Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@17:37:09 GMT

در چه شرایطی، مشاوره با وکیل ضروری است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۴۴۱۰

چرا برای مشاوره حقوقی باید از یک وکیل خوب کمک بگیریم؟

براساس اصل ۳۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، برخورداری از وکیل جزء حقوق اولیه شهروندان است. با توجه به این اصل، در همه دادگاه‌ها، طرفین دعوی حق دارند برای خود وکیل انتخاب کنند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند، باید برای آن‌ها شرایط و امکاناتی به منظور انتخاب و تعیین وکیل فرآهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این اصل، مشخص می‌شود، که مشاوره با وکیل برای تصمیم‌های مختلف، موضوعی مهم و ضروری به شمار می‌رود.

اگر مشکلات ما مربوط به مسائل قانونی و حقوقی باشد، مشاوره حقوقی با وکیل خوب، بهترین و منطقی‌ترین راه ممکن است. شاید با خودمان فکر کنیم،‌ که وکیل کار خاصی نمی‌تواند انجام دهد و همه حرف‌هایی که او می‌داند را، خودمان هم می‌توانیم بگوییم؛ اما این تفکر ممکن است، منجر به افزایش مشکلات و دردسرهای به وجود آمده برای ما شود.

همه ما، وقتی مریض می‌شویم، به دکتر مراجعه می‌کنیم؛ به خصوص در مواقعی که دچار بیماری سختی شده‌ایم. در مواردی که دچار مشکلات  قانونی و حقوقی شده‌ایم نیز، وکیل خوب و متبحر حکم پزشک را برای‌مان دارد. او می‌تواند برای رفع مشکل ما به طور صحیح، راهنمایی‌های درست و نتیجه‌بخشی بدهد.

مشاوره با وکیل باید به یک اصل در زندگی افراد تبدیل شود. امروزه در کشورهای پیشرفته، این موضوع به قدری اهمیت دارد، که حتی هر خانواده، وکیل خانوادگی مشخصی برای خودشان دارند و برای پیشبرد تمامی کارهای حقوقی و قانونی اعضای خانواده در طول زندگی، از مشورت‌ها و کمک‌های وکیل بهره می‌گیرند.

چرا مشاوره با وکیل مهم است؟

مشاوره با وکیل، از آن جهت اهمیت دارد، که اغلب ما در زندگی اجتماعی امروزی باید براساس قانون عمل کنیم و کوچک‌ترین خطای دانسته یا نادانسته ما در این مسیر، می‌تواند ضررهای جبران‌ناپذیری برای خود یا خانواداه‌مان ایجاد کند. ما در دوران مختلف زندگی خود به وکیل احتیاج داریم و پیش از هر اقدام یا صحبتی با دیگران، باید با وکیل‌مان مشورت کنیم. در این قسمت، قصد داریم، درباره مهم‌ترین مواردی صحبت کنیم، که در زندگی همه‌مان وجود دارد و حضور وکیل را برای‌مان ضروری و مهم جلوه می‌دهد، صحبت کنیم.

مشاوره با وکیل برای خرید و فروش

هنگامی که قصد خرید و فروش در مبالغ بالا را داشته باشیم، بهتر است از حضور یک وکیل بهره ببریم و به این ترتیب، امنیت قانونی خود را در هنگام خرید و فروش تضمین کنیم. در خرید و فروش‌های تجاری، خرید و فروش ملک، خرید و فروش ماشین‌هایی با مبالغ بالا و هنگام تنظیم سند یا حتی پرداخت و دریافت پول، لازم است یک وکیل حرفه‌ای و آشنا با موارد قانونی در کنارمان باشد، تا به دلیل ناآگاهی و بی‌اطلاعی‌مان از موارد قانونی، دچار ضرر و زیان نشویم.

اهمیت حضور وکیل در کسب و کار

مسائل قانونی مربوط به کسب و کار بسیار گسترده است. البته قرار نیست هر کسی که قصد راه‌اندازی کسب و کار را دارد، از این مسائل با خبر باشد. در هر کسب و کاری، از یک مغازه کوچک در حاشیه خیابان گرفته، تا یک فروشگاه اینترنتی رسمی یا یک شرکت بزرگ تجاری، حضور وکیل مهم است. وکلا معمولا از تمامی قوانین مربوط به ثبت و راه‌اندازی کسب و کار، قوانین مربوط به مالیات و سایر مسائل مهم و مرتبط با کسب و کار آگاهی دارند. به این ترتیب حضور آن‌ها و استفاده از مشاوره‌های‌شان، می‌تواند به امنیت هر کسب و کاری کمک کند.

 

داشتن یک وکیل خوب برای ازدواج و طلاق

ازدواج یا طلاق، اتفاق‌های مهمی در زندگی شخصی افراد هستند. سند ازدواج یا گرفتن حق و حقوق قانونی در طلاق، موارد حقوقی مهمی هستند که پیچیدگی‌های خاص خودشان را دارند و به هیچ عنوان نباید پیش از مشورت با وکیل برای ارائه درخواست یا ثبت قانونی این موارد اقدام کنیم. ازدواج و طلاق، هر چند که مربوط به زندگی اجتماعی ما هستند، اما در صورتی که با موارد قانونی مربوط به آن‌ها آشنا نباشیم، ممکن است زندگی خود و حتی اطرافیان‌مان را دچار مشکل کنیم. بنابراین برای چنین اتفاقات مهمی در زندگی‌مان، حتما باید از مشاوره‌ها و اقدامات یک وکیل خبره مهریه یا وکیل طلاق کمک بگیریم.

 

نقش وکیل برای رسیدگی به مسائل وراثتی

مرگ یک اتفاق طبیعی و غیرقابل انکار در زندگی انسان‌ها می‌باشد. در عین حال، مسائل وراثتی، یکی از موضوعات مهمی است، که شرایط قانونی خاص خودش را دارد. معمولا هیچ فردی غیر از وکیل با ریز و درشت‌های قانونی مربوط به انحصار وراثت آشنا نیست و در این امر، به هیچ عنوان نمی‌توان عدم حضور وکیل و تاثیر مشاوره حقوقی او را نادیده گرفت.

 

امور ملکی

وکیل ملکی فردی است، که مانند سایر وکلا، در امور حقوقی به طور کامل تخصص و تبحر دارد، اما به صورت اختصاصی در زمینه دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به اموال غیرمنقول فعالیت می‌کند. رسیدگی به پرونده‌ها و برطرف کردنِ مشکلاتِ مربوط به املاک و اموال غیرمنقول، معمولا دارای پیچیدگی‌ها و قوانین خاصی است. بنابراین اگر در چنین شرایطی، مجبور به تصمیم‌گیری باشیم، باید به یک وکیل متخصص در امور ملکی مراجعه کنیم.

 

اهمیت حضور وکیل در زمان بروز جرائم سایبری

امروزه همه ما در شبکه‌های مجازی حضور فعالی داریم. حتی ممکن است، خریدهای اینترنتی زیادی داشته باشیم و صورتحساب‌های بانکی خود را به صورت اینترنتی پرداخت کنیم. حالا اگر به هر دلیلی، از تصاویرمان در شبکه‌های اجتماعی سوء استفاده شود یا به دلیل جرائم سایبری، اطلاعات‌مان هک شود و حتی دچار کلاهبرداری مالی قرار بگیریم، چه اقدامی باید انجام دهیم؟ منطقی است، که در اولین قدم به سراغ پلیس فتا می‌رویم و گزارش این اتفاقات را ارائه می‌دهیم. اما برای آنکه بتوانیم زودتر به حق و حقوق خودمان برسیم و روند پیگیری پرونده سایبری ما زودتر به نتایج موثر برسد، حضور وکیل و بهره‌گیری از مشاوره حقوقی و اقدامات به جای او بسیار ضرورت دارد.

 

موسسه  حقوقی مدافع حق پارسیان به شماره ثبت 16575 با مجوز از قوه قضاییه در سال 1383 به ثبت رسیده و با ارائه خدمات حقوقی شامل مشاوره رایگان تلفنی تخصصی و آنلاین ، در دپارتمانهای حقوقی اعم از خانواده ،مهاجرت ،ملک ،ثبت و دپارتمانهای کیفری اعم از جزا و جرم شناسی،  به تبع اخذ پرونده و با دریافت هزینه های معقول، پیگیری موثرتا پایان مراحل دادرسی توسط این تیم حقوقی توانمند اعم از دکترین وکارشناسان ارشد حقوق خصوصی، بین الملل و جزا و جرم شناسی از مهمترین شاخصهای موسسه می باشد.

 

مشاوره تلفنی رایگان

 

09121404305   /   02177494347

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ارز اربعین ۹۸ گروه عظام جعفر کاشانی مرز خسروی قاسم سلیمانی لردگان وکیل مشاوره با وکیل جرائم سایبری وکیل مهاجرت ارز اربعین ۹۸ گروه عظام جعفر کاشانی مرز خسروی قاسم سلیمانی لردگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور با بیان اینکه مراتب قدردانیم را از این قشر دغدغه‌مند و دلسوز در راستای سلامت روان جامعه اعلام می‌دارم، گفت: حضور و فعالیت روانشناسان و مشاوران در سازمان بزرگ انتظامی کشور نیز منشاء خیر و مفید فایده بوده است.

وی در ادامه یادداشت یادآور شد: بیش از یک سده از جای گرفتن روان شناسی «علم النفس» در متون دانشگاهی ایران می‌گذرد وزمینه برای نشر و اشاعه این رشته علمی نوپا در کشورمان فراهم شد؛ در این سال‌ها روان شناسی و متعاقب آن مشاوره، به تدریج قلمرو کاربست خود را به بسیاری از حیطه‌های حیات فردی و اجتماعی مردمان این دیار بسط و گسترش یافته بگونه‌ای که اینک کمتر حیطه اجتماعی، سازمانی، بین فردی و فردی را می‌توان نشان کرد که در آن روانشناسان ایفای نقش نکرده باشند.

وی گفت: اینک گروهی از روان شناسان در قلمروهای آموزشی و یادگیری به معلمان و مربیان می‌آموزند تا فعالیت‌های آموزشی و تربیتی خود را به نحوی سامان دهند که بهتر از همیشه به شکل گیری «شخصیت» و منش کودکان، نوجوانان و جوانان این سرزمین یاری رسانند. گروهی دیگر از آنان، به همراه مشاوران و روان پزشکان، در کلینیک‌ها و درمانگاه‌های خصوصی و عمومی صبورانه و حرفه‌ای چم و خم «کنار آمدن» با رنج‌های ناگزیر زندگی و فروکاستن از آلام حاد و مزمن روان را به درمانجویان یاد می‌دهند. آنان با بهره جستن از دانش بالینی و مشاوره ای خویش روان یاری گیرندگان را شفا می‌بخشند و ذهن آنان را پذیرای تجارب نو و کامرواساز می‌کنند.

منتظر المهدی گفت: خدمات روان شناسان و مشاوران، به ویژه در این سالیان، بسیار فراتر از این دو قلمرو آموزشی و درمانی (تراپی) رفته است؛ هم اکنون دهها روانشناس در صنایع، کارخانجات، موسسات اجتماعی، سازمان‌های نظامی و سازمان پلیس حضور دارند و با دانش روان شناختی خود (از روان شناسی اجتماعی گرفته تا روان شناسی صنعتی و سازمانی و روان شناسی نظامی و جز آن) به مدیران کمک می‌کنند تا منابع انسانی خویش را بگونه‌ای به کار گیرند که هم رضایت و سلامت و انگیزش آنان فرونی یابد و هم بهره وری و عملکرد سازمان افزایش یابد.

وی بیان داشت: ما درسازمان پلیس بسیاری از موفقیت‌های خود را مرهون تلاش‌های حرفه‌ای و مسئولانه‌ی روان شناسان و مشاورانی هستیم که در جای جای این سازمان بزرگ (از پلیس آگاهی تا گزینش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و کلانتری‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز مشاوره و …) به ایفای نقش می‌پردازند و به گره گشودن از مشکلات مردم و کارکنان یاری می‌رسانند.

سردار سعید منتظرالمهدی افزود: حاصل تلاش بیش از ۱۸۰۰ مشاور در ۱۱۰۰ کلانتری و ۵۵ مرکز مشاوره، همانا صلح و سازش ۷۰ درصدی در پرونده‌های ارجاعی است؛ پرونده‌هایی با اختلافات چندین ساله به دست و تدبیر روانشناسان و مشاورانِ معاونت فرهنگی و اجتماعی مستقر در کلانتری‌ها و مراکز و دوایر مشاوره حل و فصل گردیده و در نهایت از حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی کاسته شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا خاطر نشان کرد: در انتها باید قدردانِ روان شناسان و مشاورانی باشیم که با ارائه دامنه وسیعی از خدمات حرفه‌ای و تخصصی، سهم سترگی در پویایی و توسعه و سلامت جامعه دارند؛ همانانی که رنجمان را تسکین می‌بخشند و راه و روش خوشبخت زیستن، فضیلت‌مند بودن و شکوفا شدن را پیش رویمان قرار می‌دهند.

کد خبر 6092142

دیگر خبرها

  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق