Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@21:29:27 GMT

‌می‌توانیم پول ملی دیجیتال تولید کنیم

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۸۵۷۱

‌می‌توانیم پول ملی دیجیتال تولید کنیم

خبرگزاری میزان- رئیس دانشکده پست و مخابرات گفت: اگر ما پول ملی دیجیتال داشته باشیم می‌توانیم به راحتی اقتصاد کشور را توسعه دهیم و این کار همانند دیگر پروژه‌ها امکان پذیر است. تاریخ انتشار: 12:09 - 12 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۵۳۹۲

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،صادق عباسی شاهکوه رئیس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به فرصت‌های موجود در استفاده از ارز دیجیتال گفت: بدون شک اقتصاد دیجیتال می‌تواند به کشور کمک زیادی کند چرا که این اقتصاد، اقتصادی است که توسط هیچ کشوری قابل تحریم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



می‌توانیم پول ملی دیجیتال تولید کنیم

وی افزود: اگر ما پول ملی دیجیتال داشته باشیم می‌توانیم به راحتی اقتصاد کشور را توسعه دهیم و این کار همانند دیگر پروژه‌ها امکان پذیر است.
ما هم می‌توانیم رمز ارز تولید کنیم

عباسی شاهکوه در ادامه بیان کرد: پست بانک باید درباره ایجاد پول ملی دیجیتال بررسی‌های لازم را انجام دهد و برای تحقق و آن برنامه ریزی کند.

رئیس دانشکده پست و مخابرات در ادامه گفت: اگر بتوانیم این موضوع را با بالاترین کیفیت به انجام برسانیم می‌توانیم به بین المللی شدن آن نیز فکر کنیم.

عباسی شاهکوه خاطرنشان‌کرد: فراموش نکنیم ارز‌های دیجیتالی که هم اکنون در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرند توسط یک شرکت طراحی و تهیه شدند و حتی حمایت یک کشور را هم نداشتند.

منبع:فارس
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بیت کوین رمزارز ماینر دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران