Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور گفت: وظیفه و مسئولیت همه افراد زابه ویژه دست اندرکاران سلامت و اصحاب رسانه بیشتر هست، با این موضوع احساسی و هیجانی نمی‌توان و نباید برخورد کرد، جاییکه بیش از سه میلیون هموطن ایرانی حضور دارند برای تولیت سلامت ما، قطعا حساسیت ویژه‌ای دارد و خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هشدار‌ها و توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین حسینی گفت: این هشدار‌ها هر ساله قبل از این کمپین عظیم از سوی واحد‌های بهداشتی زیر مجموعه وزارت بهداشت خطاب به عزیزانی که در این تجمع بزرگ شرکت می‌کنند صادر شده و چیز جدیدی نیست.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: سلامت شهروندان جای مسامحه، سانسور و رودربایستی نیست، اربعین حسینی بزرگ‌ترین تجمع مردمی در جهان است و با توجه به این حضور عظیم و مشکلات بهداشتی برخی کشورها، به‌ویژه کشور‌های همجوار، وزارت بهداشت مکلف است هشدار‌ها و آگاه‌سازی و آموزش لازم را به شهروندان خود ارائه کند و در زمینه مراقبت‌های بهداشتی زواری که از مسیر ایران تردد می‌کنند حساس باشد، این موضوع حتی یک مطالبه به حق اجتماعی است.

جهانپور ادامه داد: سال‌ها زمان و میلیارد‌ها تومان هزینه برای حذف، ریشه کنی و مقابله با بیماری‌های واگیر در کشور صرف شده است، به طور مثال در مورد مالاریا، در حالی این بیماری در کشور ما در حال حذف است که فقط در یکی از کشور‌های همسایه ما ده‌ها هزار نفر به آن مبتلا هستند، در مورد سل هم این نگرانی‌ها جدی است، همزمان دغدغه محافظت از شهروندان ایرانی در مقابل بیماری‌های نو پدید هم وجود دارد، اپیدمیولوژی این بیماری‌ها در جهان هم مشخص هست، اگر خدای ناکرده فردا روزی با شیوع تب دانگی یا زیکا یا بیماری دیگری مواجه شویم چه کسی پاسخگوست.

وی با اشاره به روند بهبود یابنده مراقبت‌های بهداشتی در ایام اربعین در عراق و اظهار امیدواری مبنی بر کنترل مناسب بهداشتی این رویداد بزرگ و ارزشمند و برگزاری باشکوه آن در سال جاری گفت: توصیه اکید ما به هم وطنان ایرانی رعایت توصیه‌های بهداشتی، مراقبت از بهداشت فردی، استفاده از ماسک‌های مناسب به ویژه در زمان حضور در محل‌های شلوغ یا زمان گرد و غبار، شست‌وشوی مداوم دست‌ها به ویژه قبل از صرف غذا، همراه نداشتن غذا‌های فاسد شدنی و استفاده از آب بسته بندی است.

جهانپور، پرهیز از نوشیدن مایعات در لیوان‌های غیر شخصی یا غیریکبار مصرف، پرهیز از مصافحه و روبوسی و مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی هنگام مشاهده علایم اولیه مشکوک به بیماری‌های گوارشی و تنفسی را از دیگر توصیه‌های مراقبتی ایام اربعین برشمرد و گفت: در این زمینه در روز‌های آینده از سوی کمیته سلامت اربعین حسینی، هشدار‌ها و آموزش‌های لازم به شهروندان ایرانی داده خواهد شد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین حسینی زائران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن