Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@04:14:30 GMT

خواص فوق العاده ۴ میوه پاییزی

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۸۸۷۰

خواص فوق العاده ۴ میوه پاییزی

 ممکن است طعم و بو پاییزی یاد آور خوراکی‌های پاییزی گوناگون و رنگارنگ باشند، اگرچه علاوه بر حس نوستالژی و خاطرات خوب می‌توانند برای تقویت سلامت روان و جسم نیز مفید باشند. مواد مغذی موجود در این ۵ خوراکی پاییزی می‌تواند حس و حال خوب را در شما تقویت کند و بر سلامت روان تان در پاییز اثر مثبت بگذارد.

۱. سیب
قطعا سیب‌ها در تمام طول سال در فروشگاه‌های مواد غذایی یافت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما آن‌ها به ویژه در فصل برداشت یعنی اوایل پاییز مزه جدید و لذیذ تری به خود می‌گیرند.

فایلنورت در این باره بیان می‌کند: طی چند سال گذشته، تحقیقات تغذیه بر روی تاثیر مصرف سیب و ارتباط آن با تامین فواید حفاظت از اعصاب و سلامت روان تاکید شده است.

او می‌افزاید، از آنجایی که سیب‌ها از نظر ترکیبات شیمایی گیاهی در رده بالایی هستند، در جلوگیری از آسیب به DNA، تنظیم هورمون‌ها و کاهش صدمه اکسیداتیو عالی هستند. همچنین تمامی این چیز‌ها مستقیما با تامین سلامت روان ارتباط دارند.

با لذت بردن از یک نوشیدنی پاییزی سیب داغ و دارچین به استقبال پاییز بروید و سلامت روان خود را تقویت کنید. به عنوان یک شیرینی خوشمزه می‌توانید پای سیب را امتحان کنید. در صورتی که دلتان دونات می‌خواهد می‌توانید دونات پای سیب را که در فر پخته می‌شود، درست کنید.

۲. کدو تنبل
کدو تنبل احتمالا محبوب‌ترین عطر و طعم پاییزی است. باید هم اینطور باشد، زیرا بنا به ادعای فایلنورت، این می‌تواند به دلیل مواد معدنی که دارند عملکرد مغز را تقویت می‌کنند، باشد. کدو تنبل حاوی لوتئین و زئاکسانتین است که هر دوی این مواد مغذی در تقویت مغز هم در افراد جوان و هم افراد بزرگسال، فوق العاده هستند.

علاوه بر این تخم کدو به تقویت روحیه خوب شما کمک می‌کند، چیزی که همه افراد می‌توانند همیشه در این زمان از سال از آن استفاده کنند. آن‌ها حاوی اسید آمینه تریپتوفان هستند که برای خواب خوب و آرامش بسیار مفید است. افزودن تریپتوفان به رژیم غذایی به مغز کمک می‌کند تا سروتونین تولید کند همان ماده شیمیایی که به تقویت حس و حال خوب و شاد کمک می‌کند و سبب می‌شود در کل احساس خوبی داشته باشید.

کدو تنبل جزو آن دسته از غذا‌ها و مواد تشکیل دهنده‌ای است که در همه غذا‌ها به خوبی ترکیب می‌شود. در ابتدا می‌توانید از یک سوپ کدو تنبل ساده کار را آغاز کنید سپس در صورتی دلتان یک دسر خواست موس کدو تنبل را امتحان کنید. کاپ کیک کدو هم یک شیرینی پاییزی عصرانه خوشمزه‌ای است که در زمستان می‌چسبد. در صورتی که به دنبال یک صبحانه جدید هستید بهتر است نگاهی هم به کره کدو بیندازید شاید بخواهید آن را جایگزین کره صبجانه کنید.

۳. زرد چوبه
زردچوبه از لحاظ طبی موضوع جدیدی نیست. برای سال هاست که همیشه و همه جا در مورد خواص زردچوبه برای بار‌ها و بار‌ها تاکید کرده ایم. از زردچوبه در طبخ انواع غذا‌ها برای سال‌های متمادی استفاده کرده ایم.

به دلیل داشتن خواص تسکین دهنده، زردچوبه یک ادویه فوق العاده و شگفت انگیز برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی می‌باشد از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش علائم افسردگی اشاره کرد. این ادویه زرد رنگ خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدانی قدرتمندی دارد.

علاوه بر استفاده مرتب از زردچوبه در انواع غذا‌ها می‌توانیم یک دمنوش آرامبخش یا همان تونیک روزانه را با استفاده از زردچوبه درست کنیم تا از فواید بهداشتی آن برای سلامت روان و مقابله با افسردگی نهایت بهره را ببریم. از زردچوبه می‌توانید در هنگام پخت سوپ کدو تنبل استفاده کنید.

۴. دارچین

هیچ چیزی به اندازه بوی دارچین یادآور پاییز نیست. افزودن این ادویه تقویت کننده خلق و خوی خوب به هر غذا یا نوشیدنی ممکن است به تحریک مغز تان کمک کند. همچنین از آنجایی که در دسته مواد غذایی کاهنده قند خون قرار دارد به تنظیم قند خون کمک می‌کند که این امر نیز به نوبه خود به تقویت سلامت روان و سلامت کلی شخص کمک می‌کند. دارچین طعم گرمی را به چای ها، انواع نوشیدنی‌های داغ، اوتمیل، نان، غذا‌های گیاهی و انواع نان می‌دهد.

دستورالعمل‌هایی که دارچین را به یک ستاره در میان ادویه‌ها تبدیل می‌کند
در صورتی که به بخش شیرینی‌ها و کیک‌ها مراجعه کنید انواع نان و کیک‌هایی را می‌بینید که دارچین یک پای طعم دهنده آن‌ها است. نوشیدنی سیب داغ و دارچین هم به واسطه دارچین گرمای بیشتری دارد. بادام بو داده دارچینی یکی از آن تنقلاتی است که می‌توانید فصول سرد را با آن سر کنید.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: میوه خواص میوه خواص میوه کدو تنبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد مصلحی افزود: مهم‌ترین استاندارد ما پیمایش ملی سلامت روان است که ۱۰ سال یکبار بررسی می‌شود که پژوهش بسیار سنگین و پُر هزینه‌ای است که با نمونه گیری گسترده در کشور در سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسیده و سال ۱۴۰۲ تحلیل داده‌های آن انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که نتایج پیمایش ملی سلامت روان چه زمانی منتشر می‌شود، گفت: ما امیدواریم که بتوانیم این پژوهش را اوایل تابستان به نتیجه قطعی برسانیم و چون انتشار بین المللی خواهد داشت در کشور هم اعلام خواهیم کرد و با انتشار آن می‌توانیم آمار دقیق افسردگی و دیگر اختلالات روانی را به طور رسمی اعلام کنیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت افزود: آنچه را اکنون به طور قطعی می‌توان عنوان کرد این است که بار بیماری افسردگی به تنهایی دومین رتبه را در بار بیماری‌های بعد از بیماری‌های اسکلتی عضلانی در کشور دارد و وقتی بار بیماری افسردگی با اختلالات اضطرابی که در رتبه ششم بار بیماری‌های کشور است، جمع شود؛ این دو بیماری در مجموع بار بیماری‌های روانی را در کشور به خود اختصاص می‌دهند که این موضوع نیاز به یک تمرکز ویژه دارد.

مصلحی با بیان اینکه وضعیت‌های جهانی بر اساس مرزهای جغرافیایی و سیاسی تقسیم نمی‌شوند بلکه بر اساس فرهنگ‌ها تقسیم می‌شوند، افزود: به طور مثال در خصوص آسیب روزافزون و بسیار جدی مثل مساله خودکشی در همه کشورهای جهان از جمله کشور ما در حال افزایش است، اما به کشورهای اسلامی که می‌رسد ناگهان می‌بینیم که یک اختلاف معناداری در میزانش هست، رشدش شبیه هم است، اما اگر آنجا ۱۶ در صد هزار است اینجا حدود ۶ تا ۷ در صد هزار نفر است و علتش این است که اینجا باورهای مذهبی و عقاید دینی به عنوان عامل محافظت کننده‌ای است که ممکن است فرد آرزوی پایان زندگی کند، اما اقدام را به تأخیر می‌اندازد. در منطقه ما گزارش‌ها به نحوی است که به طور جدی ما را مستثنی از کل دنیا نمی‌کند.

وی ادامه داد: وضعیت سلامت روان ما مثل سایر کشورهای دنیا نیاز به مداخله و ورود جدی دارد، اما در عین حال باید با شاخص‌های یکسانی کشورها را با هم مقایسه کرد، چراکه ممکن است گزارشی بر اساس ملاک‌های سبک زندگی و کیفیت زندگی باشد که این یک عددی در می‌آید که باید با کشورهای دیگر مقایسه کرد، اما ممکن است گزارشی مثل پیمایش ملی سلامت روان بر اساس اختلالات متعدد و اختلالات خفیف و شدید و متوسط باشد که داده‌های جهانی دقیقاً مبتنی بر این سنجه نیست، بنابراین برای آنکه ما وضعیت را به درستی بفهمیم نیاز داریم که وضعیت کشورمان را با یک مقیاس واحدی با کشورهای مختلف دنیا بفهمیم به همین خاطر ما باید گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت را مورد تاکید بیشتری قرار دهیم.

مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که مسئولان کشور ما به خصوص مسئولان وزارت بهداشت باید در خصوص سلامت روان جامعه و افراد اهتمام کامل داشته باشند، گفت: در چهار سطح باید از عوامل خطر سلامت روانی اجتماعی جلوگیری کرد؛ اول، سطح حاکمیتی با توزیع متوازن ثروت و رفع تبعیض‌ها؛ دوم، سطح مردمی با مشارکت فعال در جلوگیری از عوامل خطر؛ سوم، در سطح خانواده با آموزش مهارت‌های زندگی و فرزند پروری و چهارم، سطح فردی با انتخاب‌های بازدارنده به جای انتخاب‌های پرخطر است.

مصلحی با بیان اینکه توجه به سلامت روان با تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات این حوزه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، افزود: برای نخستین بار یک روز از هفته سلامت، با هدف توجه دادن جامعه و مسئولان به اهمیت سلامت روان به نام «سلامت خانواده؛ سلامت روانی و اجتماعی» نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد مراکز سراج به منظور افزایش دسترسی افراد به خدمات سلامت روان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های وزارت بهداشت است، گفت: اعتبارات حوزه سلامت روان به ۵ برابر افزایش پیدا کرد ما برنامه‌ای به عنوان سراج (سلامت روانی اجتماعی) داشتیم، مراکزی که خدمات رایگان سلامت روانی اجتماعی طولانی مدتی را ارائه می‌دهند، این مراکز در گذشته ۲۳ مرکز بود در ۶ ماه گذشته ما تعهد ایجاد ۱۰۰ مرکز را از وزارت بهداشت داشتیم که تا الان تا ۳ برابر افزایش پیدا کرده و تا ماه‌های آینده به ۱۰۰ مرکز افزایش می‌یابد.

کد خبر 6088257 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • خواص جکوزی برای پوست
  • تکنیک‌های طلایی برای سلامت مغز
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟