Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی همایش یک روزه اورژانس‌های انکولوژی با اشاره به بومی‌سازی دارو‌های ایمونوتراپی در کشور گفت: علاوه بر طرح این موضوع، جدیدترین دستاورد‌های علمی در زمینه اورژانس‌های انکولوژی در همایش ارائه می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران دکتر سید امیر انواری، متخصص رادیوانکولوژی در آستانه برگزاری همایش یک روزه اورژانس‌های انکولوژی اظهار داشت: این همایش به همت انجمن کلینیکال انکولوژی ایران،   ۱۸ مهر با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در هتل پارسیان اوین برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: جراحان انکولوژی، جراحان اعصاب، متخصصین پاتولوژی و هماتولوژیست‌ها از جمله گروه‌های هدف در این همایش خواهند بود و محور اصلی همایش اورژانس‌های انکولوژی با تکیه بر درمان‌های نوین است.


دبیر علمی نخستین همایش یک روزه اورژانس‌های انکولوژی ادامه داد:  درمان‌های نوین که در اورژانس‌های انکولوژی استفاده می‌شود همچون IMRT، IgRT، VMAT و. از جمله موضوعاتی است که در این همایش با حضور اساتید و صاحبنظران و شرکت کنندگان مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.


دکتر انواری با اشاره به اینکه درمان‌های هدفمند و ایمونوتراپی از دیگر محور‌های علمی این همایش یک روزه خواهد بود، گفت: در حال حاضر انحصار ایمونوتراپی برای ۲ تا ۳ کشور است، ولی خوشبختانه به همت شرکت‌های داروسازی داخل کشور و همکاری شرکت‌های بین المللی ایمونوتراپی در کشور ما استفاده می‌شود.


وی از بومی سازی دارو‌های ایمونوتراپی در کشور خبر داد و گفت: البته برخی از مواد اولیه این دارو‌ها از خارج از کشور تهیه می‌شود و گران است و به همین دلیل اکثر این دارو‌ها تحت پوشش بیمه قرار ندارد.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: ایمونوتراپی برای همه بیماران مبتلا به سرطان استفاده نمی‌شود و قبل از انجام آن نیاز به آزمایش‌های خاص برای بیمار بوده تا بررسی کنیم که آیا این روش قابل استفاده و به صلاح بیمار خواهد بود؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بومی سازی دارو ایمونوتراپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا

محمود حقیقت رئیس بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی اظهار کرد: درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در گروه گوارش کودکان بیمارستان نمازی شیراز برای نخستین بار در دنیا انجام شد.

او ادامه داد: این روش ابداعی توسط دکتر ایرج شهرامیان برای درمان کودکی ۹ ساله مبتلا به افتادگی راست روده یا پرولاپس مخاطی رکتوم به کار گرفته شد.

حقیقت گفت: هرچند استفاده از این روش درمانی برای بزرگسالان متداول است، اما تاکنون این شیوه اندوسکوپیک برای کودکان به کار گرفته نشده بود.

او با بیان اینکه بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی شیراز به علت ارائه خدمات فوق تخصصی پذیرای بیمارانی از سراسر کشور است، افزود: ابداع این روش جدید کم تهاجمی نویدبخش درمان کودکان با مشکلات گوارشی از سراسر کشور در این بیمارستان است.

ایرج شهرامیان فوق تخصص گوارش کودکان و مبدع این روش نوین هم بیان کرد: رکتوم آخرین قسمت روده و دارای بافتی نرم است که در برخی کودکان به علت بیماری‌های مختلف و یا شل بودن اسفنکتر خارجی هنگام دفع از بدن کودک بیرون می‌آید و با درد و گاهی با خونریزی همراه است.

او ادامه داد: در این روش نوین، اندوسکوپ وارد روده شده و مخاط اضافی رکتوم بیمار را برمی‌داریم.

شهرامیان گفت: این روش نوین در کوتاه‌ترین زمان و بدون عوارض و خونریزی و یا نیاز به بستری بیمار انجام می‌شود.

او افزود: روش نوین اندوسکوپیک را علاوه بر پرولاپس مخاطی رکتوم در درمان دیگر مشکلات گوارش کودکان از جمله رفلاکس، ERCP به منظور بررسی مجاری صفراوی و پانکراس و پوشن تروسکوپی نیز به کار می‌گیریم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد