Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمظفر میربرگ کار معاون پژوهش و فناوری واحد رشت در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فعالیت‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان این واحد دانشگاهی و دستاوردهای آن گفت: مراکز رشد ما در واحد رشت در زمینه تولید محصولات دانش‌‌بنیان دستاوردهای بسیاری داشته و کلیه شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان در این مراکز، تحت حمایت دانشگاه به فعالیت خود ادامه می‌‌‌‌‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: برخی از دستاوردهایی که در مراکز رشد واحد رشت داشتیم برای اولین‌‌‌‌‌ بار در مجموعه دانشگاه آزاد شکل گرفته؛ از جمله این دستاوردها می‌‌توان به تولید برق از طریق تاسیس نیروگاه بادی و خورشیدی اشاره کرد که رسیدن به این توانایی برای اولین بار در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی توسط واحد رشت انجام شده است. با توجه به اینکه این دستاورد نمونه ایرانی ندارد یک توانمندی حائز اهمیت توسط متخصصان داخلی محسوب شده که خودکفایی ایران در زمینه تولید برق از طریق تاسیس نیروگاه بادی و خورشیدی را در پی دارد.

معاون پژوهش و فناوری واحد رشت در ادامه تاکید کرد: از دیگر محصولات دانش‌‌بنیان واحد رشت تولید چراغ روشنایی است که این محصول به تجاری‌‌سازی رسیده و قراردادی هم در این زمینه با شهرداری‌‌‌‌‌‌ها، جهت نصب این چراغ‌‌‌ها در پارک‌‌‌های سطح شهر داشتیم.

میربرگ کار درباره ماموریت واحد رشت در طرح پایش اظهار کرد: طرح پایش که دانشگاه آزاد متولی آن است و مهم‌‌‌‌‌ترین هدف این طرح، رفع چالش‌‌‌ها و مسائل کشور تعیین شده؛ در صورتی که به طور صحیح و بر مبنای توانمندی هر استان انجام شود اثرات غیر‌‌‌قابل انکاری را در رفع مسائل موجود دارد. ماموریتی هم که به واحد دانشگاهی رشت بر مبنای طرح پایش و نظام موضوعات با توجه به ظرفیت استان گیلان واگذار شده بر محور گردشگری است و موضوع پایان‌‌‌نامه دانشجویان دانشگاه آزاد استان گیلان در مقطع تحصیلات تکمیلی حول محور این مبحث تعیین خواهد شد.

وی درباره طرح پویش در دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: طرح پویش از روز اول دانشجو را بورسیه می‌‌کند. این طرح به صورت آزمایشی در تعامل با اتاق بازرگانی و صنایع استان اصفهان آغاز شده که دانشجو از همان ابتدای ورود به دانشگاه، هم‌‌زمان در دانشگاه و محیط کارخانه حاضر خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری واحد رشت در پایان متذکر شد: با بهره‌‌گیری صحیح از این طرح، اگر بتوانیم دانشجو را مطابق با استانداردی که صنعت می‌‌‌خواهد با کار عملی آشنا و تربیت کنیم دستاورد بزرگی برای دانشگاه آزاد محسوب خواهد شد. بدون تردید دانشجویانی که هم‌‌زمان با تحصیل در صنایع مختلف دوره دیده و مهارت‌‌های لازم را کسب کرده باشند بعد از فارغ‌‌‌‌التحصیلی دغدغه اشتغال ندارند.

انتهای پیام/

188 / 188 معاون پژوهش و فناوری واحد رشت سیدمظفر میربرگ کار نیروگاه بادی و خورشیدی طرح پایش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نیروگاه بادی و خورشیدی طرح پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۶۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا جلایر افزود: از ابتدای اجرای طرح بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌های خورشیدی درسال ۹۵ تاکنون، ۹۴۳ سامانه خورشیدی مختص مشترکان با توان تولیدی ۶۳۰۰ کیلووات با سرمایه‌گذاری افزون بر هزار و پانصد و هفتاد و پنج میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در شهرستان‌های استان فارس نصب و راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان فسا با احداث ۱۰۰ سامانه، شهرستان بختگان با ۷۸ سامانه و شهرستان اقلید با ۷۱ سامانه خورشیدی بیشترین تعداد نصب سامانه‌ها را در میان سایر شهرستان‌های استان فارس دارند، گفت: متوسط میزان تابش این استان بین ۲هزار تا ۲۲۰۰ کیلو وات ساعت بر مترمربع در سال است که این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس منبع انرژی پاک، دسترسی آسان، عدم ایجاد آلودگی صوتی و حمایت دولت را از جمله مزیت‌های سامانه‌های خورشیدی برشمرد و تصریح کرد: این سامانه‌ها طول عمر مفید ۲۰ ساله داشته و با شستشوی حداقل ماهی یکبار می‌توان بازدهی آنان را افزایش داد.
جلایر، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس هم اظهار داشت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای همه تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشید‌ی در استان فارس است که متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه