Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از شرکت آب منطقه‌ای تهران، سید حسن رضوی در نشست مجریان طرح‌های عمرانی در محل سد نم رود اظهار داشت: این شرکت دارای ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی است.

وی افزود: علاقه مندان به سرمایه‌گذاری می‌توانند از امکانات این شرکت در چارچوب قوانین و مقررات برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به افزایش سرعت طرح‌های تامین و انتقال آب گفت: با وجود همه محدودیت‌های مالی با پیگیری‌های صورت گرفته طرح‌های عمرانی نسبت به سال گذشته فعال تر شده سرعت اجرای آنها افزایش یافته است.  

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت طرح انتقال پساب از تصفیه‌خانه جنوب تهران به دشت‌های ورامین، پاکدشت، طرح آبرسانی از سد ماملو به صنایع پایین دست و همچنین تصفیه‌خانه ششم تهران در اولویت قرار گرفته است.

رضوی ادامه داد: طرح های ساماندهی پساب جنوب تهران و انتقال آب از طالقان به تهران دو طرح مهم دیگر شرکت آب منطقه ای تهران هستند که در حال حاضر کارهای کارفرمایی آنها در حال انجام است تا پس از طی مراحل قانونی و اداری عملیات اجرایی آنها آغاز شود.

تامین اعتبار طرح های سد نمرود

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای تهران در خصوص تامین اعتبار کلیه پروژه های مهم از جمله سد نم رود گفت: اقدامات خوبی در این بخش انجام گرفته است و با برنامه ریزی های صورت گرفته از همه ظرفیت‌های قانونی شامل تهاتر مطالبات و واگذاری اوراق مالی اسلامی در قبال مطالبات، استفاده می شود تا شرایط مطلوبی ایجاد شود.

رضا مومنی بیان کرد: اکنون۷۰ دستگاه ماشین آلات و ۲۰۰ نفر پرسنل در این پروژه مشغول کار هستند که امیدواریم با توجه به اهمیت آن هرچه سریعتر تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی با بیان اهمیت مدیریت شرایط سیلاب بخصوص در پروژه های مهم در دست اجرا در مسیر سیلاب، در خصوص طرح سد نم رود خاطر نشان کرد: با وجود تکمیل نشدن سازه های تنظیم آب سد و همچنین نبود امکان ذخیره آب به دلیل شرایط استملاک باقیمانده، در فروردین امسال با تدابیر اتخاذ شده و مدیریت صحیح  و به موقع سیلاب مدیریت و هیچگونه خسارت جانی و مالی در پی نداشته است.

سد نم رود سدی مخزنی شکل و در دست ساخت در شهرستان فیروزکوه، واقع در استان تهران است که احداث آن از سال ١٣٨٤ آغاز شده است.

تهرام/۸۱۳۸/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروگاه انرژی شرکت آب منطقه ای تهران استان تهران سدسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • خسارات سیل دبی/ چالش جدید ابرپروژه لاین عربستان
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد