Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@18:29:21 GMT

پاکسازی پایتخت از معتادین

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۴۸۸۵۳

به گزارش فارس، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در جلسه بررسی آخرین وضعیت طرح پاکسازی، ترمیم و تثبیت مناطق شوش، هرندی، مولوی، بازار از لوث وجود خرده‌‌فروشان، توزیع‌کنندگان و معتادان متجاهر اظهار داشت: چندین جلسه برای پاکسازی محلات شوش، مولوی و هرندی برگزار کرده‌ایم و در حال حاضر نیز در مرحله تثبیت و بازسازی این مناطق هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خداوند این توفیق را به ما داد بعد از 4 دهه از انقلاب کار بزرگی را با محوریت نیروی انتظامی در این مناطق آسیب‌دیده انجام دهیم و امروز ششمین جلسه را با حضور مسؤولین و نیروی انتظامی برگزار می‌کنیم. 

سردار رحیمی ادامه داد: این مناطق در حال تثبیت و مردم این منطقه به زندگی جاری خود باز می‌گردند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه سخنان خود ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به همکاران خود، گفت: چرا در سال‌های متمادی در حوزه معتادین متجاهر موفق نبوده‌ایم؟ در سال 97 ما دست به یک کار بزرگی زدیم و منطقه بسیار مهم که از لوث وجود معتادین متجاهر رنج می‌بردند پاکسازی کرده‌ایم.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات نگهداری معتادین متجاهر بوده است که این اقدام توسط تمامی دستگاه‌ها و با همراهی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و پیگیری بی‌وقفه آن و همین‌طور همکاری سپاه، سازمان زندان‌ها و نیروی انتظامی به ثمر رسیده است.

سردار رحیمی گفت: در بحث بازپروری نیز همکاران بهزیستی اقدامات خوبی را انجام دادند و مرکز زیادیان و سروش مهر به سطح نگهداری این معتادین اقدام کرده است. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: با گذشت چند ماه از سال جاری منطقه‌ای به وسعت بیش از 26 کیلومتر و محل زندگی 300 هزار نفر پاکسازی شده است و امروز وضعمان بهتر از قبل شده است.

وی افزود: تیم‌های ناجا به صورت مرتب از محله شوش، مولوی و هرندی بازدید می‌کنند و می‌توان گفت که این محلات تا 90 درصد پاکسازی شده است. 

سردار رحیمی خاطرنشان کرد: دره فرحزاد نیز بیش از یک ماه است که گروه ویژه ضربت در آنجا مستقر شده و دیگر نقاط که تحت آسیب‌های اجتماعی قرار گرفته بود از جمله دامنه رودخانه جاجرود پاکسازی شده است و تلاش می‌کنیم سال 98 سال پاکسازی پایتخت از لوث وجود معتادین متجاهر است. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: دیگر شاهد این موضوع نخواهید بود که از میان بوته‌ها معتادین خارج شوند و معتاد متجاهر نیز کمتر در سطح پایتخت خواهید دید.

وی با اشاره به اینکه پلیس مبارزه با مواد مخدر را تقویت کرده‌ایم، گفت: پلیس پیشگیری، گروه ضربت و یگان امداد نیز چندین عملیات موفق و تأثیرگذار در شوش، مولوی و هرندی و همین‌طور دروازه غار انجام داده‌اند و ما احتمال می‌دادیم که معتاد متجاهر از این مناطق کوچ کنند و کلونی‌های دیگری درست کنند که با یک اقدام اطلاعاتی و عملیاتی جلوی این موضوع را نیز گرفته‌ایم.

شناسایی 230 منزل فروش مواد مخدر

سردار رحیمی به اجرای طرح ظفر اشاره کرد و گفت: در مرحله اول طرح ظفر 230 منزل را در اقصی نقاط تهران شناسایی کردیم که به وضوح کار فروش مواد مخدر را انجام می‌دادند و از این 230 خانه 30 منزل پلمب شد و به زودی طرح ظفر 2 اجرایی می‌‌شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تقدیر و تشکر از قوه قضائیه گفت: دستگاه قضایی پا به پای ما همراه بودند و توانستیم موضوع نگران‌کننده حضور معتادین متجاهر در تهران را حل کنیم. 

وی افزود: بعد از دستگیری این افراد 6 ماه معتادین متجاهر را نگهداری می‌کنند و پس از آن آزاد می‌شوند ولی ما در این حوزه نه خسته می‌شویم و نه کوتاه می‌آییم بلکه مصمم‌تر عمل خواهیم کرد. 

سردار رحیمی افزود: بحث طرح انضباط شهری را نیز آغاز کرده‌ایم و در 10، 15 نقطه که در توزیع مواد مخدر تأثیرگذار هستند را شناسایی کرده‌ایم و در پارک دانشجو که مجموعه‌ای از انواع و اقسام آسیب‌ها را دارد و همین‌طور در بخشی از خیابان ولی‌عصر (عج) بیش از هزاران نفر فعالیت می‌کردند که پاکسازی شد و همین‌طور جنوب بازار عبد‌ل‌آباد نیز پاکسازی شده است. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: در راستای طرح انضباط شهری حد فاصل میدان قدس تا تجریش نیز پاکسازی شد و اقدامات لازم صورت گرفت و ما شاهد این بودیم که در بعضی از محلات مردم عادی جرأت حضور هم نداشتند که در حال حاضر این مشکلات رفع شده است.

وی بیان داشت: از شهرداری نیز تقاضا می‌‌شود در بخش پاکسازی و اقدامات عمرانی در این محله‌ها وارد عمل شود و باید بافت‌های محله‌هایی همچون هرندی، شوش و مولوی تغییر پیدا کند. 

سردار رحیمی افزود: در محدوده محلات شوش، هرندی و مولوی 20 تا 30 مسجد بسته شده بود که امروز این مساجد باز شده‌اند و مردم می‌توانند در این مساجد نماز بخوانند. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: در کنار کارهای انتظامی اقدامات فرهنگی و ورزشی نیز می‌تواند مکمل باشد و در کنار هم و با قدرت می‌توانیم با قاطعیت و بدون خستگی اقدامات مؤثر بیشتری را انجام دهیم. 

وی تأکید کرد: ما از ابتدای این طرح تاکنون 25 هزار نفر را جمع‌آوری کرده‌ایم و شاید بعضی از اینها 10 بار نیز دستگیر و ساماندهی شده باشند. 

سردار رحیمی گفت: الان که این باور در دستگاه‌ها وجود دارد 7 ماه است که معتادین متجاهر از پایتخت جمع‌آوری شده‌اند و انسجام عمل و وحدت رویه در این کار داریم و در کنار آن نیز شرایطی مهیا شده که مردم بتوانند در محل‌شان زندگی کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ایمن سازی بزرگراه های پایتخت با هدف کاهش تصادفات احتمالی و نقاط حادثه خیز خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شهریار افندی زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه ها و پیش بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی ها و کمبودهای بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

افندی زاده در ادامه اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل ها، نصب تابلوهای خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن تانک و استوانه، از اقدام هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. ️

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد: در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه ها و با مشارکت پلیس و شهرداری های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

️ بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران،  بزرگراه آزادگان از شاهراه های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودروهای سبک و سنگین، دسترسی های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن سازی آن همیشه از دغدغه های اصلی مدیریت شهری محسوب می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • فینال جام حذفی، جایی دور از پایتخت!
  • هوای تهران در وضعیت «قابل قبول»