Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل حاجی پور غروب چهارشنبه در جلسه شورای اسلامی کلانشهر رشت افزود: گروه تخصصی از کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی بایستی تشکیل شود تا از این طریق بر بودجه نویسی شورا نظارت جدی و دقیق شود.

وی با بیان این که ۷۰ درصد بودجه ۹۸ شهرداری رشت مربوط به عمرانی و ۳۰ درصد جاری است، داشت: با هزینه هایی که در زمان حاضر داریم، قطعا موفق نخواهیم شد و قانونگذار به شهرداری اجازه داده که ۴۰ درصد بودجه شهرداری را در بخش عمرانی و ۶۰ درصد جاری در نظر گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی رشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نشست صبح امروز اعضای شورا با نمایندگان مردم این کلانشهر در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در این جلسه درباره مشکلات رشت از جمله موضوع ترافیک و ضرورت احداث کمربندی، آلودگی رودخانه های زرجوب و گوهررود، موضوع پسماند و غیره بحث و بررسی شد.

وی با اشاره به استقبال نمایندگان مردم رشت برای شنیدن مشکلات از سوی اعضای شورا و تلاش برای رفع آنها تصریح کرد: قرار شد تا در مورد هر یک از مشکلات این کلانشهر جلساتی با حضور مسئولان مربوطه و نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در شورا برگزار شود.

فرهام زاهد نائب رئیس شورای اسلامی رشت نیز با اشاره به لوایح در مورد جابجایی ردیف بودجه سازمان ها بیان داشت: در تصویب بودجه سال ۹۸ شهرداری رشت بیان شده بود که درصد بودجه عمرانی نسبت به جاری پایین است، در آن هنگام از بودجه جاری کم کردیم که اکنون با مشکل مواجه هستیم.

رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست شورای اسلامی کلانشهر رشت نیز با بیان این که معتقدم که در طول سال های گذشته بودجه شهرداری اشتباه نوشته شده ،  گفت: اعضای شورای اسلامی بایستی بر بودجه نویسی شورای اسلامی نظارت داشته باشد.

بهراد ذاکری با تاکید بر این که شهردار رشت بایستی راهکاری برای افزایش درآمد ارائه دهد، خاطر نشان کرد: طرح های مشخص برای افزایش درآمد از سوی شهرداری ارائه شود.

شورای اسلامی کلانشهر رشت، ۱۱ عضو دارد.

رشت، حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت ثابت دارد که در طول روز به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر می رسد.

۷۲۸۶/۲۰۰۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت شورای اسلامی شهر رشت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۶۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، در جمع شوراهای اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، 12‌ جلسه تشکیل شده و 142 مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، 102 مصوبه مورد تأیید نظرات شوراهای اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته 11 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته 26 هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد 57درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها 60 درصد و سهم اعتبارات عمرانی 40 درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران 39 درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و 61 درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال 1402 نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شوراها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به 100 درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت 251 نفر در شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و 37 عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین 18 عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

دیگر خبرها

  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲