Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:44:24 GMT

بیش از پنج درصد افزایش تولید در کشور حاصل شده است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۲۹۲۷

بیش از پنج درصد افزایش تولید در کشور حاصل شده است

به گزارش ایرنا، رضا رحمانی عصرچهارشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه سیمان آبیک در شهرستان نظرآباد استان البرز گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سال های گذشته رکود واحدهای صنعتی و یا مواردی مانند کاهش صادرات را داشته ایم اما امسال در واحدهایی مانند کارخانه سیمان آبیک ۵۰ درصد افزایش  محصول  داریم .

وی بیان داشت: این مهم نشان می دهد که برخی صنایع مانند صنعت سیمان در کشورمان به سمت رونق و شکوفایی گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی با اشاره به اینکه در سالیان گذشته پروژه های عمرانی مشکل بودجه ای داشتند، گفت: امسال دولت بحث رونق در مسکن را شروع کرده و از طرفی ساخت و سازهای زیادی ایجاد شده که این ها نشان از روند به رشد دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه صنعت سیمان در زمان حاضر بیشتر در زمینه صادرات مشکل دارد، خاطر نشان کرد: در حوزه هایی از جمله قیمت گذاری و یا حمل و نقل نیز مباحثی ازسوی فعالان حوزه صنعت مطرح شده که به طورقطع پیگیری می شود.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه جلسه ای با شرکت راه اهن خواهیم داشت ،افزود: در این قالب به منظور حمایت از واحدها در زمینه حمل و نقل و قیمت تمام شده در این رابطه مطالبی بیان می شود.

وی با تاکید بر اینکه تنوع در محصولات تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: ورود دانش به صنعت نیز بسیار مهم است.

رحمانی در ادامه به رونق تولید در کشور اشاره و افزود: در جلسه اقتصادی سران سه قوه کشورمصوب شد که تمام دستگاه ها موظف هستند بر اساس اعلام ستاد تسهیل مهلت لازم به واحدها برای پرداخت بدهی آنها داده و هیچ  دستگاهی نمی توان به هر عنوان یک واحد تولیدی را تعطیل و یا متوقف کند.

وی ادامه داد: دستگاه های دولتی در تسویه پرداخت ها ازسوی دارندگان واحدهای تولیدی و صنعتی باید به صورت تفاهمی با آنها عمل کنند چرا که معتقدیم تولید نباید تعطیل شود.

رحمانی در ادامه به ظرفیت های استان البرزاشاره و گفت: در زمینه فعالیت شرکت های دانش بنیان و یا واحدهای تولیدی برجسته و متمایزبا دانش بالا توانایی های مناسبی در این استان وجود دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این استان در زمینه فعالیت شرکت های دانش بنیان، اجرای طرح ملی تاپ و حوزه رونق تولید جزء سه استان برتر کشور شده است.

رحمانی با اشاره به اینکه شاهد رشد صادرات در استان البرز بودیم خاطر نشان کرد: طبق آمار این استان در بخش صادرات در نیمه نخست سال جاری نسبت به نیمه دوم سال ۹۷، حدود ۶۰ درصد افزایش از نظر وزنی داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از نگاه ویژه دولت به صادرات در سال جاری سخن گفت و افزود: توجه به صادرات یک مورد از الزامات رونق تولید است و این مهم به نحوی چشمگیر در استان البرز مورد توجه بوده است.

رحمانی با تاکید بر اینکه انتظار داریم استان های دارای توانمندی از تجربیات خود استفاده کنند گفت: البرز با شرایطی که در زمان حاضر پیش می رود به یقین از استان های پیشرو در تجلی رونق تولید خواهد شد.

۷۴۱۴/ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید البرز صنعت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳

در گفتگوی ویژه خبری موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی با مشارکت تشکل‌ها مورد بررسی قرار گرفت و آقای پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و آقای کاشانی رئیس اتحادیه سراسری تولیدکنندگان تخم مرغ به سوالاتی پاسخ دادند.

پیمان پاک گفت: وقتی عرضه از تقاضا فزونی بگیرد و اختلاف داشته باشد، تنظیم بازار محقق نمی‌شود، وقتی شما نتوانید تولید را تثبیت کنید و با هرگونه سیاست و فشاری نمی‌توان به ثبات و تعادل دست پیدا کنیم. کالای تخم مرغ در این زمینه یک نمونه است و ما طی سال گذشته رشد و رونق تولید داشتیم و در کنار آن برای افزایش عرضه باید به تولید کننده هم اطمینان بدهیم. ما در ۶ ماهه اول سال به دلیل افزایش دما کاهش مصرف را داریم و در شش ماهه دوم افزایش تقاضا داریم. برای تنظیم این موضوع، یک راه این بود که دولت با همراهی بخش خصوصی، برنامه ریزی کند مازاد عرضه را به بازار کشور‌های اطراف صادر کند.

در ادامه کاشانی گفت: سال ۱۴۰۰، واردکننده تخم مرغ بودیم و با حضور دولت جدید با واگذاری کلیه وظایف تولید و صادرات به تشکل ها، سال ۱۴۰۱، ۵۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ رقم صادرات به ۱۳۷ هزار تن رسیده که این رقم بسیار قابل توجه است. هدفگذاری ما برای امسال ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن صادرات است. ترکیه که کشور رقیب ما است، امسال نسبت به آنها تولید بهتری داشتیم. در سال ۱۳۹۹، ۹۰۰ هزار تن تولید تخم مرغ ما بوده، امسال این میزان به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

او افزود: در گذشته صادرات سنتی به عراق یا افغانستان داشتیم، اما اکنون به قطر، امارات، ترکمنستان و حتی در مقاطعی به پاکستان صادر کنیم. اولین محموله صادرات به روسیه نیز هفته آینده ارسال می‌شود. روسیه یکی از کشور‌هایی است که ضوابط بهداشتی سختی دارد، اما برای نخستین بار صادرات این کالا به روسیه انجام می‌شود. 

پیمان پاک در خصوص تامین نهاده گفت: ۷۰ درصد قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ در حوزه نهاده‌ها است در یک سال گذشته هدف وزارت جهاد این بوده که قیمت تمام شده تولید را کاهش دهد. از جمله نکات مهم در هزینه تمام شده تولید طیور، بخش نهاده هاست. نهاده‌ها امروز به صورت مدت دار و در یک بازه مشخص با ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از نرخ مصوب در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد. این الگو در تولید مرغ نیز اجرا خواهد شد. وقتی مرغدار بداند که برای شش ماه آینده، نهاده دارد، افزایش تولید اتفاق می‌افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟