Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@17:10:17 GMT

 واردات کدام خودروها احتمالا آزاد می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۶۷۴۵

 واردات کدام خودروها احتمالا آزاد می‌شود؟

 هنوز شش هزار خودرو در گمرکات دپو و برای ترخیص معطل هستند. دلیل واضحی هم برای چرایی عدم ترخیص این خودروها اعلام نمی شود.

طبق آخرین برآوردهای انجام شده سال گذشته حدود ۱۴ هزار و ۶۰۰ پرسنل در شرکت‌های وارد کننده خودرو مشغول کار بودند و این در حالی است که حالا فقط سه هزار و ۵۰۰ نفر مشغول کار هستند. آن طور که از سوی واردکنندگان خودرو تخمین زده می‌شود چنانچه این رویه یعنی پافشاری بر ممنوعیت واردات خودرو ادامه یابد تا پایان امسال نیز دو هزار نیروی انسانی دیگر از شرکت‌ها تعدیل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این نیز فعالان اقتصادی برای برطرف‌سازی چالش‌های حاصل از ممنوعیت واردات خودرو نامه‌های متعددی را به دستگاه‌های اجرای کشور، رئیس جمهور و معاون اول آن نوشته بودند. با این حال آیا ممکن است در نیمه دوم سال واردات خودرو آزاد شود؟

در همین حال معاون وزیر صنعت و قائم مقام وزیر صمت در امور بین‌الملل  در پاسخ به این پرسش که آیا خودروهای هیبریدی از مقصد چین و روسیه به کشور وارد می‌شود؟ به تجارت‌نیوز گفت: بحثی مبنی بر واردات خودروهای هیبریدی آن هم برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی مطرح است. هدف از واردات این نوع خودروها نیز کاهش آلودگی هوا، انتقال تکنولوژی به کشور و استفاده از فناوری‌های نوین است.

سرانجام واردات خودروهای هیبریدی

حسین مدرس خیابانی با اشاره به واردات خودروهای هیبریدی افزود: برای واردات خودروهای هیبریدی هنوز به توافق کامل نرسیدیم. اما با توجه به محدودیت‌های ارزی معتقدیم چنانچه قرار باشد، خودروی هیبریدی به کشور وارد شود صرفا این خودروها جهت بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به کار گرفته خواهد شد.

او اظهار کرد: چنانچه روسیه در تولید خودروهای هیبریدی حرفی برای گفتن داشته باشد، ممکن است در واردات آن از این کشور نام‌برده برنامه‌ای شکل گیرد.

مدرس خیابانی خطرنشان کرد: با انتقال خودروهای هیبریدی به کشور قرار است از تکنولوژی آن برای صنعت خودروسازی ایران به کار گرفته شود تا خودروسازان ما خودشان هم به تولیدکنندگان خودروهای هیبریدی تبدیل شوند.

او با اشاره به تولید خودروهای مشترک گفت: چند روز پیش در جلسه‌ای حضور پیدا کردم؛ افراد گفتند که ما برنامه‌ای در حوزه ساخت خودروهای خارجی داریم. جواب بنده هم این بود که صنعتگران خیلی به سراغ مطرح کردن برندهای خارجی نروند؛ چرا که در این بازه زمانی باید برنامه‌ای جهت ارتقا کیفی خودروهای داخلی داشته باشیم. برندهای داخلی ما باید جایگزین صنعتگران کشورهای منطقه شود. ما امروز به دنبال بزرگ‌سازی برندهای تولید داخل هستیم.

تولید خودرو مشترک با کشورهای همسایه

مدرس خیابانی در پاسخ به این پرسش که آیا در این بازه زمانی امکان تولید مشترک خودرو با سایر کشورهای منطقه وجود دارد؟ پاسخ داد: با خیلی از کشورها به دنبال تولید مشترک هستیم. اخیرا تفاهم‌نامه مشترک تجاری میان ایران و ترکیه بسته شده است. قرار است سرمایه‌گذاران ترکیه در خاک ایران وارد شوند و همکاری‌ای شکل بگیرد. با این قرارداد کالاهای مشترک زیادی تولید خواهد شد. با ترکیه حتی برای شهرک‌های مشترک صنعتی و هم برای تولید کالاهای صنعتی برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

او در ادامه اظهار کرد: هر کالایی در قرارداد مشترک ایران و ترکیه وجود دارد و تنها به خودرو محدود نمی‌شود.
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که خودروهای هیبریدی قرار است از کدام کشورها وارد ایران شوند؟ گفت: اجازه بدهید اطلاعات دقیق و جزئی را مطرح نکنیم.

223223

کد خبر 1306747

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان بازار خودرو اربعین ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ باشگاه پرسپولیس خودرو استان آذربایجان شرقی باشگاه استقلال خودروسازان لیگ برتر نوزدهم پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود

به گزارش پارس نیوز، خاندوزی وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌ تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است.

در این نامه به بذرپاش نوشته شده است:

ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودروهای گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

دیگر خبرها

  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد