Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ اعطای تسهیلات به بخش تولید این روز‌ها به هفت خوانی برای تولیدکنندگان و صنعتگران تبدیل شده است، هفت خوانی که باید در سیستم بانکی کشور طی شود و معلوم هم نیست فرجام خوشی برای بخش تولید در پی داشته باشد. این در حالی است که جدیدترین آمار‌ها نشان می‌دهد بانک‌ها بیش از آنکه به بخش تولید و نیازمندان واقعی تسهیلات، وام دهند به کارکنان خود تسهیلات پرداخت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آلبرت بغزیان، کارشناس اقتصادی در خصوص اعطای وام از سوی بانک‌ها به تولیدکنندگان بیان کرد: بانک‌ها به دلیل سهل‌انگاری‌هایی که در وام‌های بزرگ اعمال کردند اکنون در رابطه با سرمایه خود که به مرور زمان همه تبدیل به مطالبات معوق شده است محتاط‌تر عمل می‌کنند و اگر کسی واقعا بخواهد به سمت تولید برود در درجه اول ملزم است وثایق معتبرتری داشته و سپس بهره بالایی را بپردازد که در نهایت این مقوله به نفع تولیدکننده نیست.

وی افزود: اگر کسی حاضر به وام گرفتن می‌شود و بانک‌ها سهل‌انگاری می‌کنند می‌توان در این مورد حدس زد تقاضا توسط بانک بررسی می‌شود و در صورتی که تشخیص داده شود متقاضی شرایط بازپرداخت پول را ندارد از پرداخت آن امتناع می‌شود. در حال حاضر پرداخت وام‌های غیرتولیدی بسیار راحت‌تر است در صورتی که طرح توجیهی متقاضی درست است؛ البته در این بین اگر بانک در صورت داشتن منابع هم از پرداخت وام امتناع کند باید به بانک مرکزی مراجعه کرد تا به عنوان بانک ناظر بررسی شود.

بغریان در مورد بنگاه‌داری بانک‌ها نیز اظهار کرد: بحثی که بیشتر در این بین وجود دارد سود است؛ به این معنی که بانک‌ها علاقه‌ای برای در اختیار قرار دادن این منابع ندارند، برای آن‌ها این مقوله راحت‌تر است که به کارکنان خود وام دهند و آخر ماه مبلغ مورد نظر را از حقوق ماهیانه آن‌ها کسر کنند و یا اینکه خود در سرمایه‌گذاری‌ها شرکت کنند و سود آن را به دست می‌آورند، درحالی که می‌دانیم بانک‌ها بنگاه‌دار خوبی نیستند و تا الان نیز بنگاه‌داری آن‌ها که عمیق شده باید سبک‌تر شود تا بتوانند به سمت مجتمع‌سازی و برج‌سازی بروند.

این کارشناس اقتصادی در پایان خاطر نشان کرد: تا زمانی که نرخ سود بانکی بالا باشد، انتظار بالایی از بهبود تولید نمی‌رود و از طرفی مادامی که بانک‌ها وام کلان می‌دهند، ممکن است منابع‌شان سوخت شود و به خطر بیفتد، در نهایت این وضعیت تا اصلاح نرخ سود با نکی وجود خواهد داشت. منبع: اقتصاد24 برچسب ها: رویداد24 ، آلبرت بغزیان ، اعطای تسهیلات به بخش تولید ، بنگاه داری بانک ها ، سیستم بانکی کشور ، وام به تولیدکنندگان ، بازپرداخت پول سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اعطای تسهیلات به بخش تولید بنگاه داری بانک ها سیستم بانکی کشور وام به تولیدکنندگان بازپرداخت پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز پنج‌شنبه در جلسه بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه لرستان، اظهار داشت: اعتبار مربوط به جز سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف‌گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده است پرداخت ۷۰ درصدی است که امیدواریم باتوجه‌به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار لرستان در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیم، ی گفت: در جز چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به‌خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تا کنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

کد خبر 6094995

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟