Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای نظام دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از سال ۸۹ تاکنون بیش از ۷ هزار پروانه فعالیت دامی در خراسان رضوی صادر شده است. ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، مجید کوشکی صبح امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: نظام دامپزشکی از سال 76 با مجوز مجلس تشکیل شد و تا سال 89 کار عضوگیری اعضا و برنامه‌ها و شکایات آنان را برعهده داشت و از سال 89 به بعد با دستور مقام معظم رهبری نظارت‌های بر مراکز دامی و طیوری به نظام دامپزشکی محول گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سال 89 تاکنون بیش از 7 هزار پروانه فعالیت دامی در خراسان رضوی صادر شده شامل 2 هزار موافقت اصولی، 1338 تاسیس دامداری، 3260 پروانه بهره‌برداری و 83 پروانه توسعه بوده و از ابتدای امسال تاکنون 73 پرونده در بحث ماده 2 صادر شده است.

محصولاتی که به جای بازار روانه دامداری‌ها شدنماینده مهاباد: برخی آثار باستانی در دوره مونسان به دامداری و مرغداری تبدیل شدیک خبر تأسف‌بار؛ «دام‌ها نان‎خور شدند»/ اتلاف سالانه معادل 2میلیون تن گندم در دامداری‌ها

رئیس شورای نظام دامپزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه اولویت ما از سال گذشته صدور پروانه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته بوده است، گفت: اکثر پروانه‌های صادره در یک سال اخیر در بخش‌ها، دهستان‌ها و روستاهای استان بوده و در جهت به‌روزرسانی آموزش‌ها بالغ بر 70 جلسه آموزشی در 12 سرفصل برای 1400 نفر برگزار کرده‌ایم و کسانی که نمره قبولی را دریافت نکنند شامل صدور پروانه و تمدید نمی‌شوند.

کوشکی تصریح کرد: بحث قطع ارتباط مالی کارفرما و مسئول فنی بهداشتی از خواسته‌ها و دغدغه‌های دامپزشکی بوده سازمان دامپزشکی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه قضایی به‌طور جد پیگیر این موضوع است.

وی با بیان اینکه از دانش افراد نخبه و متخصص در حوزه علوم دامی در شورای نظام دامپزشکی خراسان رضوی برخوردار هستیم، تاکید کرد: در حال حاضر تعداد 2500 عضو در استان داریم که از این تعداد 90 نفر در بخش دولتی و 2410 نفر هم در بخش خصوصی فعال هستند.

انتهای پیام/ ت

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان