Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  تیم ملی شنا کشورمان  با وجود محدودیت مالی که داشت با تعداد نفرات کمتری به رقابت‌های قهرمانی آسیا- رده سنی اعزام شد. در این دوره از رقابت‌ها تیم ملی با ۴ مدال از این رقابت‌ها به کشور بازگشت. البته در کنار این ۴ مدال دو رکورد ملی ایران جا به جا شد که افتخار بزرگی برای شنا ایران محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماده ۱۵۰۰ متر و ۵۰ مترپروانه علی جعفری و متین سهران رکورد‌های ایران را پس از گذشت بیش از ۱۰ سال جا به جا کردند. پس از بازگشت تیم به ایران هیچ کدام از مسئولان ورزشی برای استقبال از این تیم به فرودگاه نرفتند که البته استقبال نکردن مسئولان از ملی پوشان پر افتخار از ارزش افتخار آفرینی تیم ملی شنا ایران کم نمی‌کند.  

بیشتربخوانید: تیم ملی در رقابت‌های رده سنی آسیا درخشید/ داشتن یک استخر بدیهی‌ترین خواسته یک شناگر است

در کشورمان ۳ استان قهرمان شنا یعنی تهران، اصفهان و مشهد وجود دارد که مرکز اصلی شنا محسوب می‌شوند، اما متاسفانه هر ۳ استان درگیر نبود استخر دولتی هستند. البته استخر دولتی وجود دارد، اما متاسفانه مسئولان ورزشی آن را به بخش خصوصی اجاره می‌دهند و بخش خصوصی هزینه‌های زیادی را از شناگران دریافت می‌کند. برای مثال استخر حرفه‌ای آزادی که با استاندار‌های بین المللی مطابقت دارد ابتدای سال ۹۸ حدود ۲ ماه از فدراسیون گرفته شد و ملی پوشان اجازه تمرین در این استخر را نداشتند. همچنین در شهر کرج که ملی پوشان ارزنده‌ای از جمله بنیامین قره حسنلو در حال تمرین هستند، هیئت استان  استخر دولتی برای در اختیار دادن به آن ها ندارد. آن‌ها مجبورند در زمان ۱۰ تا ۱۲ شب در استخر تمرین کنند و برای همین بدترین زمان حدود یک میلیون پانصد هزار تومان پرداخت کنند.  چندین سال است که  با اجاره دادن اماکن ورزشی دولتی به بخش خصوصی مشکلات زیادی برای ورزشکاران ملی به وجود آمده است.  

هر ساله وضعیت حمایت از شنا بدتر می شود

در این راستا خشایار حضرتی مربی تیم ملی شنا کشورمان در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی باشگاه خبرنگاران  بیان کرد: برای چندمین بار است که تیم ملی کشورمان با مدال های رنگارنگ به ایران باز می گردد اما  مسئولین ورزشی هیچ استقبالی از قهرمانان شنا نمی کنند.  همچنین تفاوتی نیز در وضعیت حمایتی از شنا نمی شود و هر ساله شرایط برای شنا بدتر می شود که  در  اول سال 98 دو ماه استخر آزادی را از تیم ملی گرفتند. در  اصفهان و شیراز استخر ها به طور کامل تعطیل شده اند و اعلام کردند که  سقف آن در حال تعمیر است. استخر مشهد سال گذشته افتتاح شد و قرار است به خاطر تعدادی مشکلات  تعمیر شود. ما در در بیشتر استان ها مشکل استخر داریم اما با این وجود  این مشکلات ، شناگران ایرانی بهترین نتایج را کسب می کنند اما مسئولین حتی نیم نگاهی به آن ها نمی کنند. گویا ورزش های توپی  پرهزینه برای مسئولان نمود تبلیغاتی بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: برنز ۵۰ متر پروانه به انصاری رسید

او گفت: در این دوره از رقابت‌های قهرمانی آسیا بیشترین مدال در بخش بزرگسالان کسب شد و ۲ رکورد ملی و ۵ رکورد جوانان جا به جا شد. سطح مسابقات از دوره‌های قبلی دشوارتر بود با این حال شناگران ایرانی نتیاج خوبی را کسب کردند. جعفری رکورد‌های خوبی را در ماده‌های مختلف بر جای گذاشت از جمله در ۱۵۰۰ متر پس از ۱۲ سال رکورد ملی را جا به جا شد.

استخر دولتی باید در اختیار دولت باشد نه بخش خصوصی!

حضرتی عنوان کرد: ما نتوانستم هزینه خاصی برای شناگران ایرانی انجام دهیم  و فقط اردو یک هفته ای برای آن ها برگزار کردیم. آن ها هیچ اردو تمرینی نداشتند. رقابت های قهرمانی آسیا نیز در سالن رو باز برگزار شد و ما سال ها است که در استخر رو باز تمرین نمی کنیم. همچنین شرایط آب و هوایی کشور میزبان متغیر بود که بازیکنان ما را اذیت کرد. در این رقابت ها بازیکنان ما اعتماد به نفس خودشان را برای رقابت های کسب سهمیه المپیک کسب کنند.

او ادامه داد: قاعدتا استخر دولتی باید در اختیار دولت باشد و نباید به بخش خصوصی داده شود. همان طور که بیمارستان دولتی را به بخش خصوصی واگذار نمی کنند نباید اماکن ورزشی دولتی نیز به بخش خصوصی واگذار شود. احتمالا این اتفاق نیز از نظر قانونی ایراد دارد. چرا باید سالن های ورزشی را به بخش خصوصی قرار بگیرد تا شخصی درآمد زایی کند و تخریب شده آن سالن در نهایت در اختیار ورزشکاران قهرمان قرار بگیرد! اجاره این استخر ها به ساختار حرفه ای ورزش شنا آسیب می رساند.

مربی تیم ملی شنا اظهار کرد: وقتی فدراسیون دید استخر آزادی را پس گرفتند مجبور شد اجاره بیشتری پرداخت کند در نتیجه فدراسیون مجبور است از افرادی که برای آموزش شنا ثبت نام می کنند هزینه بیشتری دریافت کنند. اکنون به خاطر هزینه های بالا یک فرد حتی برای سلامتی خود نمی تواند تمرین کند. 

بیشتر بخوانید: مدال آور شنای ایران با درد به آب‌های المپیک می‌زند

انتهای پیام/

آخرین اخبار از شنا ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فدراسیون شنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه درخشان کاپیتان تیم ملی 18 ساله شد

به گزارش ورزش سه، وقتی نخستین‌بار برای تیم ملی در جام ملت‌های آسیا به میدان رفت، هجده سال سن داشت. سن‌وسالی که برای همه جوان‌ها عصری در آغاز دوران فوتسالی به شمار می رود ولی او با پیراهن تیم ملی به شکوفایی رسیده و هرگز آن جامه مقدس را از تن در نیاورده. او در اولین نبرد ملی در پیروزی پرگل مقابل ترکمنستان با چهارده گل نقش داشته و یکی از گل‌ها را به ثمر رسانده. با همان تبسم همیشگی و بازیگوشی‌های کودکانه در جوانی‌اش. آن روز، برای علی‌اصغر، هم بالاترین قله بود و هم آغازی برای قصه‌های پریان گونه. داستانی به بلندای هجده سال و حتی بیشتر از آن. او نسل به نسل، فصل به فصل و از عصری به عصری دیگر ادامه می‌داد.  افتخارات مفرط این سال‌ها سد راهش نشد و هرگز طعم تلخ عقده‌ی ضعیف بودن و نزول کردن را نچشید. همیشه آن بالای بالا بود. بهترینِ بهترین‌ها. بعد ها او را مردی برای همه فصول می‌خواندند و می‌گفتند علی‌اصغرحسن زاده تا چهل‌ویک سالگی در وسط ماجرا، وسط میدان و نمایش‌ها می‌ماند.

پنج قهرمانی در جام ملت‌های آسیا به معنای پرافتخارترین بازیکن این روزها. در سی وهفت سالگی نقش تعیین کننده‌ای را در نخستین قهرمانی شمسایی در نقش مربیگری تیم ملی داشت. وقتی حسن‌زاده راه می‌رفت، همه راه می‌رفتند. وقتی حسن زاده به گوشه‌ای خیره می‌شد، خیلی‌ها خیره می‌شدند. وقتی او لب به سخن گشود، همه سکوت می‌کردند. وقتی او توپی را به تور می‌چسباند، همه حیرت می‌کردند. زمانی که او خوشحالی پس از گلش را به اجرا در می‌آورد، همه دور مرد الهام‌بخش خود حلقه می‌زدند و به آغوش می‌کشیدند.

رسانه‌ها تلاش کردند حالت او را پیش از ضربه‌‌ی جادویی پنالتی‌اش به قرقیزستان را با دقت تعریف کنند. اینکه حسن‌زاده شق‌ و رق و بدون دورخیز ایستاده و دست‌هایش را حلقه زده پایین کمرش. سپس توپ را چرخانده به کنج دروازه. حالت پای او جای دیگری را نشانه رفته، اما توپ مسیر دیگری را پیموده. بازیکنان قرقیزستان میخکوب شده‌اند و تماشاگران مات و مبهوت مانده‌اند. چرا و چگونه توپ در جای دیگر آرام گرفته و قرار بوده سوی دیگری را می‌رفته. شبیه به آبی که بر خلاف مسیر رودخانه به حرکت در آمده. یک گل استثنایی تمام عیار که تا سالیان سال به تصویر کشیده می‌شود.

واقعیت این است که کمتر ستاره‌ای را با کیفیت او شناخته‌ایم و درخشش در جام ملت‌های آسیا بازتابنده این کیفیت است. سوالاتی جلب نظر می‌کند که آیا حسن زاده تا چهل‌ویک سالگی می‌تواند به همین نمایش های خود ادامه بدهد؟ سپس به عملکرد او در جام جهانی آینده چشم خواهیم دوخت.

دیگر خبرها

  • استخر تورال قهرمان نخستین دوره رقابت‌های هندپلوی ارومیه شد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • غرق شدن جوان محلاتی در استخر آب
  • عشق در قلمرو حیات وحش؛ وقتی حیوانات عاشق می‌شوند (عکس)
  • وقتی نقاب دموکراسی غرب فرو افتاد + فیلم
  • وقتی بعد از بغل مارسلو، همه بازیکنان رئال مادرید کریستیانو رونالدو را بغل کردند / فیلم
  • وقتی آندره آ پیرلو فوتبال را به هنر تبدیل می‌کند / فیلم
  • وقتی بازیکنان رئال مادرید، طرح های نقاشی شده چهره خود را مشاهده می کنند / فیلم
  • قصه درخشان کاپیتان تیم ملی 18 ساله شد