Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@01:32:21 GMT

مردم نقش برجسته‌ای در قانون اساسی دارند

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۸۹۴۱

عارف با بیان اینکه مردم نقش برجسته ای در قانون اساسی دارند، اظهار کرد: در بخش هایی از اصول قانون اساسی نتوانسته ایم به گونه ای که شایسته و بایسته بوده حرکت کنیم، بخصوص در عملیاتی کردن فصل سوم که به حقوق ملت اشاره دارد. ناطقان: آیت الله نوری همدانی در این دیدار با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی نظام مردم سالار دینی است، اظهار کرد: مردم صاحب اصلی نظام هستند و با دادن جان و خون خود توانستند نظام اسلامی را با رهبری امام راحل به پیروزی برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر این که مجلس در رأس امور است، عنوان کرد: امروز کار در دست نمایندگان مجلس است و باید با جدیت برای حل مشکلات مردم به ویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی تلاش کنید.

آیت الله نوری همدانی خاطرنشان کرد: مردم از نظر معیشتی در مضیقه هستند و گرانی مشکل جدی مردم است، مسئولان باید دقت کنند وقتی وعده‌ای می‌دهند عمل کنند و الا سبب عدم اعتماد مردم می شود.

این مرجع تقلید با تاکید بر مقابله جدی مجلس با رباخواری در کشور، اضافه کرد: رباخواری مضرات و مفاسد فراوانی برای جامعه دارد و بنای انقلاب این است که دستورات دین در امور کشور اجرایی شود، یکی از موارد ربا دیرکردهای بانک‌هاست و با وجود تذکرات مکرر مراجع و بزرگان و حتی مخالفت برخی از نمایندگان مجلس هنوز شاهد هستیم که بانک ها کار خود را انجام می دهند.

وی با تاکید بر اینکه قانون گذاری مجلس کافی نیست، گفت: مجلس باید بعد نظارتی خود را تقویت کند، مجلس قوانینی تصویب کرده اما باید نظارت کند که آیا قوانین اجرایی می شود یا خیر و درصورت تخلف برخورد لازم را انجام دهد.

آیت الله نوری همدانی افزود: مشکل امروز تحریم‌های دشمنان نیست، کار به دست خود مسئولان و مردم است و باید تلاش کنند مشکلات حل شود، امروز کشور نظارت دقیقی نیاز دارد تا با کسانی که با گرانفروشی مردم را دچار مشکل نکنند.

آیت الله نوری همدانی اظهار کرد: خوشبختانه از نظر منابع و امکانات مشکلی در کشور نداریم، نباید همه مشکلات را بر گردن تحریم بیندازیم، بلکه باید مدیریت را اصلاح کرد، باید برای اجرای قوانینی که تصویب می‌شود نظارت دقیق وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: همه تلاش ها باید برای از بین بردن فقر و برقراری عدالت در جامعه باشد، همه تلاش ما باید این باشد که به تمدن عظیم اسلامی برسیم، البته دشمنانی داریم و باید در برابر توطئه‌های آنان هوشیار و مقاوم باشیم و نظام را حفظ کنیم.

استاد حوزه علمیه قم با تاکید بر توجه به نیازها و مطالبات مردم افزود: خدمت به مردم بزرگترین عبادت است و امیر مؤمنان(ع) فرمودند مسئولیت انسان طعمه‌ای برای کسب مال نیست، بلکه امانتی الهی است که باید در رعایت امانت کوشا باشد.

وی اظهار کرد: اسلام دین اجتماعی است و همه مردم باید برای ساختن جامعه دست به کار شوند، هر کسی به نوعی باید وظیفه خود را در اجتماع ایفا کند و بر اساس دستورات الهی عمل شود، هر کسی هر اندازه قدرت دارد باید به کار و وظیفه خود عمل کند.

این مرجع تقلید ادامه داد: جامعه اسلامی باید از فقر، ظلم و جهل خالی باشد؛ چرا که وجود این مسائل در جامعه سبب تشتت و ایجاد مشکلات دیگر می شود، در جامعه اسلامی هر کسی باید زندگی نسبتا مرفهی داشته باشد و اگر طبق دستورات اسلامی عمل شود فقری باقی نخواهد ماند؛ اگر امروز فقری وجود دارد به دلیل عمل نکردن به دستورات اسلام است.

آیت الله نوری همدانی با تاکید بر اینکه عدالت و رعایت حقوق باید در جامعه اسلامی برقرار باشد، ابراز کرد: باید حقوق انسان ها در نظر گرفته شده و بر اساس آن ها برنامه ریزی شود، مدیران جامعه باید حقوق افراد جامعه را عملی کنند.

محمدرضا عارف نیز با بیان این که مردمی بودن مزیت انقلاب اسلامی است، گفت: دستاوردها و پیروزی انقلاب مرهون حضور مردم است و مردم با هدایت رهبر کبیر انقلاب که از مراجع شیعه بودند در صحنه حاضر شدند.

وی افزود: تقریبا در همه صحنه‌هایی که مردم حضور داشتند ما دست برتر را داشتیم و پیروز شدیم، انقلاب و قانون اساسی به جایگاه مردم توجه ویژه دارد.

عارف با بیان اینکه مردم نقش برجسته ای در قانون اساسی دارند، اظهار کرد: در بخش هایی از اصول قانون اساسی نتوانسته ایم به گونه ای که شایسته و بایسته بوده حرکت کنیم، بخصوص در عملیاتی کردن فصل سوم که به حقوق ملت اشاره دارد. انقلاب بلوغ خود را پشت سر گذاشته و با بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب رو به رو هستیم که نقشه راه انقلاب را برای دهه پنجم و دهه های آینده مشخص فرمودند.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم 7 توصیه دارند که سمت و سوی نظام را نشان می دهد و بحث استفاده از ظرفیت جوانان و نخبگان را مطرح می کنند، حقیقتا امروز باید این سند مبنای حرکت کشور و مسؤولان قرار گیرد.

عارف با بیان این که وجود اقوام از دیگر مزیت ها و فرصت های انقلاب است، ابراز داشت: وجود اقوام یک مزیت است و قانون هم به حقوق آن ها توجه دارد، از سوی دیگر باید به زنان و جوانان توجه شود، در حال حاضر بیش از 50 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند و در بسیاری از زمینه های علمی نقش کلیدی دارند.

وی عنوان کرد: نخستین توصیه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم علم و پژوهش است، راهبرد کشور در سند چشم انداز این بود که جایگاه نخست را در منطقه داشته باشیم اما رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم فتح قله های علم را مطرح می فرمایند.

عارف نیروی انسانی یک مزیت مهم در کشور ما است، خاطرنشان کرد: با فرمایشات مراجع باید سمت و سوی کارها را به جوانان برگردانیم، احساس می شود که چون به خوبی پاسخگوی مطالبات جوانان نبوده‌ایم جوانان کمی از ارزش ها فاصله گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: مشکلاتی در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد و انقلاب با ظرفیت بالای خود می‌تواند این مشکلات را حل کرده و از آن ها عبور کند تا به حاکمیت ارزش‌ها که دغدغه بزرگان است برسیم و جامعه‌ای در شأن ملت بزرگوار ایران داشته باشیم.

رییس فراکسیون امید با تاکید بر ضرورت وحدت و انسجام در شرایط فعلی کشور گفت: ما اختلاف نظر را می پذیریم و ایرادی هم ندارد، جریانات درون نظام در اصول با یکدیگر اختلافی ندارند اما در عمل اختلاف نظرهایی وجود دارد.

وی افزود: مساله مهم وحدت و انسجام و توجه به منافع ملی است، گاهی احساس می شود در قالب رقابت ها و اختلاف نظرها، منافع ملی گم می شود و نتیجه آن عدم پاسخگویی به مردم است، اگر در زمینه های اقتصادی و اجتماعی منافع ملی را بیشتر مد نظر قرار می دادیم بهتر می توانستیم به مطالبات مردم برسیم. منبع: ایسنا برچسب ها: رئیس فراکسیون امید ، قانون اساسی ، نقش برجسته

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رئیس فراکسیون امید قانون اساسی نقش برجسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)

رییس جمهور در مراسم گرامیداشت روز معلم:موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، اساس برای رشد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اساس برای آسیب شناسی و آسیب زدایی از جامعه و اساس برای ارتقاء یک نسل است.

تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، جامعه شناسان، آسیب شناسان و خانواده‌های گرامی دارند. بر همین اساس آموزش و پروش مسله اول در کشور برای ماست.

انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، به فرهنگ، ساختن انسان و ساخت جامعه قرآنی توجه کرده است، یک جامعه نمونه با نگاه به آموزش و پرورش رشد خواهد کرد و محور اصلی آن معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود.

 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم) استقبال پرشور مردمی از ابراهیم رئیسی در سریلانکا (فیلم) کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)

دیگر خبرها

  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • برجسته ترین بنیان در ساخت یک جامعه موفق تربیت نسل آینده است
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)