Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌های کشور گفت: اقدامات حمایتی از خانواده زندانیان با توجه به تعداد بالای آنها و امکانات کم سازمان زندان‌ها، امکان‌پذیر نیست و همه افراد جامعه بایستی در این راستا به ما کمک کنند. ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ابوالفضل حجتی‌پور پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان گیلان در سالن دادگستری رشت اظهار داشت: پویایی جامعه مستلزم داشتن قوانین و مقررات جامع است و اگر جامعه‌ای قوانین کامل داشته باشد به‌معنای تعالی فرهنگی آن است اما قوانین خوب به‌ تنهایی اثربخش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌های کشور، اثربخشی قوانین را نیازمند داشتن ضمانت اجرایی دانست و گفت: در هر جامعه قوانینی وضع شده و ضمانت اجرایی نیز برای آن وجود دارد اما در این میان ضمانت کیفری مهم‌ترین مبحث است زیرا مربوط به حیات و امنیت جامعه می‌شود.

وی با بیان اینکه «اصل فایده» به جبران ضرر و زیان مجرمان توجه می‌کند بیان کرد: فلسفه مجازات در اسلام به آن دلیل که مقنن خداوند است، توجه همه‌جانبه‌ای به بحث مجازات دارد و به شرایط وقوع جرم و میزان آن و به تناسب آنکه آیا مجرم قبل از قرار گرفتن در چنگ قانون توبه کرده است یا خیر، توجه می‌کند.

رئیس سازمان زندانها: زمینه ارتکاب جرم در خانواده زندانیان 5 برابر بیشتر از افراد عادی استحمایت از خانواده زندانیان؛‌ زندان همچنان مجازات محوری سیاست کیفری استپرداخت 10 میلیارد ریال برای حمایت از خانواده زندانیان یزد

حجتی‌پور عدالت محوری را از ویژگی‌های ممتاز وضع قانون در اسلام دانست و تصریح کرد: عدالت اقتضا می‌کند مجرم به‌دلیل تعدی به قوانین مجازات شود اما عدالت در اسلام و هنگام اجرای قانون معنای متفاوتی دارد.

معاون سلامت، اصلاح وتربیت سازمان زندان‌های کشور با اشاره به اثربخشی محازات افزود: در اسلام تربیت و اصلاح فرد بسیار اهمیت دارد و انتقام از افراد به‌هیچ عنوان در آن مطرح نیست بلکه برگشت فرد به هویت الهی خود اهمیت دارد.

وی زندان را مجازاتی پذیرفته شده در تمام جوامع دانست و تأکید کرد: همه ما به تهدیدات امنیتی، اقتصادی و اجتماعی زندان واقف هستیم اما چاره‌ای جز مجازات زندان برای کسانی که امنیت جامعه را به خطر می‌اندازند نداریم.

حجتی‌پور با بیان اینکه زندانی مدنظر اسلام است که موجب اصلاح فرد و کاهش نرخ جرم شود خاطرنشان کرد: قوانین ما به اجرای اصل عدالت، اصلاح فرد، آموزش مبانی اعتقادی و رعایت حقوق بشر توجه دارند و به بازاجتماعی کردن زندانیان اهمیت می‌دهد.

معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌های کشور افزود: اگرچه پیشگیری از وقوع جرم از وظایف قوه‌ قضائیه است اما بدون همکاری تمام دستگاه‌های جامعه امکان‌پذیر نیست اما در این سال‌ها بودجه لازم جهت اصلاح و تربیت افراد در اختیار سازمان زندان‌ها قرار نگرفت.

وی با بیان اینکه ورود تمام افراد و نهادهای جامعه برای اصلاح و تربیت زندانیان اهمیت دارد عنوان کرد: اقدامات حمایتی از خانواده زندانیان با توجه به تعداد بالای آنها و امکانات کم سازمان زندان‌ها، امکان‌پذیر نیست لذا همه افراد جامعه بایستی با هم‌افزایی و همدلی با یکدیگر در این راستا به ما کمک کنند.

رئیس کل دادگستری گیلان نیز در این مراسم با تأکید بر سپردن اموال مسلمانان به افراد دانشمند و شایسته گفت: اموال مسلمانان نباید به دست سفها سپرده شود و مسئولیت‌های بزرگی که ما متصدی آن هستیم از اموال مسلمانان محسوب می‌شود که نباید آن را به افرادی که قدرت مدیریت ندارند، بسپاریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد مانند علما از قبول مسئولیت سر باز می‌زنند بیان کرد: از آنجایی که مدیرکل سابق زندان‌های گیلان یک قاضی بود و مهربان و دلسوز و هم‌درد با زندانیان است توانست عملکرد خوبی در دوران مسئولیت خود داشته باشد.

وی با بیان اینکه داشتن دانش و مهارت به‌کار گیری دانش برای انجام مسئولیت از ملزومات یک مسئول موفق است عنوان کرد: اگر یک استان را بشناسیم می‌توانیم با روحیه مردم آن دیار نیز آشنایی پیدا کنیم و مردم گیلان بسیار مهربان هستند و در شیعه کردن صوفیان نقش به‌سزائی داشتند.

رئیس کل دادگستری گیلان افزود: قدرشناسی مردم گیلان نسبت به مرحوم آیت‌الله بهجت نشان‌دهنده صفای باطن آنان است اما همه مردم یکسان نیستند و برخی عوامل مانند فشارهای اقتصادی موجب به‌وجود آمدن برخی رفتارهای نامناسب در عده‌ای از مردم می‌شود و مدیران بایستی این مورد را مدنظر داشته باشند.

به گزارش تسنیم، در این مراسم «رضا محمدی‌اصل» به‌عنوان مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان گیلان معرفی شد و از تلاش‌های مدیرکل سابق این سازمان، سیدحمید حسینی نیز تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، باهدف کاهش جمعیت کیفری و به منظور تحقق برنامه‌های عملیاتی، رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه دیدار با زندانیان، به بررسی و رفع مشکلات ۱۵ مددجوی زندان سپیدار اهواز پرداختند.

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه هفتگی دیدار با زندانیان ضمن گفتگو با ۱۵ مددجو آقا و خانم زندان سپیدار اهواز، مسائل و مشکلات مطرح شده را استماع و برای پیگیری و رفع آنها دستورات لازم را صادر کردند.
 
در این دیدار رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، یکی از برنامه‌های عملیاتی و راهبردی این معاونت در سال ۱۴۰۳ را حضور در زندان‌های استان عنوان کرد و اظهار داشت: براساس برنامه‌های عملیاتی و سند تحول و تعالی قضایی، پیگیری، رفع مشکلات زندانیان و کاهش جمعیت کیفری با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف در اولویت دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: از اقدامات بسیار مهم و مؤثر توسعه حل اختلاف خوزستان در سال گذشته، گسترش شعب تخصصی شورای حل اختلاف ویژه زندانیان و راه اندازی کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و اداره کل زندان‌های استان می‌باشد که در آزادی تعداد زیادی از زندانیان ثمرات و نتایج بسیاری خوبی داشته است.

حجت الاسلام امانت بهبهانی ادامه داد: اگر ما بتوانیم شرایط بخشش یک نفر را فراهم کنیم در ظاهر یک انسان را نجات و در واقع یک خانواده و در سطح کلان‌تر یک جامعه را نجات داده‌ایم که اثرات بسیار ماندگاری دارد.

 این مقام قضایی در ادامه بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی به ویژه فعال سازی شورای‌های حل اختلاف را بر گسترش صلح و سازش بین مردم به منظور استمرار رویکرد حبس زدایی و جلوگیری از ورود افراد به زندان در موارد غیر ضروری را خواستار شد.

احمد رضا آزاده رئیس زندان سپیدار اهواز نیز در این دیدار ضمن تقدیر از رویکرد اثرگذار معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در کاهش جمعیت زندانیان استان و پیگیری مشکلات آنان، بر لزوم گسترش همکاری و تعامل سازنده سازمان زندان‌ها و شورای حل اختلاف در جهت تحقق اهداف قوه قضاییه تاکید کرد و بیان داشت: قطعاً بازدید از زندان و دیدار با مددجویان ثمرات بسیاری خواهد داشت و زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان را فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است