Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان آخرین وضعیت برنامه های اجرایی اقتصاد مقاومتی را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، "جعفر رودری" امروز 13 مهرماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به آخرین وضعیت برنامه های اجرایی اقتصاد مقاومتی در سال جاری اظهار کرد: 5 مورد از برنامه های یازده گانه به تصویب ستاد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرمایه گذاری بنگاه های اقتصادی و معین ها در استان کرمان 90 هزار میلیارد تومان است که چنانچه پروژه های دیده شده، اجرا شود 41 هزار فرصت شغلی را ایجاد می کند.

رودری با اشاره به اینکه تاکنون 8 هزار میلیارد تومان از این میزان اجرایی شده که 374 پروژه را شامل می شود، تصریح کرد: بیش از 85 درصد سهم بخش صنعت مربوط به بنگاه های اقتصادی است که نزدیک به 35 درصد اقتصاد استان را شامل می شود.

وی بیان کرد: نقش معین های اقتصادی در اقتصاد استان قابل رصد است و 193 پروژه مربوط به نقش مسئولیت اجتماعی و معین اقتصادی است که 210 میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام و 4 هزار و 200 شغل ایجاد شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: در پی جلسه ای که با حضور استاندار و معین های اقتصادی در تهران داشتیم، برنامه های سه ساله تدوین شده و معین ها پذیرفته اند 273 پروژه را دنبال کنند که یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و 11 هزار و 700 فرصت شغلی ایجاد می کند و برنامه سه ساله مبنای کار است.

وی افزود: همچنین معین های اقتصادی به معین های توسعه تغییر نام پیدا کرده و معین های جدیدی را به شکل تخصصی و فعالیتی در استان خواهیم داشت که اگر با معین هایی که قلمرو جغرافیایی دارند، رقابتی عمل کنند موثرتر خواهد بود و معین تخصصی منطق قوی تری خواهد داشت.

رودری در ادامه با اشاره به نظارت بر اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: 99 پروژه معادل 34 درصد پروژه ها بازدید شده که از این تعداد 34 مورد به بهره برداری رسیده که نسبت به هدفگذاری جلوتر بودیم و 6 مورد متوقف بود که به دستگاه های مربوطه اعلام شده است.

وی بیان کرد: 59 پروژه در حال اجرا بود و براساس راستی آزمایی 96 درصد انطباق داشتیم و تنها 4 درصد انحراف وجود داشت.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به وضعیت پروژه های اقتصاد مقاومتی استان در سال 97 اظهار کرد: در پروژه های بهره برداری شده و اشتغال طبق هدفگذاری کار انجام شده و در پیشرفت فیزیکی که برخی پروژه ها عقب بودند، دلیل آن اعتبارسنجی، بدهکاری بانک ها و دستگاه ها به پروژه، عدم همکاری بانک ها و ... بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟