Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کانون کارگردانان سینمای ایران و انجمن تهیه‌کننده کارگردانان سینما در نامه‌ای سرگشاده به وزیر ارشاد خواستار کوتاه کردن دست سارقان و قاچاقچیان از سینما شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کانون کارگردانان سینمای ایران، کانون کارگردانان سینمای ایران و انجمن تهیه‌کننده کارگردانان سینما در قالب نامه‌ای سرگشاده به وزیر ارشاد خواستار رسیدگی به معضل قاچاق فیلم‌های سینمای ایران شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه آمده است:

«جناب آقای دکتر صالحی

وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی

یک سال از نامه‌ای که ۶ صنف سینمایی برای شما فرستادند و در آن برای بازار تولید و توزیع و نمایش سینمای ایران تقاضای قانون و عدالت و امنیت داشتند گذشته است و مشکلات کماکان پا بر جاست و بر دامنه آن‌ها نیز افزوده می‌شود.

کماکان هفتاد و پنج در صد از ظرفیت سالن‌های نمایش سینمای ایران فقط ۱۰ در صد از فروش فیلم‌های ایرانی را تامین می‌کند.

تلویزیون در معرفی و تبلیغ و خرید و پخش فیلم‌های سینمای ایران همچنان روی گشاده‌ای نشان نمی‌دهد و فیلم‌های دوبله شده غربی و شرقی را ترجیح می‌دهد.

غلبه بازار سیاه ویدیوی خانگی بر بازار رسمی فیلم‌های ایرانی ادامه دارد و روز به روز گردش مالی آن نجومی تر و قلمرو بازار رسمی حقیر تر می‌شود.

ماهواره‌های خارجی همچنان با تبلیغ  کالای قاچاق در زیرنویس فیلم‌های غارت شده ایرانی اجناس خود را می‌فروشند و در سطح پایتخت، مراکز استان و شهرستان‌ها به دست مخاطبان و مشتریان خود می‌رسانند.

سایت‌های اینترنتی داخلی آشکارا و بی هیچ پروایی دار و ندار سینمای ایران را در معرض دانلود رایگان قرار می‌دهند و از این رهگذر به فروش پهنای باند به شهروندان محترم دست پیدا می‌کنند.

از خطوط حمل و نقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی و اوضاع هتل‌ها و بیمارستان‌ها با خبر هستید و می‌دانید که چگونه خود را در بهره بردای رایگان از فیلم‌های سینمای ایران مجاز می‌شمارند؛ سهل است بلکه بابت نمایش غیر قانونی آن‌ها حقوق خدماتی نیز از مسافران و بیماران دریافت می‌کنند.

از وقایع طرفه این دوره انحلال  موسسه رسانه‌های تصویری است که ظاهرا تنها تشکیلات وزارت ارشاد برای مبارزه با قاچاق و جلوگیری از تکثیر غیرقانونی فیلم‌های سینمای ایران بود اما بی سرو صدا و رسما پیش چشم خواص مسئولان و اصناف سینمایی منحل شد و صدایی از کسی در نیامد.

و بالاخره ظرفیت نمایشی وی او دی که می‌تواند چاره ساز مشگل ناامنی و درد بیکاری و رنج فقر و ضایعه محرومیت دامن گستر در سینمای کشور باشد عملا به چنگ‌کمپانی‌هایی افتاده است که برای شکستن قیمت تولیدات داخلی با هم تبانی می‌کنند.

آقای وزیر

وی او دی را در اختیار سینمای ایران قرار بدهید و با تبدیل آن به زیر ساختی مطمئن برای محصولات داخلی دست سارقان و قاچاقچیان را از این سینما کوتاه کنید و به این ترتیب اجازه بدهید تا با برقراری ارتباط گسترده، مستمر و قانونمند بین تولید کننده و مخاطب، امنیت به بازار تولید و عرضه سینمای ایران برگردد. به رسمیت پذیرفتن مردم به عنوان اصلی ترین منبع تامین سرمایه برای سینما و برقرای ارتباط «آن لاین» بین آن‌ها و خالقان آثار عملا امکان دریافت بی واسطه سفارش و سرمایه از مخاطب را برای تولید کننده داخلی فراهم می‌آورد و به طور واقعی به تحقق و شکل گیری سینمای ملی می‌انجامد.

آقای وزیر

تقاضای سینماگران ایرانی از شما روشن است:

«وی او دی را به سینمای ایران برگردانید».

«وی او دی را آزاد کنید»»

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر ارشاد نامه سرگشاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است

سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌های فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • اعلام اسامی راه یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی