Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، همراه با تنی چند از رجال دولتی این استان از دفتر روز اول علی بابا بازدید کرد.

در جریان بازدید این هیات دولتی از کارخانه نوآوری آزادی که صبح روز دوشنبه 8 مهر ماه صورت گرفت، مدیر عامل شرکت سفرهای علی بابا در دفتر روز اول، میزبان روسای سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، دانشگاه دولتی و پارک علم و فناوری استان سمنان و همچنین مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیما قاضی در مورد ساختمان روز اول و امکانات رفاهی که با هدف مهیا کردن محیطی مطلوب برای پرسنل علی بابا در نظر گرفته شده بود توضیحاتی داد و به پرسش‌های نماینده‌های دولت از استان سمنان در رابطه با نحوه فعالیت این استارت‌آپ دانش‌بنیان، سهم فروش در بازار و همچنین میزان بالای رضایتمندی مشتریان از این برند که در پی ارائه خدمات پشتیبانی مطلوب به مشتریان محقق شده، پاسخ داد.

در مورد دفتر روز اول علی بابا باید بگوییم که این دفتر بیش از 420 نفر ظرفیت دارد که طراحی آن الهام گرفته از دفاتر بزرگی چون گوگل و فیس‌بوک و با ایده بازسازی سوله‌های قدیمی و با سبک طراحی به شیوه آلماسات (Almost) انجام شده است.

طراحی دفتر روز اول علی‌بابا در سوله‌ای به مساحت 3800 متر مربع در کارخانه نوآوری بیش از یک سال زمان برد. در این پروژه شرکت‌های طراحی شیفت با مدیریت نشید نبیان و رامبد ایلخانی به عنوان طراح و مجری پروژه و دفتر طراحی نکست با مدیریت علیرضا تغابنی همکاری داشتند.

دفتر روز اول علی‌بابا دارای یک سالن همایش با ظرفیت بیش از 200 نفر، سالن غذا خوری، کافی شاپ وحدود 20 اتاق جلسه و اتاق استراحت برای پرسنل است.

علی بابا بزرگترین و معتبرترین سایت خرید اینترنتی بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس در کشور است که از سال 1393 کار خود را با فروش آنلاین بلیط پرواز داخلی آغاز کرد؛ اما به مرور امکان خرید سایر محصولات گردشگری و حتی تورهای مسافرتی نیز به علی بابا اضافه شد. این استارت‌آپ دانش بنیان همواره حامی و مشوق استارت‌آپ‌های جوان، دانشگاه‌ها و رویدادهای دانشگاهی و... بوده و هست. اگر شما هم می‌خواهید با فضای استارت‌اپی علی بابا بیشتر شوید می‌توانید روی کمک علی بابا حساب کنید و اگر در مورد فرهنگ کاری و فضای کسب‌وکاری آن کنجکاو هستید، می‌توانید با هماهنگی قبلی با واحد روابط عمومی علی بابا از دفتر روز اول علی بابا بازدید کنید.  

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علی بابا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای حسین آباد و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: حسین آباد، روستایی از توابع شهرستان جم با ۵۲ خانوار و جمعیت ۱۷۶ نفر است که با ایجاد سایت در این روستا، روستاهای اقماری آن به نام دره چاه با ۳۲ خانوار و جمعیت ۱۱۷ نفر، چم چشمه با ۸۴ خانوار و ۳۳۱ نفر، نیلاب ۳۸ خانوار و ۱۴۳ نفر، بندانو ۶۹ خانوار و ۲۵۰ نفر تحت پوشش ارتباطی قرار گرفته است.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای چاه پهن، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

مدیرکل ارتباطات استان بوشهر، هدف این اداره کل را مرتفع نمودن مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات و همچنین فناوری اطلاعات نقاط محروم و بروز رسانی اطلاعات روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اعلام کرد.

کد خبر 6094261

دیگر خبرها

  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است