Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- مدیر دفتر طرح‌های توسعه منابع آب شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: جلوگیری و رفع تصرف در حریم حوضه آبریز زاینده‌رود با ۳۱ هزار کیلومتر مربع وسعت و بالغ بر ۲۵۰ کیلومتر سرشاخه با اعتبارهای ناچیز موجود سخت و دشوار است.

به گزارش قدس آنلاین،مدیر دفتر طرح‌های توسعه منابع آب شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: جلوگیری و رفع تصرف در حریم حوضه آبریز زاینده‌رود با ۳۱ هزار کیلومتر مربع وسعت و بالغ بر ۲۵۰ کیلومتر سرشاخه با اعتبارهای ناچیز موجود سخت و دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید پهلوانی نژاد افزود: آزادسازی مسیر، رفع تصرف، ساماندهی بستر رودخانه، زدودن بندهای انحرافی غیرمجاز، انتقال نخاله‌ها به بیرون از محل، جلوگیری از استفاده غیرقانونی بستر و بسترسازی مناسب جریان آب در رودخانه تا تالاب بین المللی گاوخونی در طرح ساماندهی رودخانه زاینده رود دنبال می‌شود.

وی اظهارداشت: در طرح ساماندهی اعم از آزادسازی، رفع تصرف و جاده سازی در ۲ طرف رودخانه زاینده رود به جنبه‌های زیست محیطی به ویژه قطع حداقل تعداد درختان توجه می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رفع تصرف زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی بعد از ظهر جمعه در حاشیه بازدید از سد دیورش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سد دیورش حدود ٧۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: این پروژه آبرسانی ۵ شهر و ٢٨ روستا را تحت پوشش قرار داده، بر این اساس، خط انتقال هم در این منطقه آغاز شده به گونه‌ای که پیمانکاران مشغول به کار هستند.

وی با تاکید بر تسریع در انجام این پروژه و تأمین منابع آبی مورد نیاز شهرستان رودبار افزود: بازسازی و نوسازی شبکه‌های رودبار و رستم آباد نیز در دستور کار قرار گرفته تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.

استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت مخزن ٣٠ میلیون مکعبی سد دیورش ادامه داد: با وجود اینکه این سد در حال تکمیل شدن است می‌تواند همزمان ۵ متر مکعب آب را تأمین کند از طرفی رودخانه‌ها هم جاری بوده و در پایین دست هم مشکلی برای استفاده از آب و کشاورزی وجود ندارد.

عباسی با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تا کنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر آقای رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع صورت بگیرد.

کد خبر 6095863

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • لحظه عبور موتورسوار خوش شانس از رودخانه ؛ فقط چند ثانیه کافی بود تا ...| ویدئو
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • شهروندان از تردد و توقف در حریم رودخانه ها خودداری کنند
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است