Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد لرستان برای کمک به توسعه آمایش سرزمینی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان وجود دارد به کمک تهیه سند آمایش با توجه به اطلاعات و آماری که مسئولان استانداری در اختیار ما قرار دادند آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهاروند ادامه داد: با توجه به مکاتبات با مسئولان استان و با توجه به جلساتی که با معاونان استانداری داشتیم از امسال همکاریمان در این زمینه آغاز شده است. از آن‌جایی که دانشگاه آزاد اسلامی متناسب با اقتصاد هر شهر سیاست‌های استانی خود را بازنگری کرده در بحث پرورش نیروی انسانی وارد شده ایم.

او گفت: در واقع بر اساس آمایش سرزمین و پتانسیلی که در زمینه نیروی انسانی کارآمد داریم؛ می توانیم در بحث پرورش نیروی انسانی کارآمد کمک رسان باشیم. همچنین با توجه به رشته‌هایی که در سطح استان به دانشگاه آزاد اضافه شده است در این کانال و در این ورطه قدیم زدیم و در بحث نیروی فنی و کارآمد کمک کردیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان و واحد خرم آباد با بیان این که در طرح پایش نیز به توسعه آمایش استانی کمک می‌کنیم اضافه کرد: از سوی دیگر با ورود به طرح پایش سعی کردیم پایان نامه‌‎ها و مقالات را به سمت حل مسائل و مشکلاتی که در سطح استان‌ها است ببریم. به طور مثال در بحث سیل و کشاورزی کار خود را آغاز کرده ایم.

او گفت: در بحث پایش چیزی که به ما اعلام شده بحث سیل بوده که سیل نیز مرتبط با کشاورزی است. با توجه به پتاسیلی که در سطح استان داشتیم وقتی موضوع سیل اتفاق افتاد دکتر طهرانچی خواستند تا در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان موضوع سیل را پیگیری کنیم.

بهاروند ادامه داد: همچنین در واحد بروجرد آغاز به کار مرکز تحقیقات جهانی گیاهان دارویی کلید خورده و به نتیجه رسیده است. مرکزی که می تواند به بحث توسعه آمایش سرزمینی کمک کند. این مرکز در محوطه‌ای به مساحت ۷۸ هکتار در جاده ونایی توسط واحد بروجرد به منطقه گردشگری تبدیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان و واحد خرم آباد در پایان گفت: امیدوارم تا پایان مهرماه گزارش سیل که دستور دکتر طهرانچی و دکتر نگاهداری است آماده و تحویل سازمان شود. این گزارش می‌تواند پیش زمینه‌ای برای سنوات آینده در بحث آمایش استان باشد و به مسئولان استانی کمک کند.

انتهای پیام/

341 / 167 لرستان بهاروند آمایش سرزمینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لرستان بهاروند آمایش سرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است