Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با اشاره به حداکثر قیمت‌های انواع روپوش مدارس، گفت: سود مدارس از فروش لباس مدرسه ۴ برابر تولیدکنندگان است.

اکرم عیوض‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه بازار پوشاک مدارس از لحاظ مالی بازار مطمئنی است، اظهار کرد: همین مسئله باعث می‌شود برخی از افرادی که تولیدکننده نیستند نیز، وارد بازار پوشاک مدرسه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، واسطه‌ها در بازار روپوش مدرسه، معمولا خود را تولیدکننده معرفی می‌کنند؛ همچنین با توجه به اینکه واسطه‌ها نمی‌توانند پاسخگوی سفارش‌های مجدد مدارس برای ثبت‌نام‌های طی سال باشند و در مواردی از تامین روپوش در سایزهای غیرمعمول سربازمی‌زنند، مدارس از همکاری با آن‌ها استقبال نمی‌کنند.

این تولیدکننده پوشاک مدارس همچنین اظهار کرد: بعضی از واسطه‌ها با استفاده از نام تولیدکنندگان و تصاویر کارهای آن‌ها با مدارس قرارداد می‌بندند و بعد از تولیدکنندگان می‌خواهند که کار آن‌ها را انجام دهند. بنابراین در بسیاری از موارد مدارس نمی‌دانند که با واسطه‌ها کار می‌کنند.

عیوض‌خانی با بیان اینکه مبلغ دریافتی از سوی واسطه‌ها بستگی به جنس و نوع کار دارد، حداقل این مبلغ را ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: دلال‌ها معمولا متناسب با موقعیت محله‌ها، قیمت‌های خود را تغییر می‌دهند اما تولیدکنندگان شرکتی سود و قیمت مشخصی دارند.

لباس یک میلیون تومانی در بازار پوشاک مدرسه

وی با بیان اینکه مدارس از فروش روپوش به دانش‌آموزان چهار برابر تولیدکنندگان سود می‌برند، اظهار کرد: در مواردی حتی شاهد بودیم که مدارس لباس‌ها را دو برابر قیمتی که از تولیدکننده خریدند، به دانش‌آموزان فروختند. اخیرا یکی از والدین از روی لوگوی لباس با یکی از تولیدکنندگان تماس گرفته بود و درخواست لباس دست دوم داشت. حتی یکی از مدارس اخیرا به یکی از همکاران ما گفته بود که هر دست لباس را به قیمت یک میلیون تومان به دانش‌آموزان فروخته است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران درباره مسئولیت نظارت بر فروش روپوش از سوی مدارس، تصریح کرد: در سال جاری آموزش و پرورش ستادی تشکیل داده بود و از مدارس خواسته بود که قراردادهای خود را در سایت آپلود کنند که در پی آن برخی مدارس از تولیدکنندگان درخواست قرارداد صوری مجدد داشتند تا قیمت‌های بالاتری را در آن‌ها درج کنند. با این حال مشخص نیست که این کارگروه تا چه حد می‌تواند مدارس غیرانتفاعی را نیز کنترل کند.

افزایش ۱۵ درصدی قیمت روپوش مدارس

عیوض‌خانی با اشاره به افزایش ۷۰ درصدی قیمت مواد اولیه تولید پوشاک در اردیبهشت ماه سال گذشته از افزایش ۱۵ درصدی قیمت روپوش مدارس نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: حداکثر قیمت مانتو و شلوار مدارس در مقطع دبستان ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان و در مقطع راهنمایی و دبیرستان ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان است.

همچنین به گفته وی حداکثر قیمت لباس‌های لوکس سه‌تکه (سارافن، بلیز و شلوار) دخترانه و پسرانه که عموما در مقطع دبستان استفاده می‌شود، ۲۱۰ تا ۲۷۰ هزار تومان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روپوش مدارس بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!