، علاوه بر لوح نویسی، به لقمه نانی نیاز داشتند. امیدواریم تغییرات در جامعه ما به نفع نسل‌ها باشد. سهم کوچک ما برای مقابله با محرومیت‌ها و پیدا کردن نیازها در حال انجام است. بسیاری از افراد برای این انجمن تلاش کرده و از عمر خود مایه گذاشتند.

حسن عشایری، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران هم در پایان عنوان کرد: زندگی حرکت است. در انجمن‌های غیردولتی، حرکت ذهنی اتفاق می‌افتد و ذهن تغییر می‌کند. این موهبت حتی در دانشگاه هم وجود ندارد. کار کردن در انجمن‌ها اتفاق می‌افتد. انسان دوستی باعث می‌شود که افراد بتوانند به زندگی خود معنی بدهند. انجمن‌هایی مثل انجمن حمایت از حقوق کودکان می‌توانند روان‌سازی را هم تقویت کنند، زیرا فراتر از کمکی که به کودکان ارائه می‌شود، می توان به جامعه هم کمک کرد. پژوهش، آموزش و خدمات در کنار هم در این انجمن اتفاق می‌افتد و این در واقع یک دانشگاه کوچک است.

انجمن حمایت از حقوق کودکان در سال ١٣٧٣ در ایران تاسیس شد. در سال ١٣٧٩ خانه کودک شوش شکل گرفت و در همان سال خدمات مشاوره تلفنی صدای یارا آغاز به کار کرد. در سال ١٣٨٢ خانه کودک ناصرخسرو تاسیس شد. سال ١٣٨٢ حمایت از کودکان زلزله زده بم و در سال ١٣٩١ حمایت از کودکان زلزله زده آذربایجان اجرایی شد. سال ١٣٩٢ جشنواره ورزشی حافبک برای حمایت از فوتبال بچه‌های کار توسط انجمن برگزار و در سال ١٣٩٦ حمایت از کودکان زلزله زده کرمانشاه انجام شد.  علاوه بر این در سال ١٣٨٧ لایحه حمایت از کودکان  و نوجوانان در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در همان سال مهد کودک سیار انجمن در کرمانشاه آغاز به کار کرد. رونمایی از پروژه خود مراقبتی کودکان و نخستین کنگره کودکی و رونمایی از پژوهش زباله‌گردی کودکی با عنوان یغمای کودکی نیز در سال ١٣٩٧ انجام شد.

در ادامه مراسم نیز از فعالان کودک در حوزه آموزش، بهداشت و درمان، موسیقی، حقوقی و قضایی، رسانه، ورزش، مسئولیت اجتماعی سازمانی، محیط زیست و انتشارات و کتاب تقدیر به عمل آمد. فرشید یزدانی در توضیح اهدای این نشان‌ها و تقدیرنامه‌ها گفت: «امیدواریم تقدیر از حوزه‌ها و ترویج فعالیت در حوزه کودکان، گامی در راستای گفتمان سازی در این عرصه باشد.»

۴۷۲۳۷

کد خبر 1306242

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کودکان باشگاه پرسپولیس حسن روحانی اربعین باشگاه استقلال استان البرز خودرو سینمای ایران ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای

نصرت‌الله محمودی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: براساس اعلام وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ در استان هزار و ۳۳ کودک بازمانده تحصیل بودند که کار شناسایی این کودکان انجام شد و از این تعداد ۳۰۰ کودک به چرخه تعلیم و تربیت بازگردانده شدند و بقیه کودکان به دلایل مختلف از جمله بد سرپرستی، معلولیت و بیماری سخت و مشکلات اقتصادی خانواده به نهاد‌های حمایتی ارجاع داده شدند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ مدیریت تمام مهد‌های کودک و مراکز پیش دبستانی به آموزش و پرورش محول شد.

بیشتر بخوانید

سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری

محمودی اضافه کرد: هم‌اکنون ۹۰۰کودکستان در استان زیرپوشش آموزش و پرورش قرار دارند که از این تعداد ۸۳۶ کودکستان تطبیق مجوز دادند و برای ۷۲۵ کودکستان استان شهریه مشخص و ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود