Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@13:58:36 GMT

استان همدان از سرمایه‌گذاری شرکت شستا محروم است

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۲۴۴۳

استان همدان از سرمایه‌گذاری شرکت شستا محروم است

نماینده مردم همدان و فامنین با انتقاد از شیوه سرمایه‌گذاری شرکت شستا گفت: سرمایه‌گذاری این شرکت در استان همدان بسیار محدود است و این استان عملاً از سرمایه‌گذاری شرکت شستا محروم است. ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، شورای برنامه‌ریزی استان همدان ظهر امروز با حضور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، استاندار همدان و جمعی از نمایندگان استان همدان در مجلس شورای اسلامی و مدیران ادارات کل همدان در استانداری همدان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه به منطقه اقتصادی فامنین

نماینده مردم همدان و فامنین در این نشست با اشاره به این که مجموعه استان همدان در جهت رفع مشکلات مردم هماهنگ و همسو هستند اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی فامنین یک ظرفیت مهم برای استان و منطقه است.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: وزیر محترم کار قول داده‌ بودند از این منطقه بازدید کنند که تاکنون میسر نشده است.

وی عنوان کرد: این منطقه اقتصادی مختص به شهر فامنین نیست و استان همدان و منطقه از مزایای آن بهره می‌برند.

نماینده مردم همدان و فامنین با انتقاد از شیوه سرمایه‌گذاری شرکت شستا تأکید کرد: سرمایه‌گذاری این شرکت در همدان بسیار کم است و استان همدان عملاً از سرمایه‌گذاری شرکت شستا محروم است.

حمیدرضا حاجی بابایی تصریح کرد: انتظار داریم سرمایه‌گذاری این شرکت به‌گونه‌ای باشد که استان و شهر همدان نیز از این ظرفیت مهم بهره ببرند.

لزوم توجه به ظرفیت‌های بومی و محلی

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این شورا اظهار داشت: به دلیل وجود ظرفیت‌های بومی و محلی کار توسعه در همدان راحت‌تر از نقاط دیگر است.

آزادیخواه افزود: سیستم اجرایی استان همدان و نمایندگان استان در مجلس عزم خود را برای توسعه اشتغال‌زایی جزم کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان ملایر از چند ظرفیت مهم در حوزه اشتغال‌زایی برخوردار است گفت: یکی از این ظرفیت‌ها مبل و منبت است که 10 هزار نفر در حال حاضر به‌صورت مستقیم در این بخش در شهرستان ملایر فعالیت می‌کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: خیاطی از دیگر ظرفیت‌های موجود در این شهرستان برای اشتغال‌زایی است و بارها انتقاد خود را به وزارتخانه برای عدم توجه به این ظرفیت موجود اعلام کرده‌ایم.

 

‌شستا در معادن سیلیس و فروسیلیس نهبندان سرمایه‌گذاری می‌کند‌قزوین| یک و نیم میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در قزوین انجام شدموانع حضور سرمایه‌گذار در استان فارس رفع شود

 

آزادیخواه تصریح کرد: در حال حاضر 20 هزار نفر در شهرستان ملایر به شغل خیاطی مشغول‌اند و بسیاری از محصولات بازار تهران در این بخش از ملایر تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عملاً نقش دولت در این بخش هیچ است تأکید کرد: شاغلان این عرصه بیمه ندارند و از تسهیلات بانکی نیز محروم‌اند.

آزادیخواه با اشاره به برداشت سالانه 240 هزار تن انگور در شهرستان ملایر گفت: این شهرستان در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی نیز دارای ظرفیت بالایی است که انتظار داریم دولت و وزارتخانه ظرفیت‌های موجود را جدی بگیرند.

دودکش کارخانه‌های نهاوند گرم نیست

نماینده مردم نهاوند در مجالس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه دودکش بعضی از کارخانجات استان گرم نیست اظهار داشت: شهرک صنعتی نهاوند ظرفیت بالقوه‌ای است که به‌درستی از آن استفاده نمی‌شود.

بهرامی‌نیا افزود: از وزیر محترم درخواست داریم، اعتبار سرمایه در گردش به استان همدان تزریق شود تا صنایع با حداکثر ظرفیت خود فعالیت کنند.

وی با اشاره به این که مخاطبان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقشار آسیب‌پذیر از جمله کارگران هستند تأکید کرد: کارگران نهاوند از دریافت خدمات درمانی گلایه دارند و نیاز است درمانگاه‌های موجود در این شهرستان توسعه پیدا کند.

به توسعه روستاها توجه شود

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: استان همدان همانند یک کارگاه عمرانی می‌ماند و با وجود تحریم‌ها فعالیت‌های عمرانی در حال انجام است.

کاظمی افزود: در حال حاضر عمران و توسعه روستاها و بازآفرینی شهرها و تکمیل جاده‌های روستایی با مشکل تامین  قیر مواجه است.

وی با اشاره به این که اگر به دلیل برخی مشکلات اقتصادی طرح‌های بزرگ را نمی‌توانیم پیش ببریم به پروژه‌های کوچک در روستاها و شهرهای کوچک توجه شود گفت: سازمان برنامه ، دولت و وزارت نفت برای تامین غیر عملکرد خوبی نداشتند و ذره‌ای قیر به استان همدان اختصاص نیافته است.

کاظمی با تاکید بر این که همراهی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی باید تقویت شود عنوان کرد: پرونده‌های ثبت شده در سامانه عمدتاً برای دریافت وام به تعویق افتاده‌اند.

توجه به مشاغل خانگی

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی نیز در این شورا اظهار داشت: مشاغل خانگی ظرفیت مناسبی برای توسعه اشتغالزایی است.

پورمختار افزود: توسعه مشاغل خانگی به منابع خاص نیاز دارد و باید اعتباری برای توسعه مشاغل خانگی دیده و تامین شود.

وی نیز با گلایه از شیوه سرمایه‌گذاری شرکت شستا تصریح کرد: این شرکت عنایتی به استان همدان نداشته است و شستا باید در سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان همدان فعال شود.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، صمد حسن‌زاده با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، گفت: مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

حسن زاده افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و روسای اتاق‌های بازرگانی کشور‌های هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

شناسایی و معرفی الگو‌های ملی توسعه سرمایه‌گذاری درکرمان‌آیدکس

سید مهدی طبیب‌زاده، رییس اتاق کرمان، هدف اصلی برگزاری کرمان‌آیدکس را معرفی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان عنوان کرد و گفت: رویکرد این همایش ملی است و روش‌هایی را در این همایش معرفی می‌کنیم که در سطح ملی کارساز باشد. البته در همین راستا میهمانانی از منطقه بریکس، اوراسیا، اکو و شانگهای دعوت کردیم؛ چراکه معتقدیم گردش اطلاعات بین فعالان اقتصادی کشور‌ها می‌تواند به افزاش سطح مناسبات تجاری بین کشور‌ها کمک کند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تلاش داریم آنچه برای ایجاد یک فضای مناسب برای جذب سرمایه‌های جدید نیاز است را در این همایش مدنظر قرار دهیم، تصریح کرد: کرمان سرزمینی با منابع و ظرفیت‌های بالایی است که باید در مسیر تولید ثروت به کار گرفته شوند.

وی تأکید کرد: قرار است شورای راهبردی معدن را در کرمان ایجاد کنیم برای همین نشست شورای عالی معدن را با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش خواهیم داشت. در واقع به دلیل ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، سعی داریم در همایش آیدکس تمرکز خوبی روی این حوزه داشته باشیم.طبیب‌زاده طراحی و معرفی مدل‌های توسعه اقتصادی با تکیه بر عنوان سال را از اولویت‌های همایش کرمان‌آیدکس دانست و تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا مدل‌های قابل استفاده در سطح کشور برای تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را ارائه دهیم.

سرمایه‌گذاری باید در سطح جامعه نهادینه شود

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهر‌های این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: استانداری در برگزاری این همایش مشارکت کرده، چون معتقدیم که فرهنگ و ضرورت سرمایه‌گذاری باید در تمام ابعاد آن نهادینه شود و به مطالبه جامعه تبدیل شود. در مسیر سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی یک بعد از کار را در دست دارد و باید حمایت‌های دولتی نیز وجود داشته باشد.

استاندار کرمان افزود: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد