Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: برای اینکه چایکاران و کشاورزان زمین‌ها خود را نفروشند و تغییر کاربری ندهند نیازمند حمایت قوه قضاییه و دولت هستند و باید جلوی واردات بی رویه چای گرفته شود.

مجید جعفری، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سوزاندن مزارع چای در استان گیلان گفت: با توجه گفته‌های کشاورزان به دلیل حمایت نشدن چایکاران از سوی دولت و ارزان خریداری شدن محصولات آن‌ها توسط کارخانه داران کشاورز مجبور به فروش زمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجیدی مطرح کرد: زمانی که از کشاورزان از سوی دولت حمایت نشوند آن‌ها مجبور به فروش مزارع چای می‌شوند که زمین خود را معمولا به افراد غیر بومی می فرشند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در ادامه تاکید کرد: افراد غیر بومی که مزارع چای را خریداری می‌کنند سود خود را در تغییر کاربری دادن این زمین‌ها می‌دانند.
وی در ادامه  گفت: برای اینکه بتوانند مزارع چای را تغییر کاربری بدهند زمین‌های کشاورزی را با آتش زدن یا سموم شیمیایی و اسید می‌سوزانند. این روال در سال‌های گذشته مرسوم بوده است.
جعفری یادآورشد: در سال گذشته و امسال به دلیل بالا رفتن نرخ دلار دولت نتواسنت چای وارد کند و مجبور شد چای را از کشاوزران داخلی خریداری کنند و این قضیه چای سوزی به طرق مختلف حل شده است.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان در ادامه بیان کرد: دولت برای اینکه واردکنندگان چای بتوانند این محصول را از خارج  کشور وارد کنند ارز نیمایی در اختیار آن‌ها قرار داد.
وی افزود: با وارد کردن چای خارجی مافیای چای برای اینکه نشان دهند چای را با قیمت مناسب به فروش می‌رساند در یک سری از فروشگاه‌ها بزرگ در سطح کشور مقداری چای وارده شده را با قیمت مناسب به فروش گذاشته‌اند در صورتی که چنین چیزی نیست.
مجیدی اظهار کرد: برای اینکه چایکاران و کشاوزران ضرر نکند و زمین‌ها خود را نفروشند حمایت قوه قضاییه و دولت  از آن‌ها است و جلوی واردات بی رویه گرفته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان چای کشور چایکاران بسیج دانشجویی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۳۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، ناصر عتباتی، اظهار داشت: در سال 1402 دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی افزود: اقدامات قانونی که در این رابطه انجام شد شامل رفع تصرف بیش از 349 هکتار در اجرای تبصره ماده 55 و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم 182 فقره در مساحتی بالغ بر 159 هکتار، اجرای احکام خلع ید در هزار و 137 فقره به مساحت بیش از هزار و 247 هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال 1402 نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهاد کشاورزی استان، 2 هزار و 686 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح استان به مساحت بیش از 82 هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد 802 مورد به مساحت بیش از 15 هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد 213 مورد به مساحت بیش از 6 هکتار با تعداد هزار و 15 مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

وی همچنین به رفع تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و تصریح کرد: در سال 1402 از بیش از 65 هکتار از تصرفات غیرمجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل