Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سعید محمودی در بازدید روز گذشته خود از پارک ملی لار گفت: پارک ملی لار از جمله مناطق دارای توان اکولوژیکی بالاست که از حساسیت فوق العاده‌ای در بحث حفاظت برخوردار بوده و وجود دریاچه سدلار، ماهی قزل آلای خال قرمز و گونه‌های گیاهی و جانوری آن دلیل این امر است. تاریخ انتشار: 12:51 - 12 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۵۳۹۷

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سعید محمودی با اشاره به اینکه این بازدید نخستین برنامه بازدید او از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان تهران است، اظهار داشت: پارک ملی لار یکی از سه پارک ملی استان تهران است که باید برنامه‌های حفاظتی ویژه‌ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این برنامه باید شامل مجموعه اقداماتی در راستای مقابله با کلیه تهدیدات علیه عوامل مختلف بوم شناختی، توپوگرافی، پوشش گیاهی و جانوری، آب و خاک ودیگر موضوعات مرتبط باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه افزود: برای برخورد با تخلفات، بویژه تخلفات شکار و صید در استان تهران برنامه‌های جدی داریم و قطعا برای متخلفان این حوزه بالاترین مجازات قانونی را دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه مقابله با هرگونه زمین خواری و پیشگیری از هرگونه تعرض به عرصه‌های محیط زیست استان تهران جزو الویت کاری خواهد بود، تصریح کرد: تبیین جایگاه محیط زیست و عمل دقیق به قوانین محیط زیستی در کنار آموزش‌های عمومی این حوزه در پایتخت ضروریست و باعث احیاء محیط زیست خواهد شد.

محمودی همچنین در دیدار صمیمانه با محیط بانان پارک ملی لار با تأکید بر اینکه تأمین رفاه و معشیت کارکنان بوِیژه محیط بانان اهمیت بسزایی دارد بیان داشت: محیط بانی از جمله مشاغل حساس، پر مسئولیت و خطرناک است که افراد عاشق، دلسوز و فداکار را در این حوزه طلب می‌کند.

وی با تشریح این موضوع که این قشر همواره در ماموریت‌های خود با انواع و اقسام خطرات مواجه می‌شوند گفت: تا زمانی که دغدغه‌های مالی، معشیتی و امکانات کاری و تامین تجهیزات لازم محیط بانان مرتفع نشود، نمی‌توان انتظار داشت که کار حفاظت از عرصه‌های طبیعی بطور کامل و درست انجام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در ادامه افزود: ما باید تمامی دغدغه‌هایی که یک محیط بان دارد آن هم در شرایطی که بیشتراوقات از خانواده‌های خود دور هستند، رفع و رجوع کنیم.

وی از بازدید خود از مناطق تحت مدیریت و دیدار چهره به چهره با محیط بانان استان تهران از جمله مهمترین برنامه‌های خود یاد کرد و در پایان اظهار داشت: برای حفاظت از محیط زیست استان تهران و صیانت از عرصه‌های ملی از همه توان و ظرفیت‌ها بخصوص شهروندان، تشکل‌های محیط زیستی و و همیاران محیط زیست استفاده خواهیم کرد.

این گزارش می‌افزاید: سعید محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بعد از ظهر روز گذشته در اولین بازدید رسمی خود پس از انتصاب به عنوان مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران، از پارک ملی لار دیدن و با محیط بانان این منطقه گفتگو کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سعید محمودی محیط زیست پارک ملی لار سد لار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

یک فرد پلنگ ایرانی در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری توسط مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست در این منطقه ثبت شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ‌سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر 432 گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، 46 گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از 51 هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در 150 کیلومتری مرکز استان و 30 کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و 6 منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود 15 درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم