Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-27@15:35:21 GMT

دهقانی: مهاجری مظلومانه در نساجی مربیگری می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۴۳۲۲۷

دهقانی: مهاجری مظلومانه در نساجی مربیگری می‌کند

معاون ورزشی باشگاه نساجی می‌گوید برای رفع بدهی‌های این تیم و استفاده از خریدهای این فصل باید ۴ میلیارد تومان پرداخت کنند.

به گزارش "ورزش سه"، علی دهقانی پس از دیدار تیم‌های نساجی مازندران و ماشین‌سازی تبریز در جمع خبرنگاران قائم‌شهری اظهار کرد: تقریباً الان ۱۰ روز است که مدیریت جدید باشگاه را در دست گرفته است؛ اولین مشکل ما مبحث پزشکی بود که الحمدلله پس از دو مسابقه پشت سر هم توانستیم این مسئله را رفع کنیم ولی مشکل ما الان ساختاری فوتبال کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: ما مدعی این هستیم که فوتبال را باید به بخش خصوصی بدهیم ولی فوتبال خصوصی چه ابزاری دارد؟ در دنیا و اروپا و در کشورهای پیشرفته مثل کره و ژاپن ۷۵ درصد از درآمد باشگاه‌های فوتبال از حق پخش تلویزیونی است؟ بین ۶۰ تا ۷۵ درصد درآمدها به این شیوه تامین می‌شود؛ ۸۵ درصد درآمد باشگاه‌های دنیا از قانون کپی رایت و حق پخش تلویزیونی است.

 

معاون ورزشی باشگاه نساجی اضافه کرد: باشگاه ما چاه نفت، میدان گازی، معدن و وزارتخانه‌ای ندارد که از آن حمایت شود؛ از جیب دو مالک حمایت می‌شود ولی مالکین تا چه حدی می‌توانند این مشکلات مالی را برطرف کنند و تا چه اندازه می‌توانند پایداری نشان دهند؟ حدود ۳۴ روز قبل به سازمان لیگ رفتم و پیگیری تبلیغات محیطی را انجام دادم؛ در نظر داشتیم که پول تبلیغات محیطی را روی بدهی‌های خود بگذاریم تا بتوانیم از سه، چهار بازیکن خود استفاده کنیم چراکه دست مربی مظلوم ما آقای مهاجری بسته است و بتوانیم این چهار بازیکن را به تیم تزریق کنیم.

 

دهقانی عنوان کرد: حدود یک میلیارد و ۸۵۳ میلیون تومان درآمد ما از تبلیغات محیطی و چیزهای مشابه آن بود؛ ۲ میلیارد و ۳۲۶ میلیون تومان نیز بدهی داشتیم؛ کسر بابت معاینات پزشکی ۶۲ میلیون تومان، دادنامه‌های کمیته انضباطی ۳۹ میلیون تومان، فحاشی تماشاگران و پرتاب اشیا و ترقه ۲۶ میلیون تومان و مالیات بر ارزش افزوده ۴۰ میلیون تومان برای نساجی بود.

 

او تصریح کرد: من نمی‌دانم؛ فوتبال باید یک فکری باید به حال این درآمدها و این مسائل کنند؛ باید مسؤولان بلند پایه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ فکری کنند چراکه در غیر این صورت فوتبال ما ورشکست می‌شود.

 

معاون ورزشی باشگاه نساجی ابراز کرد: باشگاه‌های ما ۸۰ درصد منابع درآمدی خود را ندارند و اگر تبلیغات محیطی را نیز بخواهند، یک لیست بلندبالا در کنار آن قرار می‌گیرد که ما ۴۷۳ میلیون تومان نیز به سازمان لیگ بدهکار شدیم!؛ تبلیغات محیطی که نیست و حق پخش را نیز نمی‌دهند؛ قانون کپی رایت نیز که رعایت نمی‌شود؛ پس باید چه کاری انجام داد؟ مگر یک باشگاه چقدر می‌تواند از جیب خود هزینه و از منبع درآمدی خود استفاده کنند؟

 

دهقانی ادامه داد: الان با همه این مشکلات، باشگاه ما بخاطر بدهکاری‌های بازیکنانش نیز محروم می‌شود و کارت آنها صادر نمی‌شود؛ این اقدامات کارهای بسیار درستی است و هر تیمی بدهی دارد، باید تاوانش را بدهد ولی آیا در کنار آن، منبع درآمدی را مشخص کردیم؟ آیا یک قران داده‌ایم که می‌خواهیم به این شکل محکوم کنیم؟

 

او عنوان کرد: ما را هیچ یک از اماکن دولتی حمایت نمی‌کندغ مسئولان قائمشهر تا چه حد می‌توانند از ما پشتیبانی کنند؛ مسؤولان استانی تا چه میزان می‌توانند پشت ما باشند؟ فوتبال امروز طوری نیست که بتوانی با ۲ یا ۳ هزار تومان سر و ته آن را جمع کنید؛ الان طی مدت ۴ روز و از بازی پارس جنوبی جم تا شهر خودرو، برای رفت و آمد با هواپیما و هتل و ایاب و ذهاب و برای تیم‌های پایه ۱۳۰ میلیون تومان هزینه کردیم و این سرسام‌آور است.

 

معاون ورزشی باشگاه نساجی اضافه کرد: در آمد باشگاه ما هیچ جا نیست و همیشه جریمه می‌شود یا مالیات بر ارزش افزوده باید بدهد؛ اگر این روند ادامه پیدا کند و این دو مالک عزیز نیز خسته شوند و هیچ درآمدی نداشته باشند، چه اتفاقی می‌افتد؟ تیم‌ها مثل برگ خزان می‌ریزند؛ راه‌آهن و نفت تهران کجا هستند؛ تیم‌های ریشه‌دار و بازیکن ساز بودند؛ چه اتفاقی برای پاس افتاد؟ نساجی هم اگر این هواداران پایان نبودند، مطمئن باشید همانطور می‌شد؛ الان سپیدرود رشت چه روزگاری دارد؟ تیم‌هایی که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند واقعا کارد به استخوان‌شان رسیده است؛ آنها تا چه حد می‌توانند فریاد نزنند.

 

دهقانی اظهار کرد: اگر هواداران نساجی نبود و پای این تیم نبودند، شاید الان مثل نفت و راه‌آهن شده بود؛ باید همه بنشینند و فکری به حال این فوتبال کنند؛ به خدا قسم حق پخش نیز هیچ مشکلی ندارد و فقط کافی است دولت یک لایحه‌ای تهیه کند تا اساسنامه صدا و سیما و بند ۲۹ آن تغییر کند تا ما بتوانیم از کنار فوتبال درآمد کسب کنیم یا قانونی تصویب کنند که بخش خصوصی پخش تصویری را در دست بگیرد تا تیم‌ها بتوانند از حق پخش برخوردار شوند؛ اگر این اتفاق نیفتد فکر می‌کنم آینده بدی برای فوتبال کشور اتفاق خواهد افتاد.

 

او یادآور شد: الان شما نگاه کنید ۸۰ بازیکن از لیگ برتر و لیگ یک مازندرانی هستند؛ چرا این بازیکنان در استان مازندران نیستند؛ ما اینجا بازیکن را تا ۱۶ سالگی پرورش می‌دهیم ولی پس از آن به تیم‌های قوی تر تحویل می دهیم و پس از هفت سال آن بازیکن را که برای استان مازندران است، باید بخریم.

 

دهقانی یادآور شد: باید در آمد مناسبی باشد تا مثل آکادمی آژاکس و منچستر سیتی کسب درآمد کنیم ولی وقتی پول نباشد و شما فقط هزینه می‌کنید، آخر سر  کمی از تیم‌های نفت و راه‌آهن نخواهید داشت؛ این اخطار را الان می‌دهم هم که اگر ساختارها در فوتبال کشور عوض نشود، آینده خوبی برای فوتبال ایران پیدا نخواهد شد.

 

او با بیان اینکه حدود ۴ میلیارد تومان بدهی های نساجی است و به این خاطر نمی‌توانیم بازیکن بگیریم، گفت: باید از مالکین محترم خواهش کنیم تا بودجه تزریق کنند ولی الان هم تحریم هستیم و درآمدهای افرادی که در بخش خصوصی فعالیت دارند، به خاطر تحریم‌ها نصف و هزینه‌ها دو برابر شده است؛ ما باید الان خواهش کنیم که نیمی از این ۴ میلیارد که در چندین سال پشت سر هم اتفاق افتاده را پرداخت کنیم که کار خیلی سخت است.

نساجی مازندران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: نساجی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین مربی تیم ملی هم جدا شد!

حمید مطهری دومین چهره‌ای است که بعد از خداداد عزیزی از جمع اعضای کادرفنی تیم ملی جدا شده است. این بار البته نه خبری از اختلاف نظر بود و نه مصاحبه‌ای در این زمینه انجام شد؛ بلکه مطهری بی سروصدا ترجیح داد از تیم ملی برود و دوباره دستیار یحیی گل محمدی شود؛ این بار در تیم تراکتور تبریز.

مشخص نیست اگر قرار به تدوام دستیاری و کمک مربیگری بود، چرا مطهری در تیم ملی نماند و با قلعه نویی، تجربه حضور در جام جهانی را شریک نشد؟ در تراکتور و دستیاری گل محمدی چه نکته‌ای نهفته بود که حمید مطهری ترجیح داد این گونه از تیم ملی ساز جدایی را کوک کند؟ جواب این سوالات با آنچه در ادامه این نوشته می‌خوانیم، دیگر یک موضوع پنهان نخواهد بود.

به نظر می‌رسد در ایده تازه مطرح شده از سوی باشگاه تراکتور، پیش بینی شده در صورت صادر نشدن مجوز مربیگری گل محمدی، مطهری این تیم را اداره کند و یحیی در حالت کنترل از راه دور باقی بماند. در واقع مطهری تا زمان کسب مجور مربیگری یحیی، نفر اول نیمکت تراکتور خواهد بود.

به همین دلیل او تراکتور را به دلیل آزادی عمل بیشتر انتخاب می‌کند و از تیم ملی می‌رود. هر چه هست اینکه سعید الهویی در تیم ملی، نقش آفرینی بیشتری دارد و این انتخاب قلعه نویی است. مطهری هم این موضوع را می‌دانست و به همین دلیل جدایی اش از تیم ملی با پیشنهادی که از تراکتور رسید، قابل درک است!

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • دهقانی فیروزآبادی: «علم و فناوری» و «شجاعت و تدبیر» دو بال عملیات وعده صادق
  • توافق نهایی کونته با ناپولی
  • (عکس) تولد ۴۴ سالگی فریدون زندی با پسرش
  • دوره مربیگری فوتسال سطح ایران در میامی برگزار شد
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • دومین مربی تیم ملی هم جدا شد!
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • دبل عجیب به سبک مدافع پیش‌تاخته!