Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@05:49:03 GMT

◄ وزیر اقتصاد: مشکلات هپکو حل شده است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۲۶۶۳

◄ وزیر اقتصاد: مشکلات هپکو حل شده است

تین نیوز

وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به تغییر مدیرعامل هپکو و پیگیری‌های دولت در خصوص مشکلات این شرکت اظهار کرد: امروز می‌توان گفت همه مشکلات هپکو حل شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصاد و دارایی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شرکت هپکو اظهار کرد: همه موضوعات مربوط به تغییر مدیرعامل در این شرکت تمام شده و تنها کارهای ثبتی مربوط به آن باقی‌مانده است و مدیرعامل جدید نیز در حال انجام کار خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دژپسند ادامه داد: به لطف خدا امروز می‌توان گفت که همه مشکلات هپکو حل شده است در این زمینه صبح امروز پیامکی از استاندار محترم اراک دریافت کردم؛ از اقداماتی که سازمان خصوصی‌سازی در زمینه شرکت هپکو انجام داده بود، تشکر کرد.

این درحالی است که هفته گذشته علی ربیعی سخنگو دولت گفته بود: با ورود کنسرسیوم، تولید تضمین می‌شود و آرامشی در  شرکت هپکو ایجاد خواهد شد و اگر اشتباه نکنم، آقای روغنی به عنوان مدیرعامل انتخاب خواهد شد.

دژپسند همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت بورس کشور گفت: به لطف خدا بورس کاملا نشان داد که یک بستر مناسبی برای جذب منابع است و الان هم برنامه عرضه جدید در بورس را در دستور کار داریم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: دو عرضه بزرگ در پیش داریم که حدودا 40 هزار میلیارد تومان در آینده نزدیک عرضه می‌شود. این عرضه‌ها مربوط به سهام شرکت‌های خیلی اکازیون است و امیدواریم همچنان با استقبال قابل توجه مردم مواجه شود و به هدایت نقدینگی به سمت امور مناسب و موثر کمک کند.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره تغییرات و شکل جدید حوزه خصوصی‌سازی خاطر نشان کرد: بررسی‌ها و مطالعاتی که انجام داده‌ایم را به هیات واگذاری ارائه کردیم و این هیات در قالب پیشنهاد وزارت دارایی موافقت کرد؛ بنابراین هم  در روش قیمت‌گذاری و هم در روش واگذاری تغییراتی را در آستانه اجرا خواهیم داشت.

دژپسند افزود: در حوزه واگذاری فکر می‌کنم طی دو هفته آینده شش پالایشگاه کشور با روش جدید در بورس عرضه می‌شود. ما سهام آنها را به صورت واحد به واحد عرضه می‌کنیم تا توده مردم و حتی کسانی که پس‌انداز خرد دارند بتوانند در این واگذاری‌ها شرکت کنند. این اقدام در عین حال که باعث کوچک شدن دولت می‌شود، توده مردم را برای خرید بسیج می‌کند و به نوعی تحقق اقتصاد مردمی را به دنبال خود دارد.

دژپسند در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برنامه‌های وزارت امور اقتصاد و دارایی در خصوص ادغام برخی شعب بانک‌ها گفت: پدیده ادغام در بانک‌های دولتی بسیار جدی است و امسال نیز در مجامع تمام بانک‌های دولتی این موضوع به عنوان یک بند از هیات مدیره بانک‌ها گزارش گیری شده است. همچنین در پایان سال همه بانک‌ها از این منظر مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی در پایان گفت: خوشبختانه ما نیز سیاست‌گذاری کرده‌ایم و اولویت را به جاهایی داده‌ایم که چند شعبه در آنجا وجود دارد تا مشکلی در ارائه‌ی خدمات بانکی به مردم ایجاد نشود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بورس هپکو فرهاد دژپسند واگذاری بانک های دولتی واگذاری پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۲۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از راشا تودی، معاون وزیر خارجه روسیه پیشتر نیز هشدار داده بود که ایالات متحده نباید با این توهم عمل کند که مسکو با دو دست به حفظ روابط دیپلماتیک خود با واشنگتن چسبیده است.

ریابکوف در مصاحبه با روزنامه ریانووستی در رابطه با اقدامات احتمالی کشورهای گروه هفت برای مصادره دارایی‌های روسیه گفت که واکنش مسکو به مصادره دارایی‌هایش توسط کشورهای گروه هفت، می‌تواند شامل اقدامات متقابل اقتصادی و دیپلماتیک باشد.

ریابکوف با اشاره به اینکه ما اکنون در حال بررسی شکل مناسب واکنش به این اقدامات احتمالی هستیم، افزود: در صورتی که اعضای گروه هفت علیه دارایی‌های ما اقدامی انجام دهند باید در کنار واکنش دیپلماتیک ما منتظر اقدامات متقابل ما علیه دارایی‌های خود نیز باشند.

به نوشته ریانووستی، ایالات متحده و متحدانش حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین مسدود کرده‌اند که بیشتر آنها در اتحادیه اروپا نگهداری می‌شوند.

واشنگتن مدت‌هاست که از مصادره دارایی‌های روسیه حمایت می‌کند تا این پول در حمایت از رویارویی نظامی اوکراین با روسیه، به کی‌یف تحویل داده شود.

قانون موسوم به REPO که قانونگذاران واشنگتن آن را به تازگی همراه با بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند، به جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده اجازه داد تا وجوه روسیه که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شد را مصادره کرده و به کی‌یف تحویل دهد.

بیش از ۶ میلیارد دلار از ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی مسدود شده روسیه در بانک‌های ایالات متحده است. سناتور آمریکایی رند پل که نسبت به این پیشنهاد بدبین است، اوایل سال جاری هشدار داد که این اقدام، آغاز یک جنگ اقتصادی خواهد بود.

مقام‌ها چندین کشور غربی به‌ویژه ایالات متحده و بریتانیا، بر مصادره کامل دارایی‌های روسیه با وجود نگرانی‌های گسترده مبنی بر اینکه این امر مبنای قانونی ندارد، اصرار دارند.

در مقابل، اتحادیه اروپا به دلیل ترس از اقدامات تلافی‌جویانه روسیه، تمایلی به انجام این کار نداشته است.

بر اساس گزارش‌ها، کشورهای اتحادیه اروپا که سهم عمده‌ای از سرمایه‌های مسدود شده را در اختیار دارند، نگران هستند که مصادره دارایی‌های روسیه، در نهایت به بی‌ثباتی یورو ختم شود.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز پیشتر در همین رابطه هشدار داده بود که اگر آمریکا تهدید خود را مبنی بر سلب مالکیت این وجوه روسیه و دادن آنها به اوکراین انجام دهد، به اقتصاد خود و همچنین سیستم مالی جهانی آسیب خواهد رساند.

به گفته پسکوف، این کار چیزی جز فروپاشی همه پایه‌های نظام اقتصادی جهانی نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، از آغاز حمله به اوکراین، کشورهای غربی بیش از ۳۳۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه در خارج از این کشور را مصادره کرده‌اند. رهبران گروه هفت متشکل از هفت کشور بزرگ اقتصادی جهان در ماه جاری گفتند که دارایی‌های روسیه تا زمانی که مسکو خسارات جنگ اوکراین را بپردازد مسدود باقی می‌ماند اما آنها این موضوع را هم تشخیص دادند که به ایجاد یک سازوکار بین‌المللی برای جبران خسارت‌ها، تلفات و جراحت‌های ناشی از حمله روسیه نیاز است.

اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا ماه گذشته در کنفرانس کمک به بازسازی اوکراین وعده داد که تا تعطیلات تابستان شیوه‌ای قانونی برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین ارائه شود اما این وعده نگرانی‌هایی را در بین دیپلمات‌ها و مقامات این اتحادیه برانگیخت. آنها ماه‌ها مشغول بحث درباره ایده‌هایی در این زمینه بودند و آن را به شکل فزاینده‌ای دشوار یافتند.

بر اساس قوانین بین‌المللی، دارایی یک کشور را می‌توان از طریق رای‌گیری در شورای امنیت، حکم دیوان بین‌المللی دادگستری یا یک توافق بعد از جنگ مصادره کرد اما هیچ یک از این شیوه‌ها محتمل به نظر نمی‌رسند.

روسیه به عنوان عضو شورای امنیت هر گونه رای‌گیری در این نهاد را وتو خواهد کرد. هیچ توافقی تا زمانی که جنگ ادامه دارد بدست نمی‌آید و پرونده‌ای به دادگاه بین المللی دادگستری ارائه نشده است و اگر هم می‌شد قوانین بین‌المللی علیه توقیف دارایی‌های بانک مرکزی روسیه بود زیرا به گفته کارشناسان حقوقی، این مساله نقض حاکمیت این کشور خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • تبدیل ۴۶۳ فقره شناسه قدیم به شناسه جدید طی یک روز در گلستان
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است