Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@12:56:45 GMT

هویت جهاددانشگاهی کار فرهنگیِ جهادی است

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۲۷۹۱

هویت جهاددانشگاهی کار فرهنگیِ جهادی است

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، حجت‌الاسلام مصطفی محامی، امام جمعه زاهدان امروز، پنجشنبه 11 مهرماه در دیدار با جمعی از مسئولان کشوری و استانی جهاددانشگاهی گفت: فعالیت‌های جهاددانشگاهی از لحاظ تعداد و تنوع، زیاد است، اما باید توجه داشت که هویت این نهاد انقلابی، کار فرهنگی جهادی است.

وی افزود: فرهنگ جهادی که امروز در شرایط تحریم، نسخه شفابخش کشور ما است، نه تنها باید در خود جهاددانشگاهی استقرار پیدا کند، بلکه باید توسط این سازمان به بدنه جامعه نیز پمپاژ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان بیان کرد: معمولا نهادها و سازمان‌ها با هدفی خاص تأسیس می‌شوند، اما به‌مرور ماهیت آنان تغییر پیدا می‌کند و از هدف اولیه دور می‌شوند؛ جهاددانشگاهی باید مراقب باشد که رسالت خود را که ترویج فرهنگ جهادی است، فراموش نکند.

وی اظهار کرد: نکته دیگر اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در استان باید ناظر به نیازهای این استان باشد و همچنین این خدمات باید به گونه‌ای باشد که ملموس و قابل مشاهده باشد، یعنی اگر جهاد نباشد، خلأ آن احساس شود.

محامی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های سیستان و بلوچستان، برخورداری از تنوع قومی و مذهبی است، این یک فرصت خاص است، اما به شرطی که درست از آن استفاده شود. در غیراین‌صورت، می‌تواند مورد سوء استفاده دشمن قرار گرفته و به تهدید تبدیل شود.

وی عنوان کرد: برای تقریب مذاهب نباید تنها به برگزاری همایش و جشنواره بسنده کرد، بلکه باید در مقام عمل، کاری کرد که وحدت و اتحاد میان شیعه و سنی ایجاد شود.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: یکی از کارهایی که می‌تواند وحدت میان جوانان شیعه و سنی را تقویت کند، اجرای فعالیت‌های مشترک است. می‌توان در حوزه‌های مختلف، برنامه‌هایی اجرا کرد که در آن اساتید و دانشجویان شیعه و سنی مشارکت داشته باشند.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن جهاددانشگاهی امام جمعه زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۲۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی صبح امروز شنبه در اولین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، بیان کرد: در استان خوزستان ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مساله یک مساله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خودکم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچو سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجرا است به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم.

کد خبر 6089944

دیگر خبرها

  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • شکست ادعای موشک‌های فتوشاپی با حمله وعده صادق
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • یادواره شهید گمنام در جهاددانشگاهی یزد
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود