Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@04:00:44 GMT

بستان‌آباد جزء ۳۱ منطقه توسعه‌نیافته کشور!

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۴۷۱۷۴

بستان‌آباد جزء ۳۱ منطقه توسعه‌نیافته کشور!

فرماندار بستان‌آباد گفت: قرار گرفتن نام این شهرستان در بین ۳۱ منطقه توسعه نیافته کشور فرصت مناسبی برای جهش اقتصادی و صنعتی منطقه بوجود آورده که نیازمند بازنگری در طرح توسعه شهرستان بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، سیدعلی موسوی امروز در جلسه شورای توسعه و اشتغال شهرستان بستان‌آباد با اشاره به بازنگری در طرح توسعه این شهرستان اظهار داشت: قرار گرفتن شهرستان بستان‌آباد در بین ۳۱ منطقه توسعه نیافته کشور فرصت مناسبی برای جهش اقتصادی و صنعتی منطقه بوجود آورده که نیازمند بازنگری در طرح توسعه شهرستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ۲۱ پروژه بزرگ در مناطق مختلف شهرستان با همکاری بنیاد برکت، ایدرو و ایمیدرو اشاره کرد و افزود: این پروژه‌ها با هدف توسعه متوازن شهرستان اجرا خواهد شد.

موسوی توجه به بخش توریسم و گردشگری را در کنار بخش صنعت از الزامات طرح توسعه شهرستان برشمرد و گفت: ۶ منطقه ویژه گردشگری و بوم گردی در شهرستان شناسایی شده که باهدف توسعه گردشگری در شهرستان و تبدیل شدن شهرستان به منطقه ویژه گردشگری معرفی خواهند شد.

دهیاران برای توسعه روستا‌ها از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حمایت کنند

تقی کرمی مدیرکل روستایی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: باوجود محدودیت منابع و ممنوعیت اجرای پروژه‌های عمرانی، چندین طرح بزرگ عمرانی در بستان آباد اجرایی می‌شود.

کرمی افزود: آبرسانی به بخش شرب و صنعت شهرستان از سد کلقان یکی از بزرگترین پروژه های عمرانی است که در شهرستان بستان آباد اجرایی می‌شود.

وی همچنین از دهیاران خواست تا برای توسعه روستا‌ها از ایجاد طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی و سرمایه گذاری بخش خصوصی حمایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد

شهردار منطقه ۱۳تهران ضمن تشریح رویکرد و برنامه‌های این منطقه در سال جاری، از بوستان جنگلی سرخه‌حصار و پایانه شرق تهران به عنوان فرصت‌های آینده شرق تهران نام برد.

به گزارش ایسنا، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ تهران، توجه به مشارکت عمومی و بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه برای تدبیر مسائل شهر را ۲ رویکرد مهم در شهرداری این منطقه برشمرد و اظهار کرد: در این میان، بافت فرسوده، امکانات رفاهی و تفریحی، بوستان‌های محلی، مناطق مسکونی فشرده در حوالی دوشان تپه و پایانه قدیم مسافربری شرق از جمله موارد دارای اهمیت در سال‌های گذشته بوده است.

وی گفت: در راستای غلبه بر برخی از مشکلات قدیمی و تحقق خدمت به شهروندان، با دستور شهردار تهران و پیگیری های مستمر شهرداری منطقه۱۳، توافق بزرگ دوشان تپه به زودی به نتیجه می رسد و با انجام این توافق، خیابان دماوند به پیروزی می رسد و بسیاری از مشکلات این محدوده در شرق تهران کاهش می یابد.

علی‌احمدی افزود: همچنین پایانه جدید شرق (پردیس مسافری شهر تهران) با دستور شهردار تهران، با محوریت سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران و پیگیری‌های مکرر منطقه ۱۳ بعد از وقفه طولانی در تکمیل، در این دوره مدیریت شهری فعال و جهت ارتقای کیفیت حمل و نقل و کاهش ترافیک در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد. مجموعه سرخه حصار نیز که در محدوده شهرداری این منطقه قرار دارد، ظرفیت و فضایی مناسب برای شهروندان است و می‌تواند در توسعه گردشگری در شرق پایتخت موثر باشد.

به گفته شهردار منطقه۱۳؛ از مهم‌ترین پروژه‌های غیر مستمر احداثی شهرداری منطقه۱۳ در سال ۱۴۰۳ می‌توان به توسعه فضای تفریحی گردشگری سرخه حصار، احداث سوله چند منظوره شهید دوران، بهسازی معابر اراضی دوشان تپه، احداث رفیوژمیانی خیابان پیروزی، احداث پیاده راه افضلی، احداث اسکان کارگری نواحی دو و سه و اجرای شبکه آبیاری تحت فشار و احداث مرکز فوریت‌های امدادی در بوستان جنگلی سرخه حصار، ادامه بازسازی و تغییر کاربری ساختمان‌های اراضی ساصد اشاره کرد.

علی احمدی تصریح کرد: همچنین طرح "من شهردارم" نیز نقش تعیین کننده‌ای در بودجه ۱۴۰۳ منطقه۱۳ دارد که در این راستا ۱۲۸ پروژه در حوزه‌های خدمات شهری، ترافیک، فنی و عمرانی، اجتماعی و فرهنگی با مشارکت شهروندان اجرایی می‌شود.  علاوه بر این ۴۰ برنامه مناقصه و کمیسیون نیز در قالب انعقاد قرارداد نواحی و چاپ مناقصه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته، فرصت‌های مستعد رشد در محلات مختلف منطقه شناسایی شده که در نظر داریم با استفاده از ظرفیت سازمان‌های دخیل، سازوکارهای لازم برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان فراهم کنیم که در این زمینه حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های منطقه۱۳ این نیازها را شناسایی و پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • کشف ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در بستان آباد
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای می‌تواند پیشران توسعه باشد
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد