Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@04:39:23 GMT

چند نرخی شدن گوشت مرغ در استان سمنان

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۱۱۳۲

چند نرخی شدن گوشت مرغ در استان سمنان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حمیدرضا حسینی  مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت : هشت کشتارگاه طیور در استان سمنان وجود دارد که براساس طرح ملی ممیزی کشتارگاه‌ها به منظور ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت، یک کشتارگاه در گرمسار دارای رتبه درجه یک است و تا ماه آینده ۲ کشتارگاه دیگر در گرمسار دارای رتبه یک می‌شود و پیش‌بینی می‌شود در بازه زمانی کوتاه همه کشتارگاه‌ها دارای رتبه درجه یک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : کشتارگاه صنعتی طیور که موفق به دریافت رتبه درجه یک می‌شود، دارای خط کشتار تمام خودکار است که محصول خروجی از باقیمانده شکمی مرغ پاکیزه است.

حسینی  با بیان اینکه گوشت مرغ دارای رتبه یک با گوشت مرغ رتبه ۲ و سه اختلاف قیمت دارد، ادامه داد: در ابتدای شروع طرح ارتقای بهداشت گوشت مرغ، گوشت بسته‌بندی درجه یک براساس میزان تقاضا در بازار استان سمنان عرضه می‌شود.

او خاطرنشان کرد: انجام رایگان واکسیناسیون طیور بومی در روستا‌های در معرض خطر علیه بیماری ویروسی نیوکاسل به منظور حفاظت، صیانت و حمایت از رونق تولید از جمله برنامه‌های دامپزشکی استان سمنان است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: سال گذشته ۱۹۶ پرونده حقوقی و قضایی در برخورد با تخلفات عرضه، توزیع و کشتار در استان سمنان تشکیل شد که ۱۹۳ پرونده به نتیجه رسید و بقیه پرونده‌ها در مرحله صدور رای است.

حسینی با بیان اینکه وزن مرغ استاندارد بین یک کیلو و ۸۰۰ تا ۲ کیلو و ۱۰۰ گرم است، خاطر نشان کرد: به منظور الزام رعایت این استاندارد در تولید مرغ، بیمه مرغ‌های گوشتی به ۴۲ روز رسیده و این درحالی است در گذشته بیمه مرغ گوشتی برای ۴۸ روز بود.

او افزود:  استان سمنان از نظر تعداد واحد‌های تولیدی داروی دامپزشکی در رتبه دوم کشور و از لحاظ حجم دارو‌های تولیدی در رتبه اول کشور قرار دارد و ۵۰ درصد دارو‌های دامی کشور توسط یکی از واحد‌های تولیدی استان تامین می‌شود.

حسینی ابراز داشت: اداره کل دامپزشکی استان سمنان با ۴۸ درصد ظرفیت خود برابر ۱۴۶ نیروی انسانی اداره می‌شود و براساس قانون، رونق تولید و حمایت از بخش خصوصی کار‌های دامپزشکی برون سپاری شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: با رتبه‌بندی کشتارگاه‌ها کیفیت گوشت مرغ ارتقا می‌یابد و مصرف کنندگان نیز هرگونه تخلف را می‌توانند با تماس با شماره ۱۵۱۲ گزارش کنند و با ارسال کد روی بسته بندی طیور به سامانه ۳۰۰۰۸۶۰۵ به اطلاعات تکمیلی مانند محل تولید مرغ دست یابند.

انتهای پیام/ح

سمنان رتبه اول کشور در حجم تولیدی دارو‌های دامپزشکی کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی مردمانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • اردوی جهادی دامپزشکی در شوراب خرم آباد
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند