Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، نشستی درباره بررسی مسائل کلیدی پروژه کنسانتره با حضور دکتر غفوری مدیر عامل مجتمع، مهندس شریعتی مشاور مدیر عامل «صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر»، هیات مدیره «شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق» و معاونان شرکت در محل دفتر مدیریت مجتمع برگزارشد.

مدیر عامل فولاد خراسان در این جلسه با اشاره بر نقش مهم تامین کنسانتره در زنجیره ارزش فولاد خراسان بر ضرورت اجرای سریع پروژه فوق و رفع موانع آن تاکید کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست پس از ارائه گزارش فنی و توضیحات تخصصی توسط مدیران حاضر در جلسه تصمیماتی برای رفع کمبودها و مشکلات پروژه اتخاذ شد و مقرر گردید  با همکاری و مساعدت سهامداران مراحل انجام پروژه با هدف جبران زمان از دست رفته در اسرع وقت انجام شود .

گفتنی است  با توجه به اهمیت تحقق به موقع پروژه در حفظ و تحکیم در استمرار تولید اقتصادی مجتمع، دکتر  غفوری، در شهریور ماه سال جاری و هشت روز پس از انتصاب خود، از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه احداث کارخانه کنسانتره 5/2 میلیون تنی سنگ آهن سنگان خواف، بازدید و ماموریت اصلی خود را ساخت و راه اندازی کارخانه تولید کنسانتره سنگان خواف دانست و نیز برنامه ریزی، اتخاذ تدابیر ویژه و پیگیری موثر و مستمر برای برون رفت از شرایط کنونی پروژه را در دستور کار مسئولان ذیربط قرارداد.

مدیر عامل در جریان جلسه از معاونان طرح و توسعه، مالی و اقتصادی، برنامه ریزی و فناوری، مدیر حقوقی فولاد خراسان و هیات مدیره شرکت تهیه و تولید مواد اولیه شرق فولاد خراسان خواست که با روزآوری امکان سنجی فنی و اقتصادی پروژه  از لحاظ نرخ بازده داخلی پروژه (IRR) و ارزش خالص فعلی پروژه (NPV) و تهیه طرح افزایش سرمایه و برگزاری جلسات مستمر با پیمانکاران  پروژه ( ایریتک – کیسون) شرایط فعال سازی و پیشرفت طرح را هر چه سریعتر فراهم و به طور جد پیگیری کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فناوری فولاد مشکلات مشهد خواف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۰۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه در صادرات، محور اصلی زنجیره‌های ارزش است، گفت: تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش به منظور توسعه صادراتی این محصولات است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مجتبی حسینی در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه اکسپو ایران، در جمع خبرنگاران، اظهار‌ داشت: امسال هدف از حضور استان همدان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی، در کنار معرفی توانمندی‌های صادراتی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، معرفی بیشتر و بهتر دو زنجیره ارزش مهم سفال و کشمش است.

وی افزود: تعریف زنجیره ارزش انگور با ترسیم نقشه راه در این استان باعث رشد و توسعه این صنعت و اثرگذاری بر جی.دی. همدان خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان همچنین در تشریح زنجیره ارزش کشمش گفت: زنجیره ارزش شامل تعریف مسئله، جایگاه فعلی تولید انگور و کشمش در کشور، میزان تولید، سطح زیر کشت و همچنین موانع و مشکلات پیش روی این محصول است.

حسینی افزود: بی‌شک استان همدان در تازه خوری انگور و همچنین فرآوری این محصول ظرفیت بسیار خوبی دارد و می‌تواند علاوه بر ثبات و تعادل در قیمت‌ها به صادرات و ارزآوری در کشور منجر شود.

وی بیان کرد: انتظار داریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته و ورود خوب استان همدان به بحث زنجیره ارزش سفال و کشمش؛ میزان بهره‌وری، تولید و صادرات این محصولات افزایش چشمگیری پیدا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان عنوان کرد: برنامه‌ریزی و راهکار چگونگی بهبود طراحی، تولید، بسته‌بندی و فروش سفال و کشمش با مقیاس اندازه‌گیری سالانه در استان همدان انجام شده که به راحتی می‌توان میزان پیشرفت توسعه این زنجیره‌هایی ارزش را مطابق با آن ارزیابی کرد.

حسینی با بیان اینکه، در کنار سفال و کشمش که دو زنجیره اصلی استان ما تاکنون شناخته شده‌اند، تاکید کرد: مبل و منبت، پوشاک، گیاهان دارویی، سنگ‌های قیمتی و چرم نیز زنجیره‌هایی ارزشی هستند که توسعه آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی عنوان کرد: زنجیره‌های ارزش راهبردی استان‌ها به صورت ملی و به همت معاونت اقتصادی وزارت کشور تعریف شده‌ و برای هر زنجیره ارزش برنامه عملیاتی، چشم انداز و طرح توسعه تدوین شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد