Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان گفت: هر روستا باید دارای شناسنامه باشد که تا دو هفته آینده رونمایی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا، فتح الله حقیقی امروز در جلسه گفتگوی مشترک با زنان مدیر، کارآفرین و فعال اقتصادی با تبریک آغاز هفته نیروی انتظامی، اظهارداشت: نقشه راه عملی در استان زنجان در حوزه های اقتصاد،صنعت، معدن، سیاسی و امنیتی ترسیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقشه راه استان در سایت استانداری ثبت شده است،افزود: نقشه راه حضور مدیرانی دولتی در استان زنجان ترسیم شده است و تا کنون همه وزار جز وزیر امور خارجه در زنجان حضور یافته اند.

این مسئول با اشاره به اجرای نقشه راه اجتماعی در زنجان،بیان داشت: جلوگیری از موازی کاری یکی از اهداف مهم این نقشه راه است.

استاندار زنجان خاطرنشان کرد: هر روستایی باید دارای شناسنامه باشد که تا دو هفته آینده رونمایی می شود.

حقیقی با بیان اینکه استان زنجان کمتر از ۲۰۰ معتاد متهاجر دارد،افزود: زنجان پایلوت اجرای پیشگیری از طلاق و اعتیاد می شود.

وی تصریح کرد: از زمان حضور من در استان زنجان ۷۲ بانوی زنجانی در سمت های مختلف به کارگیری شده اند.

 

 

این مقام مسئول گفت: هدفگذاری من حضور ۱۰۰ بانو تا آخر تیرماه در سطوح مدیریتی بود اما تا کنون ۷۲ نفر انتخاب شده اند.

ماهرخ بلوری امروز در جلسه گفتگوی مشترک با زنان مدیر، کارآفرین و فعال اقتصادی،اظهارداشت:توجه به توسعه سلامت، تندرستی و کارآفرینی موجب افزایش جایگاه بانوان در استان زنجان شده است.

وی افزود: نیم میلیون از جمعیت استان زنان هستند که شناخت نیاز و رسیدگی به این نیازها می تواند موجب افزایش فعالیت بانوان شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: ۴۴ درصد دانش آموختگان و ۲۴ درصد هئیت علمی دانشگاه ها در استان زنجان، بانوان هستند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان ادامه داد: باور استاندار زنجان به توان بانوان موجب شده تا بانوان بیشتری در سمت های اجرایی استان حضور داشته باشند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان در ادامه این جلسه از اجرای طرح توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی خبر دادو گفت: با همه تلاشی که انجام شده است، بر اساس شرایط موجود افراد غربالگری می شدند که این افراد نیز به دلیل عدم پرداخت تسهیلات سرباز می زدند.

جعفری بیان داشت: در قالب این طرح برای ۸۱ زن سرپرست خانوار در استان زنجان اشتغالزایی می شود.

وی افزود: خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار،بهبود معیشت و ایجاد اشتغال پایدار از مهترین اهداف این طرح محسوب می شود.

این مسئول گفت: در فاز نخست ۴۴ نفر آموزش های لازم را کسب کرده اند و در فاز بعدی قرار است مابقی افراد آموزش های لازم را کسب کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مشاور امور بانوان در وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه توانمند سازی بانوان در حوزه حفظ و حراست و توسعه منابع طبیعی در شهر قدمگاه شهرستان زبرخان که با حضور بانوان روستایی عضو خانه‌های هلال روستا این شهرستان برگزار شد گفت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت مردم و دولت باهم افزایی و همکاری در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا این طرح بزگ و مهم به مقصد برسد.

طهماسبی مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را مهم ارزشمند دانست و افزود: بانوان روستایی به عنوان جامعه‌ای پر تلاش و مولد نقش مهمی در تولید و کاشت درخت دارند وبازوان توانمند دولت در سرسبزی ایران اسلامی هستند.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی هم در این کارگاه گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۷ کارگاه توانمند سازی زنان روستایی در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیاد درخت در سطح استان برگزار شده است.

فنودی با اشاره به برگزاری این کارگاه‌ها در شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، بردسکن، ششتمد، صالح آباد و زبرخان افزود: در این کارگاه‌ها تاکنون ۵۵۰ نفر از بانوان روستایی استان آموزش لازم در خصوص تهیه قلمه و تولید نهال و حفاظت از درختان رادریافت کرده اند.

وی گفت: در این کارگاه‌ها تعداد صدهزار گلدان پلاستیکی، قلمه سنجد، ویتکس و بذر گونه‌های بومی شامل بادامشک، آتریپلکس، نارون و ... بین بانوان توزیع شد.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری خراسان رضوی افزود: این کارگاه‌ها تاپایان سال به صورت منظم ومستمر در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • نخستین حلقه‌ مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر رونمایی شد
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • رونمایی از مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم - پرسپولیس ممنوع شد
  • فوری: ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد