Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق بازرگانی البرز گفت: برای رهایی از اقتصاد نفتی باید شیوه های کسب و کار را از کودکی در میان افراد نهادینه کنیم.

رحیم بنا مولایی ظهر امروز در مراسم افتتاح کلینیک صنعت، معدن و تجارت سازمان بسیج مهندسین استان البرز، با اشاره به وضعیت نامناسب کاخ مروارید یا همان کاخ شمس اظهار کرد: بنا بود بر اساس سند چشم انداز 1404 سالانه 25 میلیون نفر گردشگر خارجی وارد ایران شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته برای رونق صنعت گردشگری کافی نیست، ادامه داد: برای رونق صنعت گردشگری باید زیرساخت‌های لازم را فراهم آوریم تا گردشگر با خیال راحت به ایران سفر کند.
وی افزود: اگر هر گردشگر خارجی هزار دلار با خود به ایران بیاورد، دیگر نیازی به التماس برای فروش نفت نداریم و ارز مورد نیاز کشور را تامین می‌کنیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: ایران می‌تواند سالانه میلیون ها دلار از طریق جذب توریست سلامت، مذهبی، سیاحتی و ... جذب کند و مثل بسیاری از کشورها از طریق رونق صنعت گردشگری اشتغالزایی داشته و به رونق اقتصادی برسد.
وی اظهار کرد: وقتی وضعیت کاخ شمس به عنوان یکی از آثار تاریخی این کشور را می بینم عذاب می کشم چون همه جای دنیا از آثار تاریخی به خوبی درآمدزایی می کنند ولی در ایران بسیاری از این آثار بی بازدیدکننده در حال خاک خوردن هستند.
بنا مولایی تاکید کرد: در احادیث و قرآن آمده که باید از تاریخ درس بگیریم چون می تواند به زندگی بهتر و حرکت در مسیر درست کمکمان کند. متاسفانه هواپیمای شاه مخلوع در گوشه ای از فرودگاه در حال خاک خوردن است،  در حالی که می‌تواند به منبعی برای درآمدزایی و جذب توریست تبدیل شود.
وی گفت: اگر می خواهیم در شرایط موجود تغییری ایجاد کنیم باید نگاهمان را به صنعت گردشگری و گردشگر تغییر دهیم.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اهمیت حل مشکلات موجود بر سر راه صنعت و کسب و کار، اظهار کرد: کارشناسی و شناسایی مشکلات و ارائه راهکار برای سه قوه از وظایف اتاق بازرگانی است.
وی با بیان اینکه طرف های خارجی در گذشته توانایی های ایران در بخش صنعت را نمی شناختند و بیشتر با صنایع دستی کشورمان آشنا بودند، گفت: با ورود هئیت های خارجی و بازدید آنها از صنایع ایران با توانایی های هایتک ما آشنا شدند، سعی کردیم تجارت خارجی و بازار فروش کشور را افزایش دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با تاکید بر اینکه در اتاق بازرگانی البرز ارائه آموزش های کاربردی و راه اندازی مرکز تسهیل گری در راستای تعامل میان دانشگاه و صنعت شکل گرفت، ادامه داد: برنامه هایی را برای طرح های استارت آپی و دانش بنیان و مدیریت آنها دنبال کردیم.
بنامولایی بیان کرد: در کشور باید این نگاه ایجاد شود که دولت زیرساخت ها را آماده کرده و در ادامه با هدایت های لازم کار را به مردم بسپارد.
وی با اشاره به اینکه مشکلات امروز حاصل تصمیم های نادرست دیروز است، افزود: در اتاق البرز بعد از راه اندازی تعامل با دانشگاه، نگاه تفکر تولید بدون کارخانه شکل گرفت.
رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با تاکید بر اینکه معتقدیم نباید امروز خام فروشی کنیم، گفت: استفاده از ظرفیت های موجود و راه اندازی صنایعی که مواد اولیه آن در داخل کشور وجود دارد با اهمیت است.
وی با تاکید بر ضرورت به روز کردن صنایع کشور عنوان کرد: صنعت ما سنتی است که باید پیشرفته و علمی شود، این مهم توسط کلینیک صنعت و با تغییر فرآیند تولید و قالب کار عملی می شود.

وی با تاکید بر اینکه کلینیک صنعت متناسب با نیاز کشور و سرانه مصرف ایرادها را پیدا کرده و اصلاح می کند، گفت: مواردی مانند اتوماسیون کردن کارها برای افزایش تولید از وظایف کلینیک صنعت است.
رئیس اتاق بازرگانی استان البرز توضیح داد: اعتقاد داریم برای داشتن اقتصادی که متکی به نفت نباشد باید آموزش های کسب و کار را از دوران کودکی در میان فرزندانمان داشته باشیم.
بنامولایی با این توضیح که در کنار تسهیل گری باید یک شهرک تحقیقاتی ایجاد کنیم، گفت: ‌شیوه کسب و کار در دنیای امروز تغییر پیدا کرده است و باید سیستم کار را تغییر دهیم./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟

خورشید گزدرازی رئیس اتاق بازرگانی بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص باید و نبایدهای اجرای طرح تعطیلی آخر هفته گفت: همانطور که می‌دانیم در قانون اتاق بازرگانی قید شده است که اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه حاکمیتی ایفای نقش کند.

فعال اقتصادی ادامه داد: همچنین در دستور کار اتاق بازرگانی و تعاون و اصناف که مجموعه‌ای از بخش خصوصی هستند، یکی از مواردی که سالیان گذشته به صورت مستمر انجام می‌شود پایش کسب وکار است. در هر صورت مولفه‌هایی همواره در این پایش‌ها در صدر قرار می‌گیرند. اتاق بازرگانی از این طریق با اطلاع از محیط کسب و کار در تلاش برای ایفای وظایف مشاوره‌ای خود نسبت به دولت است.

گزدرازی تاکید کرد: ما در تلاش هستیم که دولت  دید بهتری نسبت به این موضوع داشته باشد و از این طریق تصمیمات اقتصادی بهتری اتخاذ شود. در هر صورت ما نمی توانیم تعاملات اقتصادی و تجاری خود را با دنیای پیرامون قطع کنیم. ما بر این باوریم که در مباحث گمرکی و داد و ستد تجاری باید شرایط دیگر کشور‌ها را در نظر بگیریم.

ایران به رفتار اقتصادی کشورهای مقصد توجه داریم؟

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر خاطر نشان کرد: حتی در مباحث ارتباط اقتصادی در فضای مجازی نیز توجه به شرایط کشور‌های هدف مهم است. حتی در زمینه تجارت با کشور‌های خاورمیانه‌ای و شرق آسیا هم نمی‌توانیم عنوان کنیم که ما به رفتار اقتصادی کشور مقصد توجه نداریم؛ چرا که زنجیره عرضه کشور‌های بسیاری به هم متصل و اقتصاد‌هایی درهم تنیده هستند.

گزدرازی ادامه داد: در اکثر کشور‌های جهان هم اکنون تعطیلات آخر هفته روز‌های شنبه و یکشنبه است؛ در کشور‌های مسلمان اطراف ما نیز تعطیلات آخر هفته از جمعه ظهر شروع شده و تا یکشنبه ادامه دارد. اگر ما بخواهیم پنجشنبه و جمعه را تعطیل اعلام کنیم، علاوه بر قطع ارتباطی که در این دو روز داریم، در روز‌های شنبه و یکشنبه نیز نمی توانیم ارتباطی برقرار کنیم.

وی تاکید کرد: در روز‌های تعطیلی خارج از کشور اگر تاجری نیاز به هماهنگی و یا مراوده‌ای با شریک تجاری خارجی خود داشته باشد، چه در فضای مجازی و چه در مراجعه حضوری با عدم پاسخگویی مواجه می‌شود؛ چراکه اصلا امکان ارتباط وجود ندارد و کسی آن‌طرف نیست.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر گفت: به این صورت ما عملا چهار روز کاری را از دست می‌دهیم؛ از این رو ما به عنوان بخش خصوصی خواهشمندیم نسبت به این موضوع تمهیدات لازم اندیشیده شود چراکه فشار اقتصادی تعطیلات این‌گونه بر عهده بخش خصوصی و مردم خواهد بود.

درخواست بخش خصوصی از رهبر معظم انقلاب

وی تصریح کرد: اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی در نامه‌ای به دفتر مقام معظم رهبری از ایشان درخواست کرده است که نسبت به لغو تعطیلات پنجشنبه دستور فرمایند. شایان ذکر است که لغو تعطیلات پنجشنبه می‌تواند در رقابت پذیرتر کردن تجارت خارجی بخش خصوصی موثر بوده و ارتباط تجاری کشور ما را تقویت کند.

گزدرازی گفت: اگر بخواهیم چهار روز از هفته را تعطیل باشیم دو الی سه روز باقی مانده عملا فقط هزینه است و به شدت دچار مشکل می‌شویم. در این مسئله ما فقط با یک قشر خاص در ارتباط نیستیم، بلکه بحث مراوده با جامعه جهانی در جریان است و نمی توانیم نسبت به ملزومات آنها بی تفاوت باشیم. در هر صورت اقتصاد جهانی در حال انجام کار خود است و این ما هستیم که باید همراه شویم.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر ادامه داد: ما با توجه به اعتقادات اسلامی بر تعطیلی و انجام مناسک دینی روز جمعه تاکید داریم، اما براساس تاکید مقام معظم رهبری بر گسترش مشارکت مردم در امر تولید و همچنین با توجه به فرمایشات ایشان در اهمیت اقتصاد مردمی می‌توانیم با انتقال تعطیلات پایان هفته از پنجشنبه به روز شنبه، شرایط مطلوب تری را برای بخش خصوصی که همان مردم هستند فراهم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است