Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، مسعود بادین نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا در تشریح فعالیت بیمـــه گری این شرکت در شش ماهه نخست امسال و روند رو به رشد آن، گفت: حق بیمه تولیدی بیمه‌آسیا در شش ماه اول سال 1398 به نسبت مدت مشابه در سال 1397، حدود 40 درصد رشد داشته و این میزان، بالغ بر 28/7(بیست و هشت وهفت دهم) هزار میلیارد ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل بیمه آسیا افزود: با اصلاح ترکیب پرتفوی و افزایش سهم بیمه های اختیاری در این ترکیب و همچنین بهبود فرآیند نظارت‌ها، نسبت خسارت بیمه‌آسیا در شش ماه اول سال 1398 معادل 48/2(چهل و هشت و دو دهم) درصد بود که نشان می دهد در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته، 2/1(دو و یک دهم) درصد بهبود یافته است. این در حالی است که بر اساس بررسی های آماری، خسارت پرداختی در شش ماهه 1398 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از نظر تعداد، 8 درصد و از نظر مبلغ، 33 درصد افزایش یافته است.  

مسعود بادین گفت: خسارت پرداختی بیمه آسیا در شش ماهه اول امسال، در حدود 13/8(سیزده و هشت دهم) هزار میلیارد بوده است.

وی تصریح کرد: بهبود نسبت خسارت در کنار افزایش خسارت پرداختی از لحاظ تعداد و مبلغ، گویای آن است که بیمه آسیا توانسته است با ریسک سنجی درست و فنی، کنترل و نظارت دقیق و با توجه به قدمت و تجربه  60 ساله این شرکت و همچنین با پشتوانه عظیم نیروهای کارآمد، شبکه فروش توانمند و همدلی و همگرایی پرسنل و کلیه بخش های شرکت، به این مهم دست پیدا کند.

مدیرعامل بیمه اسیا در ارتباط با وضعیت سهام بیمه آسیا اظهار داشت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی سازمان بورس، بیمه اسیا در پنج ماهه اول سال 1398 و در بین 15 شرکت بیمه بورسی، با حدود 20درصد سهم از کل تولید، جایگاه اول را دارا می باشد. همچنین با همیاری کارکنان و شبکه فروش توانمند بیمه‌آسیا و ارتقای بازدهی سهام بیمه‌آسیا در بورس، قیمت سهام این شرکت در سه ماهه اخیر 200 درصد رشد کرده است.

وی افزود: خوشبختانه با توجه به توانمندی رو به رشد بیمه آسیا در مدت اخیر، بر اساس ابلاغ بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سطح توانگری بیمه اسیا معادل 145 درصد (سطح یک) که برای نخستین بار در این شرکت به دست آمده است، مورد تایید قرار گرفت.

مسعود بادین در ادامه اظهارات خود، در خصوص بیانات اخیر وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: سخنان وزیر، فصل جدیدی در صنعت بیمه است که مسلما همراه با هدایت و راهبری بیمه مرکزی می توان نقاط ضعف این صنعت را شناسایی و در جهت اصلاح فرآیندها، شفاف سازی و رفع خلاء های قانونی برآمد.

 

وی افزود: وزیر اموراقتصادی و دارایی، قطعا با تشخیص مصالح صنعت بیمه و نقش بی بدیل آن در اقتصاد کشور، موضوع نظارت و کنترل را در صنعتی که به حیات سایر صنایع کمک می کند ، مطرح کرده است.

بادین گفت: با عنایت به این رویکرد، بیمه مرکزی و دست اندرکاران صنعت بیمه می توانند در این زمینه کمیته و کارگروه های مشترکی را سازمان دهی کنند و قطعا وزارت امور اقتصادی و دارایی با اعتماد و اطمینانی که نسبت به نهاد ناظر صنعت بیمه دارد، این ماموریت را به رئیس کل بیمه مرکزی واگذار کرده تا با انجام آسیب شناسی داخلی، اعتماد و اطمینان عمومی نسبت به صنعت بیمه دچار آسیب های احتمالی نشود. 

مدیرعامل بیمه‌آسیا تصریح کرد: با بازنگری در برخی قوانین و خلاء های قانونی مصوبات شورای عالی بیمه، اجرای استانداردهای جدید مالی IFRS ، استقرار هرچه بیشتر سامانه های الکترونیکی در صنعت بیمه و اجرای آیین نامه حاکمیت شرکتی، بتوان چشم انداز روشنی را برای صنعت بیمه متصور شد.

بادین در پایان اضافه کرد: بیمه، صنعتی پیشرو در کشور بوده و هست و مسلما ترغیب دست اندرکاران این صنعت در جست و جوی نقاط ضعف احتمالی سبب درک و شناخت هرچه بیشتر خواهد شد و برنامه اقدامات عملی را برای دگرگون سازی نقاط آسیب پذیر با راهکارهای مستحکم تری مواجه خواهد کرد و نرخ خطا را کاهش خواهد داد.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیمه آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین

ایتنا - در حالی که انتظار می رود اپل، بزرگترین کاهش درآمد سه ماهه در بیش از یک سال گذشته را به دلیل کاهش فروش در بازار چین گزارش کند، این شرکت قصد دارد برای احیای فروش خود، هوش مصنوعی مولد را به آیفون اضافه کند.
سهام اپل که مدت‌ها در وال استریت به عنوان یک سهام قوی شناخته می‌شد، در ماه‌های اخیر عملکرد ضعیفی نسبت به سایر شرکت‌های بزرگ فناوری داشته و تا به امروز بیش از ۱۰ درصد سقوط کرده است که ناشی از نگرانی‌ها در خصوص کندی عرضه خدمات هوش مصنوعی در محصولات این شرکت و احیای هواوی بوده که از زمان بازگشت پرقدرت خود، بخشی از سهم آیفون در بازار چین را ربوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، بنا بر گزارش شرکت مالی  LSEG، تحلیلگران پیش بینی کردند میانگین فروش آیفون که حدود نیمی از درآمد اپل را تشکیل می‌دهند، در سه ماه اول سال میلادی جاری، ۱۰.۴ درصد کاهش پیدا کرده است. این کاهش فروش اگر تائید شود، شدیدترین کاهش در بیش از سه سال گذشته خواهد بود.

تحلیلگران برآورد می‌کنند درآمد کل اپل در سه ماهه دوم که دوره از ژانویه تا مارس است، پنج درصد کاهش یافته است. این بزرگترین کاهش درآمد اپل از سه ماهه دسامبر سال ۲۰۲۲ خواهد بود که طی آن، درآمد این شرکت، ۵.۵ درصد سقوط کرده بود.

اپل در اوایل سال میلادی جاری، عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را به مایکروسافت واگذار کرد و ارزش بازار این شرکت پس از کاهش قیمت سهامش، به ۲.۶۸ تریلیون دلار رسیده است، درآمد ضعیف و سقوط سهام، اپل را تحت فشار قرار داده تا پس از سال‌ها عدم تغییرات اساسی، گوشی پرچمدار خود را ارتقا دهد.

طبق گزارش بلومبرگ نیوز، اپل سرگرم مذاکره با شرکت OpenAI و گوگل برای افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد برای آیفون بوده که ممکن است در کنفرانس سالانه طراحان اپل در ژوئن، رونمایی شود.

تحلیلگران معتقدند یکپارچه شدن هوش مصنوعی، می‌تواند تقاضا برای سری بعدی آیفون را که انتظار می‌رود در پاییز معرفی شود، افزایش دهد.

در حالی که مدیران مایکروسافت، آلفابت، متا پلتفرم و سایر شرکت‌های بزرگ فناوری، درباره استراتژی‌های هوش مصنوعی خود در کنفرانس‌های گزارش‌های مالی سه ماهه صحبت کرده اند اما تیم کوک، مدیرعامل اپل، درباره برنامه‌های خود برای این فناوری نوظهور، کمتر صحبت کرده است.

افزودن قابلیت‌های هوش مصنوعی به آیفون، می‌تواند به اپل کمک کند بهتر با هواوی و سامسونگ الکترونیکس رقابت کند.

باقی کسب و کار سخت افزاری اپل هم با تقاضای ضعیف روبرو شده و پیش‌بینی شده است فروش آی‌پد و مک در سه ماهه مارس، به ترتیب ۱۱.۴ درصد و ۴.۳ درصد کاهش پیدا کرده باشد.

اپل اعلام کرده است که تمرکز خود را روی دستگاه‌هایی بیشتر می‌کند که ارتقای عمده‌ای نداشته‌اند. این شرکت در اواخر ماه میلادی جاری، میزبان رویدادی است که در آن انتظار می‌رود سری جدید آی‌پد رونمایی شود و طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این شرکت قصد دارد هر مدل مک را با پردازنده‌های M۴ سریع‌تر و متمرکز بر هوش مصنوعی، به‌روزرسانی کند.

بر اساس گزارش رویترز، انتظار می‌رود کسب و کار خدمات اپل که شامل درآمد حاصل از فروشگاه اپ استور و خدمات اشتراکی مانند اپل تی وی است، با رشد درآمد ۷.۷ درصدی، نقطه درخشان کسب و کار این شرکت باقی بماند.

دیگر خبرها

  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین