Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@06:02:40 GMT

سود گرانی لبنیات به جیب دامدار نمی رود

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۹۲۰۲

سود گرانی لبنیات به جیب دامدار نمی رود

گیلان- رییس اتحادیه دامداران گیلان گفت: دامداران کمتر از قیمت تمام شده تولید، شیر را می فروشند و اصلا سود گرانی لبنیات به جیب دامدار نمی رود.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اتحادیه دامداران گیلان ،عباس یوسفی ، با بیان اینکه در حال حاضر برای تولید هر لیتر شیر توسط دامداران استان ۳ هزار تومان هزینه می شود، گفت: طبق قیمت مصوب، دامدار مجبور است کمتر از هزینه تمام شده قیمت  تولید، شیر دام خود را بفروشد و هم اکنون به قیمت ۲هزار و ۳۹۰ تومان هر لیتر شیر از دامدار خریداری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سود گرانی لبنیات به جیب دامدار نمی رود، افزود: گران شدن نهاده های دامی از جمله سبوس که تقریبا افزایش قیمت صد درصدی داشته است از دیگر مشکلاتی است که دامداران با آن مواجه هستند.

یوسفی ادامه داد: اگر روند افزایش قیمت سبوس ادامه پیدا کند، در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود که دوباره دامداران برای تغذیه دامهایشان به نان خشک روی بیاورند.

رییس اتحادیه دامداران گیلان گفت: به طور میانگین در گیلان روزانه ۱۵۰تن شیر تولید می شود و اخیرا همکاری صاحبان کارخانه های لبنی برای خرید شیر از دامداران استان بهتر از گذشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: جمعیت دام گیلان نیز در حدود یک میلیون و ۲۸۰ هزار راس است که ۸۰۰راس آن دام سبک و مابقی دام سنگین هستند.

پوسفی با بیان اینکه مقرر شده است که با اجرای طرح بزرگ هویت دام در کشور، آمار دقیق جمعیت دام های کشور مشخص شود، افزود: این آمار دقیق به ما کمک خواهد کرد تا برنامه ریزی های منسجم تری برای دامداران و دام استان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه برای حمایت از دامداران استان لازم است تا وام های با سود کم بهره در اختیار این قشر داده شود، گفت: اعطا وام های با سود ۱۸درصد و یا بالاتر به درد کشاورز و دامدار نمی خورد و اخذ آن برای این قشر اصلا توجیه اقتصادی ندارد.

رییس اتحادیه دامدران گیلان خاطرنشان کرد: حمایت از دامدارا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گیلان دامداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران

به گزارش «تابناک»، سازمان هواشناسی در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) تا روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت)، هشدار هواشناسی سطح نارنجی صادر کرد. رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و بارش تگرگ در نقاط مستعد از جمله مخاطرات تشدید فعالیت این سامانه بارشی خواهد بود.

این سامانه بارشی در روز شنبه استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، جنوب غرب فارس، نیمه شمالی خراسان جنوبی، شرق و شمال شرق سمنان، نیمه جنوبی بوشهر، شمال غرب کردستان و جنوب غرب آذربایجان غربی و در روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، شمال قزوین را در بر خواهد گرفت.

اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک محلی و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله پیامد‌های احتمالی این سامانه خواهد بود.

خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه

در این راستا به پرهیز از سفر‌های غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن و محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • تندی غذا را چگونه بگیریم ؟ | رفع تندی غذا با چند راه ساده ؛ از رفع تندی غذا با نوشابه تا سیب زمینی و لبنیات
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند