Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت با بیان اینکه ورود موبایل به صورت مسافری، امتیازی قابل واگذاری نیست، از مهلت اعتراض یک ماهه برای کسانی که پیامک هشدار دریافت کرده‌اند خبر داد. ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

علی رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به سوءاستفاده‌های صورت گرفته در ثبت گوشی‌های قاچاق تحت عنوان گوشی‌های مسافری اظهار کرد: تا این لحظه سوءاستفاده از رویه مسافری در واردات 37 هزار گوشی تلفن همراه محرز شده و بر همین اساس برای 7 هزار گوشی‌ تلفن همراهی که در شبکه اپراتوری فعال شده‌اند، پیامک هشدار ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه هیچیک از این گوشی ها قطع نشده اند و صرفا پیامک هشدار برای آنها ارسال شده است افزود: از میان این 37 هزار گوشی تلفن همراه، تنها 7 هزار گوشی موبایل داخل شبکه اپراتوری کشور فعال بوده که در 7 تا 10 روز منتهی به تاریخ ارسال پیامک، فعال شده بودند و 30 هزار گوشی دیگر، نه سیم کارت داخلشان قرار گرفته و نه استعلام شده‌اند.

وی گفت: این موارد نشان می‌دهد 30هزار گوشی فعال نشده در شبکه اپراتوری، در بازار توزیع نشده و به مصرف کنندگان نیز فروخته نشده اند و در واقع، سامانه همتا، با این اقدام به موقع، اولاً راه سوء استفاده از اطلاعات و سهمیه مسافران را مسدود کرد و در وهله بعد از توزیع و فروش این کالاها و آسیب‌های بعدی برای مصرف کنندگان پیشگیری کرد.

هشدار نسبت به واردات چمدانی موبایل با سوءاستفاده قاچاقچیان از سفرهای اربعینجزئیاتی از فساد در واردات موبایل/ تعلیق 200 دفتر فروش سیم‌کارت اپراتورهااختصاصی| فساد در واردات موبایل/ 30 هزار گوشی تلفن همراه غیرفعال شد

رهبری با تاکید بر اینکه نباید این 37هزار گوشی را با سایر گوشی‌هایی که به دلایل دیگر پیامک هشدار دریافت‌ کرده‌اند، اشتباه گرفت، افزود: به منظور آنکه احیاناً هیچ حقی از دارندگان این 37 هزار گوشی موبایل ضایع نشود، مقرر شد دو دسته‌ از دارندگان این موبایل‌ها، شامل مسافران واقعی که خودشان اقدام به وارد کردن تلفن همراه به صورت مسافری کرده‌اند و همچنین افرادی که این تلفن‌های همراه را خریداری کرده‌اند، بتوانند با ارائه مدارک لازم از جمله پاسپورت و فاکتور خرید معتبر، در مهلت داده شده، مدارک مثبته خود را به ادارات صنعت، معدن استان‌های سراسر کشور ارائه دهند تا از غیرفعال شدن گوشی‌های تلفن همراه خود جلوگیری کنند.

وی در خصوص مهلتی که برای ارائه این مدارک داده شده است نیز گفت: حدود 7 هزار گوشی تلفن همراه در تاریخ 28 شهریور ماه، پیامک هشدار را دریافت کرده‌اند و از آن تاریخ به مدت یک ماه فرصت دارند تا در صورت اعتراض، مدارک خود را ارائه دهند. همچنین سایر تلفن‌های همراهی که به این شکل و شیوه وارد کشور شده‌اند نیز به محض روشن شدن و از زمان دریافت پیامک هشداری، یک فرصت یک ماهه خواهند داشت.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر غیرقانونی بودن سوءاستفاده از رویه واردات مسافری گوشی تلفن همراه خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، وارد کردن یک گوشی تلفن همراه برای مسافران در سال، امتیازی قابل واگذاری نیست که بتوان آن را در اختیار دیگرانی گذاشت که قصد دارند با این شیوه و شگرد، گوشی‌های قاچاق وارد شده به کشور را تطهیر کنند لذا به دنبال اقدامات قانونی انجام شده، سوءاستفاده کنندگان از این شیوه و شگرد و همچنین افرادی که مبادرت به خرید و فروش اطلاعات مسافران کرده‌اند، توسط دستگاه های کاشف و ضابط، شناسایی و برخورد قانونی با آن‌ها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

R34343/P/S7,77,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط قاچاق

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قاچاق قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت یک ماهه فرماندار مشهد به مسئولان بینالود

فرماندار مشهد به مسئولان شهر جدید بینالود برای تحویل زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت مهلت یک ماه داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن داوری امروز در آیین طرح جوانی جمعیت که ویژه خانواده‌هایی با  4 فرزند زیر 20 سال در شهر جدید بینالود برگزار شد، گفت: یکی از اقدامات خوب دولت، طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت است که باید به صورت جدی پیگیری شود، البته در این زمینه اقدامات زیادی انجام شده و امروز توفیقاتی در این حوزه حاصل شده است.

وی افزود:تا به امروز فعالیت‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته و تا پایان اردیبهشت به مسئولین شرکت عمران بینالود مهلت می‌دهم تا زمین‌ها را به متقاضیانی که قرعه‌کشی شدند تحویل دهد.

داوری تصریح کرد: اگر بتوانیم موضوع مسکن را در حوزه معیشت خانوار حل کنیم بخش زیادی از مشکلات مردم در این حوزه و معیشت برطرف خواهد شد و این اقدام اولویت ماست، زمانی‌که هزینه مسکن کم شود هزینه معیشت پایین خواهد آمد.

فرماندار مشهد درباره طرح ملی مسکن و جوانی عنوان کرد:در حوزه مسکن ملی و جوانی اقداماتی زیادی انجام شده  و تلاش ما این است تا متقاضیان واجد شرایط را به نحو احسن پوشش دهیم اما متاسفانه در بینالود کمی در این زمینه غفلت شده و از مدیران شهر بینالود گلایه دارم، زیرا آنچه انتظار می‌رفت انجام نشده است.

کوتاهی‌ها را به ما اطلاع دهید

داوری ادامه داد: صبح امروز در شورای مسکن تصمیمات ویژه ای گرفته شد، شما مردم نماینده من هستید تا مواردی که انجام نمی‌شود را به من منعکس کنید اگر کوتاهی در مصوبات شد بیاید مطرح کنید.

فرماندار مشهد با اشاره به مطالبه گری مردم در حوزه مصوبات و درخواست ها بیان کرد: روزهای دوشنبه ملاقات عمومی داریم و هر کدام از نکته هایی که امروز گفته می‌شود و صورت نمی‌گیرد، اگر در حوزه مصوبات کوتاهی شد را به فرمانداری اطلاع دهید.

وی گفت: امروز تعدادی زمین قرعه کشی خواهد شد که بخش از آن در سال 1401 قرعه کشی شده است، همه زمین‌های گذشته و حال که در طرح ملی نهضت مسکن و جوانی جمعیت قرعه کشی شده است باید تا پایان اردیبهشت تحویل متقاضیان داده شوند.

داوری افزود: هیچ مبلغی نیز بابت زمین نباید در یافت شود، همچنین 40 میلیون تومان گرفته شده از متقاضیان باید برگشت داده شود، زمانیکه قسمت اول برسد این 40 میلیون تومان را باید پرداخت کنند و شرکت عمران بینالود حق دریافت پول برای واگذاری زمین را ندارد.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: کسانیکه تا پایان اردیبهشت زمین خود را تحویل نگیرند و تا خرداد فونداسیون انجام نشود، زمین از آنان پس گرفته خواهد شد و  به دیگران واگذار می‌‌شود و  اگر قرعه کشی صورت گرفته و زمین به متقاضی تحویل داده نشده از گذشته تا پایان خرداد باید زمین‌ تحویل داده شود. همچنین اگر کسی درخواست نکرد زمین به دیگری واگذار خواهد شد.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: 25 هزار نفر ثبت نام در بینالود داریم که به این تعداد زمین نداریم لذا هر سرپرست خانواری که در قرعه کشی امروز یا گذشته زمین به وی تخصیص داده شده باید آن را بسازد، در غیر این صورت زمینش واگذار خواهد شد.

وی مطرح کرد: کسانی که مسکن ملی دریافت می‌کنند می‌توانند 550 میلیون وام ساخت یا کارمزد 18 درصد یا 350 با کارمزد 5 درصد و باز پرداخت 20 ساله دریافت کنند.

داوری در خصوص طرح جوانی جمعیت نیز بیان کرد: زمین های طرح جوانی جمعیت باید تا پایان شهریور تحویل داده شود، این گروه 4 فرزندی مالک زمین هستند و تا شهریور باید به اداره  ثبت معرفی شوند، اما کسانی‌که مسکن ملی دریافت می‌کنند باید در این منطقه سکونت داشته باشند، زیرا قرارداد 99 ساله دارند.

فرماندار مشهد گفت: در حوزه ملک آباد و بخش احمد آباد 600 زمین قرعه کشی شده و تا هفته آینده باید 360 زمین تحویل متقاضیان شده باشد؛ ما مصمم هستیم زمین رایگان به مردم بدهیم تا  همه خانه دار شوند و یک فرصت و اقدام ویژه برای مردم انجام شود.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • مهلت یک ماهه فرماندار مشهد به مسئولان بینالود
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • کشف ۳۰ میلیارد ریال تلفن همراه قاچاق در بانه
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت